20 beste Bybelverse oor wonderwerke vandag

1
25639

Ons dien 'n wonderwerkende God, die Christendom is 'n wonderwerk op sigself, daarom kan hierdie Bybelverse oor wonderwerke vandag u lewe verander en verander soos u uself sien. U kan verwag dat 'n wonderwerk elke dag in u lewe sal plaasvind. God kan veroorsaak dat omstandighede en gebeure in u guns werk, Hy kan mense beweeg om u te bevoordeel; Hy kan u neem van waar u is na waar u wil wees. Hierdie wonderwerke en nog baie meer kan in u lewe gebeur as u net glo.

Lees hierdie Bybelverse oor vandag wonderwerke, memoriseer dit, dink daaroor en hou aan om dit te bely oor u lewe, besigheid, loopbaan, huwelik, ens., verwag dat God 'n wonderwerk in u lewe op hierdie gebiede en ander gebiede sal doen. As u geloof in die woord van God ongeskonde is, sien u Sy magtige hand in u lewe. Lees en wees geseënd.

20 beste Bybelverse oor wonderwerke vandag

1). Markus 10:27:
27 En Jesus het na hulle gekyk en gesê: By mense is dit onmoontlik, maar nie by God nie; want by God is alle dinge moontlik.

2). Lukas 18:27:
27 En hy antwoord: Die dinge wat by mense onmoontlik is, is by God moontlik.

3). Markus 9:23:
23 Jesus antwoord hom: As u kan glo, is alles moontlik vir die een wat glo.

4). Jeremia 32:27:
Kyk, ek is die Here, die God van alle vlees; is daar iets te moeilik vir my?

5). Psalm 139: 13-14:
13 Want U het my niere besit; U het my in die skoot van my moeder bedek. 14 Ek wil U loof; want ek is bang en wonderlik gemaak; wonderlik is u werke; en dat my siel goed weet.

6). Lukas 1:37:
37 Want by God sal niks onmoontlik wees nie.

7). Mattheus 19:26:
26 Maar Jesus het hulle gesien en vir hulle gesê: Dit is onmoontlik by mense; maar by God is alle dinge moontlik.

8). Mattheus 17:20:
20 En Jesus sê vir hulle: Vanweë julle ongeloof, want voorwaar Ek sê vir julle, as julle die geloof soos 'n mosterdsaad het, moet julle vir hierdie berg sê: Gaan weg hiervandaan; en dit sal verwyder; en niks sal vir jou onmoontlik wees nie.

9). Lukas 8:50:
50 Maar toe Jesus dit hoor, antwoord hy hom en sê: Moenie vrees nie; glo net, en sy sal gesond word.

10). Lukas 9: 16-17:
16 Toe neem hy die vyf brode en die twee visse, en kyk op na die hemel en seën hulle en breek en gee dit aan die dissipels om die skare voor te sit. 17 En hulle het geëet en almal versadig geword; en daar is fragmente opgetel wat vir hulle twaalf mandjies oor was.

11). Lukas 13: 10-17:
8 En hy antwoord en sê vir hom: Here, laat dit ook staan, hierdie jaar, totdat ek daaroor sal grawe en dit mis. 9 En as dit vrugte dra, wel; en indien nie, dan moet u dit afkap. 10 En hy het op die sabbat in een van die sinagoges geleer. 11 En kyk, daar was 'n vrou wat agtien jaar lank 'n gees van swakheid gehad het en saamgebuig was en haarself op geen manier kon oprig nie. 12 En toe Jesus haar sien, roep hy haar na hom en sê vir haar: Vrou, jy is verlos van jou krankheid. 13 En hy het haar die hande opgelê, en dadelik is sy reguit gemaak en God verheerlik. 14 En die owerste van die sinagoge het met verontwaardiging geantwoord, omdat Jesus op die sabbatdag gesond geword het en aan die volk gesê het: Daar is ses dae waarin mense moet werk; daarom kom hulle en word gesond en nie op die dag nie. sabbatdag. 15 Die Here antwoord hom toe en sê: U geveinsde, gaan elkeen van u nie op die sabbat sy os of sy esel van die stal af los en hom wegvoer nie? 16 En moet hierdie vrou, wat 'n dogter van Abraham is wat die Satan gebind het, kyk, hierdie agttien jaar nie, op die sabbatdag verlos word nie? 17 En nadat hy dit gesê het, was al sy teëstanders beskaamd; en die hele volk was bly oor al die heerlike dinge wat deur hom gedoen is.

12). Markus 6: 49-50:
49 Maar toe hulle Hom op die see sien loop, het hulle gedink dat dit 'n gees was en uitgeroep: 50 Want almal het Hom gesien en was ontsteld. En hy het dadelik met hulle gepraat en vir hulle gesê: Hou goeie moed; dit is ek; wees nie bevrees nie.

13). Psalm 9: 1:
1 Ek wil U loof, o Here, met my hele hart; Ek sal al u wonderlike werke bekend maak.

14). Mattheus 21:21:
21 Jesus antwoord en sê vir hulle: Voorwaar Ek sê vir julle, as julle geloof het en nie twyfel nie, sal julle nie net doen wat aan die vyeboom gedoen word nie, maar ook as julle aan hierdie berg sê: Laat u weggaan en word in die see gewerp; dit sal geskied.

15). Handelinge 22:7:
6 En terwyl ek op reis was en teen middagete naby Damaskus kom, skielik skielik 'n groot lig rondom my uit die hemel.

16). Handelinge 1:9:
9 En toe hy hierdie dinge gesê het, terwyl hulle sien, is hy opgeneem; en 'n wolk het hom voor hulle aangesig ontvang.

17). Matteus 1: 22-23:
22 En dit alles is gedoen, sodat vervul sou word wat deur die profeet deur die Here gespreek is: 23 Kyk, 'n maagd is swanger en sal 'n seun baar, en hulle sal hom Emmanuel noem; as dit geïnterpreteer word, is God met ons.

18). Handelinge 4:31:
31 En toe hulle gebid het, het die plek geskud waar hulle bymekaargekom het; en hulle is almal vervul met die Heilige Gees en het die woord van God met vrymoedigheid gespreek.

19). Johannes 20: 8-9:
8 En daardie ander dissipel het ook ingegaan wat eerste by die graf gekom het, en hy het gesien en geglo. 9 Want hulle het nog nie die Skrif geken nie, dat Hy uit die dode moes opstaan.

20). Jesaja 7:14:
14 Daarom sal die Here self u 'n teken gee; Kyk, 'n maagd sal swanger word en 'n seun baar en hom Immanuel noem.

 

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.