10 Kragtige Katolieke gebed om maagpyn te genees

13
12051

Katoliek beteken hier die universele liggaam van Christus. Ons het kragtige katolieke gebede saamgestel vir genesing maagpyn. Hierdie gebede is kragtig en word die meeste met geloof gebid. Ons dien 'n God wat genees en hy genees elke dag diegene wat Hom aanroep in gebede. As u sukkel met maagprobleme soos maagsere, buikpyne, erge mentorpyn, maaginfeksies, ens. Hierdie gebede kan u vandag genees.

Ons ontmoedig mense nie om medisyne in te neem nie, maar ons moedig hulle aan om meer op God te vertrou as medisyne. Ons het uit ondervinding gesien dat baie siektes van ons gesondheid geestelik is. Daarom moet u u medisyne gebruik, sorg dat u ook hierdie gebed bid om siektes van die grond af te vernietig om herhaling te voorkom. Hou aan om hierdie gebede te bid totdat u resultate in u lewe sien. My gebed vir u is as u hierdie kragtige katolieke gebed betrek om maagpyn te genees, dat die pyn vir ewig in u Naam in Jesus sal verdwyn.

10 Kragtige katolieke gebed om maagpyn te genees

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1). Vader in die Naam van Jesus, ek verklaar dat ek deur u strepe genees is, daarom beveel ek hierdie maagpyn om uit te kom !! Van my liggaam in Jesus naam.

2). Vader, ek beveel dat elke pyn in my onder- en onderbuik moet ophou in Jesus Naam

3). Vader, ek beveel die seer in my ingewande wat my ondraaglike pyn veroorsaak om nou permanent te genees in Jesus naam.

4). Vader ek verklaar dat ek heeltemal genees is van ulkusse in Jesus Naam.

5). Vader, ek bestraf elke maag ontsteld in my buik, ek beveel dit om vir ewig in Jesus naam te stop.

6). Vader, elke maag-verwante infeksie wat hierdie pyn veroorsaak, beveel ek dat dit verdwyn in Jesus Naam.

7). Vader ek verklaar dat elke pyn in my maag as gevolg van voedselvergiftiging heeltemal genees is in Jesus Naam

8). Ag pyne, hier kom die woord van die heer uit my maag nou in Jesus naam.

9). Ag Here, laat u genesende krag my oorweldig en my volkome genees in Jesus Naam.

10). Vader dankie dat U my genees het van hierdie maagpyn in Jesus Naam.

 

 


advertensies

13 KOMMENTAAR

 1. tengo un dolor en la boca del estomago junto a una quemason, ya veces como retorcijones en los costados. los medicos no encuentran que tengo, gracias

  • Pase años en mí juventud yendo y viniendo a diferentes médicos con algo similar a lo que me comentas. Nee, ek kan nie diagnostico maak nie.

   Al final era puro estrés y recién se me fue la molestia cuando comprendí eso e hice cosas para alejar el estrés de mí. Geen es fácil, pero me funcionó.

   El bicarbonato como algo a corto plazo me calmaba el dolor, pero no lo curaba.

   • Mi niña de 8 años pasa con dolor de estómago a veces le arde se llena de gasse e visitado 20 médicos ninguno a podido decirme exactamente q tiene estoy desesperada como madre q me aconseja hacer
    Como saber si es estrés porq ella se aburre fácilmente
    Ayudeme por guns

 2. DIOS, UNIVERSO, VIRGEN DE GUADALUPE: hagan que mis dolores de la estomago y otros que estén relacionados con este como lo son enfriamiento, miedo, dolor de pecho, vómitos etc, se alejen de mi ser y puedan conseguir una paz interior, mental y física PORFAVOUR GRACIAS

 3. Hoe om diarree te stop as gevolg van my maagpyn en kom asseblief af na my fenurale en die kerk en stop asseblief die water diarree en gevormde poe en my diarree om dit te stop van hierdie gebed en kom na my toe

 4. My broer ly aan pyn in die maag en ly ontlasting wat nie verbygaan nie en kry pyn en maagarea en bene en hande swel weet huil vir pyn. Bid vir hom in Jesus naam Amen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in