16 kragtige gebedspunte vir die nuwe jaar

0
9904

Psalm 65: 1-13 (KJV)

11 U kroon die jaar met u goedheid; en u paaie laat vet vrek.

Dit is 'n goeie ding om ons te begin nuwe jaar by God, as Christen, is dit baie belangrik vir jou lewe en bestemming. Elke nuwe jaar is swanger met seëninge en vloeke, goed en kwaad, daarom moet u die nuwe jaar met intensiewe gebede begin. Ek beveel gewoonlik aan dat Christene die eerste 31 dae van die jaar toewy om die aangesig van God te soek in gebede en vas gedurende die nuwe jaar. In hierdie pos het ons 16 saamgestel kragtige gebedspunte vir die nuwe jaar.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Hierdie gebedspunte sal dien as 'n riglyn in ons strewe deur die jaar. Ons het ook tien Bybelverse oor die nuwe jaar saamgestel om u deur die loop van die jaar in u studie te help.

16 kragtige gebedspunte vir die nuwe jaar

1). O Here, alles wat my hand vind om hierdie nuwe jaar te doen, sal ek voorspoedig wees in Jesus Naam.

2). Vader, van die begin van hierdie jaar tot die einde, laat u beskermingsoog altyd op my en my hele huisgesin in Jesus Naam staan.

3). Here, voorspoed my hierdie nuwe jaar op 'n maandelikse basis in Jesus Naam.

4). O Heer, kroon hierdie jaar (noem die jaar) met u goedheid, en laat hierdie jaar vir my drup van vetheid in Jesus naam.

5). Ag, Here, voordat hierdie jaar op is, laat ek mense uitnooi om te kom kyk na u goedheid in my lewe in Jesus Naam.

6). Here, laat my werk / besigheid van hierdie maand af alleen groei. Plaas my werk / onderneming in 'n outomatiese deurbraak in Jesus se naam.

7) Hierdie jaar (noem melding) is my werk / besigheidsjaar van bonatuurlike guns in Jesus se naam.

8). Hierdie jaar (noem jaar) is die jaar van my reënbuie in Jesus Naam.

9) .Ek profeteer vandag dat elke gebied waar ek verlede jaar misluk het, ek bonatuurlik hierdie jaar in Jesus se naam bonatuurlik sal slaag.

10). Ek verklaar dat geen man / vrou hierdie jaar in Jesus Naam suksesvol deur my sal staan ​​nie.

11). Hierdie jaar (noem maar op die jaar) sal ek nie die slagoffer wees van enige ekonomiese afswaai in die naam van Jesus nie.

12). Ek profeteer vandag dat almal wat my ondergang hierdie jaar beplan, perpertuele skaamte sal wees in Jesus se naam of diegene wat teen my beplan het.

13). Alle organisasies of ondernemings wat opstand teen God bevorder, word hierdie jaar (vermeldingsjaar) en die naam van Jesus Christus opgevou

14). Hierdie jaar (noem die jaar) hoor die woord van die Here, dit is 'n jaar van goddelike beskerming vir my en my hele huisgesin.

15). Gedurende hierdie jaar (vermeldingsjaar) sal my kerk (noem kerk) in vrede, liefde, gemeenskap en broederskap vergader in Jesus se naam.

16). Vader ek dank U dat hierdie jaar (noem melding) beter sal wees as verlede jaar vir my en my familie in Jesus Naam.

10 Bybelverse oor die nuwe jaar

Hierdie 10 Bybelverse oor die nuwe jaar sal u lei in u gebedslewe terwyl u deur die nuwe jaar gaan. Die doel van hierdie Bybelverse is om u geestelik toe te rus as u deur die jaar reis.

Die 16 gebedspunte vir die nuwe jaar moet gebid word vanaf die middernag van die nuwejaarsaand tussen 12.00:1.00 en 10:XNUMX in die oggend. Hou aan om dit elke maand in die nuwe jaar te bid, u kan elke dag kies om die gebede te bid. Bestudeer en mediteer ook oor die XNUMX Bybelverse oor die nuwe jaar.

1). Jesaja 40: 30-31:
30 Selfs die jeugdiges sal beswyk en moeg word, en die jongmanne sal heeltemal val; 31 maar die wat op die Here wag, sal hul krag hernu; hulle sal met vleuels optrek soos arende; hulle sal hardloop en nie moeg word nie; en hulle sal wandel en nie flou word nie.

2). 2 Korintiërs 5:17:
17 As iemand dan in Christus is, dan is hy 'n nuwe skepsel: ou dinge is verby; kyk, alle dinge het nuut geword.

3). Psalm 98: 1:
1 Sing tot eer van die Here 'n nuwe lied; want hy het wonderlike dinge gedoen: sy regterhand en sy heilige arm het hom die oorwinning behaal.

4). Romeine 8:18:
18 Want ek reken dat die lyding van hierdie tyd nie waardig is om vergelyk te word met die heerlikheid wat in ons geopenbaar sal word nie.

5). Jesaja 43:19:
19 Kyk, ek sal 'n nuwe ding doen; nou sal dit uitspruit; sal julle dit nie weet nie? Ek sal selfs 'n weg maak in die woestyn en riviere in die woestyn.

6). Efesiërs 4: 22-24:
22 dat julle die ou man, wat verdorwe is volgens die bedrieglike begeerlikhede, van die vroeëre gesprek vertrek; 23 En word vernuwe in die gees van u gedagtes; 24 En dat julle die nuwe mens aantrek wat na God geskape is in geregtigheid en in heiligheid.

7). Deuteronomium 7:13
13 En hy sal jou liefhê en jou seën en jou vermenigvuldig; hy sal ook die vrug van jou baarmoeder en die vrug van jou land, jou koring en jou wyn en jou olie seën, die opbrings van jou koei en die kleinvee van u skape in die land wat hy u vaders met 'n eed beloof het om u te gee.

8). Jeremia 29:11:
11 Want ek ken die gedagtes wat ek aan u dink, spreek die Here, gedagtes van vrede en nie van kwaad nie, om u 'n verwagte einde te gee.

9). Spreuke 23:18:
18 Want daar is sekerlik 'n einde; en u verwagting sal nie uitgeroei word nie.

10) Psalm 31: 23-24:
23 Wees lief vir die Here, al sy heiliges, want die Here bewaar die getroues en vergeld die trotse doener baie. Wees sterk, en hy sal julle hart versterk, almal wat op die Here hoop.

 

 


Vorige artikel50 Dankseggingsgebedspunte en Bybelverse
Volgende artikel30 Kragtige oggendgebedspunte
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.