21 Gebedspunte vir goddelike rigting

0
19807

Jesaja 48:17:

17 So sê die Here, jou Verlosser, die Heilige van Israel; Ek is die Here jou God wat jou leer om wins te maak, wat jou lei op die pad wat jy moet gaan.

Elke kind van God het dit nodig goddelike rigting. As ons toelaat dat God ons lei, vermy ons baie foute in die lewe. Baie van die raai-werke waarmee ons besig is, is omdat ons goddelike rigting het. Hierdie gebedspunte vir goddelike rigting sal ons in staat stel om God op te roep om ons te lei op ons lewensreis deur die hulp van die Heilige Gees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

God lei vandag nog sy kinders, maar Hy sal ons nie met geweld lei nie, ons moet bereid wees om leiding te neem, en ons moet Hom in gebed vra om ons hiervandaan te lei. gebedspunte vir goddelike rigting. In ons soeke in die lewe is dit ook belangrik dat ons weet dat die belangrikste God ons lei deur sy woord. Sy woord is Sy wil. Daarom het ek ook 20 Bybelverse oor goddelike rigting saamgestel.

21 Gebedspunte vir goddelike rigting

1). Vader, wat vir my reg lyk, maar my kan doodmaak, o Heer, verbied my om nader daaraan te kom in Jesus naam.

2). O Here, wat ek ook al sal doen wat die Heilige Gees sal bedroef oor my bestaan, moet ek dit nie in Jesus-naam doen nie.

3). Ag Here, gee my die gees van onderskeiding, mag ek nie mislei word deur hierdie korrupte wêreld in Jesus Naam nie.

4). O Here, gee my die gees van gehoorsaamheid om u weë in alle opsigte van my lewe in Jesus Naam te volg.

5). Ag Here, mag ek nie keuses maak wat my in die Naam van Jesus na die hel sal sleep nie.

6). O Heer, verlos my van die gees van ongeduld, laat my nie besluite neem wat my lot in Jesus Naam sou kos nie.

7). Ek het geprofeteer dat ek onder geen omstandighede sal terugkyk in hierdie hemelse wedloop in Jesus Naam nie.

8). O Heer, maak my geestelike oë oop om die truuks van die duiwel en sy agente in my naam in Jesus te sien.

9). O Here, ek versterk my met die swaard van die gees, dit is die woord van God om teen al die versoekings van die satan in Jesus se naam te staan.
10). Ag Here, gee my die genade om altyd in die Naam van Jesus met die Heilige Gees te kommunikeer.

11). Ag Here, help my deur die Gees om my vlees en onderdanigheid te plaas om bo Jesus te leef.

12). Ag Here, omdat U my herder is, weet ek dat ek nooit in Jesus se naam sal gebrek of wil hê nie.

13). Ag Here, moenie dat ek deur valse profete gemanipuleer word in hierdie Naam van Jesus nie

14). O Here, skei my op my geloofsreis van enige bose vriend, bedrieglike vriend en sataniese agent wat my sal probeer ontspoor van die pad van Christus in Jesus Naam.

15). Ag Here, gee my die gees van onderskeiding, sodat Satan my nie in Jesus se naam sal benut nie.

16). Ek verklaar vandag dat die duiwel nie 'n plek in my familie in Jesus se naam sal vind nie.

17). Ek praat outoritatief in my lewe dat ek in die wapenrusting van God omsingel is en dat geen duiwel in Jesus se naam teen my kan seëvier nie.

18). O Heer, omhels my met die gees van gebed en smeking en moenie dat die vuur van gebed in my lewe in Jesus se naam blus nie.

19) Ek bestraf elke gees van luiheid in my geestelike lewe in Jesus Naam.

20). Ek verban elke gees van afleiding in my lewe in Jesus naam.

21). Ag Here, steek die vuur van gebede in my lewe vandag aan in die Naam van Jesus.

Dankie Jesus.

20 Bybelverse oor goddelike rigting

1). Spreuke 16:9:
9 Die hart van 'n man bedink sy weg, maar die Here rig sy voetstappe.

2). Psalm 32: 8-9:
8 Ek sal u onderrig en u leer op die weg wat u gaan; ek sal u lei met my oog. 9 Wees nie soos 'n perd of 'n muile wat geen verstand het nie; wie se mond met 'n toom en toom gehou moet word, sodat hulle nie na u kan kom nie.

3). 2 Petrus 1: 21:
21 Want die profesie het nie in die ou tyd gekom deur die wil van die mens nie, maar heilige manne van God het gespreek soos hulle deur die Heilige Gees verskuif is.

4). Hebreërs 13: 6:
6 sodat ons met vrymoedigheid kan sê: Die Here is my helper, en ek sal nie vrees wat die mens aan my sal doen nie.

5). Psalm 23: 4-6:
4 Al gaan ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen kwaad vrees nie; want U is met my; U staf en u staf vertroos my. U berei 'n tafel voor my aangesig voor my vyande; U salf my hoof met olie; my beker hardloop om. 5 Goedheid en barmhartigheid sal my sekerlik volg al die dae van my lewe; en ek sal in die huis van die Here bly tot in ewigheid.

6). Jesaja 30:21:
21 En u ore sal 'n woord agter u hoor wat sê: Dit is die weg; wandel daarin, as u regs draai en as u links draai.

7). 1 Petrus 1: 19-21:
19 Maar met die kosbare bloed van Christus, soos van 'n lam sonder gebrek en sonder vlek: 20 wat waarlik voorbestem was voor die grondlegging van die wêreld, maar in hierdie laaste tye voor u verskyn het, 21 wat deur Hom in God glo, wat hom opgewek het uit die dode en hom die eer gegee het; dat u geloof en hoop in God kan wees.

8). Kolossense 3:16:
16 Laat die woord van Christus ryklik in u woon in alle wysheid; leer en vermaan mekaar in psalms en lofsange en geestelike liedere, met genade in u harte tot eer van die Here.

9). 1 Korintiërs 16:2:
2 Op die eerste dag van die week moet elkeen van u by hom lê en wag, soos God hom voorspoedig gemaak het, dat daar geen byeenkomste sou wees as ek kom nie.

10). 2 Petrus 3: 16:
16 Soos ook in al sy briewe, deur hierdie dinge te praat; waarin sommige dinge moeilik is om te verstaan, wat die on geleerde en onstabiele stoei, soos dit ook die ander skrifgedeeltes doen, tot hul eie ondergang.

11). Hebreërs 10: 25:
25 Ons verlaat nie die vergadering van onsself soos die van sommige is nie; maar vermaan mekaar; en des te meer, soos julle sien dat die dag nader kom.

12). Mattheus 19:4:
4 En hy antwoord en sê vir hulle: Het julle nie gelees dat hy hulle in die begin gemaak het man en vrou,

13). Numeri 7: 1-89:
1 En op die dag toe Moses die tabernakel volledig opgerig het, het hy dit gesalf en geheilig met al sy gereedskap, altaar en al sy gereedskap, en dit gesalf en geheilig. ; 2 dat die owerstes van Israel, hoofde van hulle families, die owerstes van die stamme, en oor die geteldes, aangebied is. 3 En hulle het hul offer voor die aangesig van die HERE gebring: ses bedekte waens en twaalf beeste. ; 'n wa vir twee van die owerstes en 'n bees vir elkeen; en hulle het hulle voor die tabernakel gebring. 4 En die Here het met Moses gespreek en gesê: Neem dit van hulle, dat hulle die diens van die tent van samekoms kan verrig; en gee dit aan die Leviete, elkeen volgens sy diens. 6 Toe neem Moses die waens en die beeste en gee dit aan die Leviete. 7 Twee waens en vier beeste het hy aan die seuns van Gerson gegee volgens hulle diens; 8 en vier waens en agt beeste het hy aan die seuns van Merári gegee volgens hulle dienswerk, onder leiding van Itamar, die seun van die priester Aäron. . 9 Maar aan die seuns van Kehat het hy niemand gegee nie, omdat die diens van die heiligdom wat aan hulle behoort, op hulle skouers moes dra. 10 En die owerstes het aangebied om die altaar te wy op die dag waarop dit gesalf is, en die owerstes het hul offer voor die altaar gebring. 11 En die Here het vir Moses gesê: Hulle offer moet elkeen op sy dag 'n offer bring vir die inwyding van die altaar. 12 En hy wat die eerste dag sy offer gebring het, was Nagson, die seun van Amminadab, van die stam van Juda. 13 En sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels die sikkel van die heiligdom; altwee was vol fynmeel gemeng met olie as spysoffer: 14 een lepel van tien sikkels goud, vol wierook; 15 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer. 16 Een bokram as sondoffer: 17 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Nagson, die seun van Amminadab. 18 Op die tweede dag het Nethaneël, die seun van Zuar, die vors van Issaskar, aangebied. 19 En hy het vir sy offer een silwerlader aangebied, waarvan die gewig honderd en dertig sikkels was; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 20 een lepel goud van tien sikkels vol reukwerk; 21 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: een die bokramme as sondoffer. 22 En as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Netáneël, die seun van Suar. 24 Op die derde dag het Elíab, die seun van Helon, owerste van die kinders van Sébulon, aangebied. 25 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel die heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 26 een goue lepel van tien sikkels vol wierook: 27 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 28 een bokkie van die bokramme as sondoffer: 29 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Eliab, die seun van Helon. 30 Op die vierde dag het Elizur, die seun van Sedéür, owerste van die kinders van Ruben, aangebied. 31 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 32 een goue lepel van tien sikkels vol wierook; 33 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 34 een bokkie van die bokramme as sondoffer: 35 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Elísur, die seun van Sedéür. 36 Op die vyfde dag het Selúmiël, die seun van Surísaddai, owerste van die kinders van Símeon, aangebied. 37 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel die heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 38 een goue lepel van tien sikkels vol wierook; 39 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 40 een bokkie van die bokramme as sondoffer. 41 En as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Selúmiël, die seun van Surísaddai. 42 Op die sesde dag het Elíasaf, die seun van Dehuel, owerste van die kinders van Gad, aangebied. 43 Sy offer was: een silwerlader, honderd en dertig sikkels in gewig, 'n silwer bak van sewentig sikkels volgens die sikkel van die heiligdom ; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 44 een goue lepel van tien sikkels vol wierook; 45 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 46 een bokkie van die bokramme as sondoffer: 47 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Elíasaf, die seun van Deuel. 48 Op die sewende dag het Elisáma, die seun van Ammihud, owerste van die kinders van Efraim, aangebied. 49 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 50 een goue lepel van tien sikkels vol wierook; 51 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 52 een bokkie 53 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Elisama, die seun van Ammihud. 54 Op die agtste dag het Gamliël, die seun van Pedásur, die vors van die kinders van Manasse, aangebied. 55 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig, een silwerskottel van sewentig sikkels volgens die sikkel van die heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 56 een goue lepel van tien sikkels vol wierook: 57 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 58 een bokkie 59 van die bokramme as sondoffer: XNUMX en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Gamáliël, die seun van Pedasur. 60 Op die negende dag het Abídan, die seun van Gideoni, owerste van die kinders van Benjamin, aangebied. 61 Sy offer was: een silwerlader, waarvan die gewig honderd en dertig sikkels was; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 62 een goue lepel van tien sikkels vol wierook: 63 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 64 een bokkie van die bokramme as sondoffer: 65 en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Abídan, die seun van Gideoni. 66 Op die tiende dag het Ahiëser, die seun van Ammisaddai, owerste van die kinders van Dan, aangebied. 67 Sy offer was: een silwerskottel, honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 68 een goue lepel van tien sikkels vol wierook: 69 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 70 een bokkie 71 van die bokramme as sondoffer: XNUMX en as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Ahiëser, die seun van Ammísaddai. 72 Op die elfde dag het Pagiël, die seun van Ocran, owerste van die kinders van Aser, aangebied. 73 Sy offer was: een silwerlader; honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 74 een goue lepel van tien sikkels vol wierook: 75 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 76 een bokkie van die bokramme as sondoffer. 77 En as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Pagiël, die seun van Ocran. 78 Op die twaalfde dag het Ahira, die seun van Enan, owerste van die kinders van Náftali, aangebied. 79 Sy offer was: een silwerlader; honderd en dertig sikkels in gewig; een silwerkom van sewentig sikkels volgens die sikkel van die sikkel heiligdom; altwee vol fynmeel met olie gemeng as spysoffer: 80 een goue lepel van tien sikkels vol wierook; 81 een jong bul, een ram, een jaaroud lam, as brandoffer: 82 een bokkie van die bokramme as sondoffer. 83 En as dankoffer: twee beeste, vyf ramme, vyf bokramme, vyf jaaroud lammers; dit was die offer van Ahira, die seun van Enan. 84 Dit was die inwyding van die altaar, op die dag toe dit gesalf is, deur die vorste van Israel: twaalf silwerladers, twaalf silwer bakkies, twaalf lepels goud: 85 elke silwerlader wat honderd en dertig sikkels weeg, elk skaal sewentig; al die silwervoorwerpe het twee duisend vier honderd sikkels geweeg volgens die sikkel van die heiligdom. 86 Die goue rookpanne was twaalf, vol wierook, wat tien sikkels weeg volgens die sikkel van die heiligdom: al die goud van die goud lepels honderd en twintig sikkels. 87 Al die beeste vir die brandoffer was twaalf bulle, die ramme twaalf, die jaaroud lammers twaalf, met hulle spysoffer; en die bokkies vir die sondoffer twaalf. 88 En al die beeste as dankoffer was vier en twintig bulle, die ramme sestig, die bokke sestig, die lammers van die eerste jaar sestig. Dit was die inwyding van die altaar, nadat dit gesalf is.

14). 1 Johannes 1:7:
7 Maar as ons in die lig wandel soos hy in die lig is, het ons gemeenskap met mekaar, en die bloed van Jesus Christus, sy Seun, reinig ons van alle sonde.

15). Handelinge 11: 22-26:
22 En die boodskap van hierdie dinge het gehoor aan die kerk in Jerusalem; en hulle het Barnabas uitgestuur om te gaan tot in Antiochíë. 23 En toe hy kom en die genade van God gesien het, was hy bly en vermaan hulle almal dat hulle met die hart van hart die Here sou aangehang. 24 Want hy was 'n goeie man en vol van die Heilige Gees en van geloof; en baie mense is tot die Here toegevoeg. 25 En Bárnabas het na Tarsus vertrek om Saul te soek. 26 En toe hy hom gevind het, het hy hom na Antiochíë gebring. En dit het gebeur dat hulle 'n hele jaar by die kerk vergader en baie mense geleer het. En die dissipels is in Antiochië eers Christene genoem.

16). Handelinge 4: 6-14:
6 En Annas, die hoëpriester, en Kajafas, en Johannes en Alexander, en almal wat uit die geslag van die hoëpriester was, het in Jerusalem byeengekom. 7 En toe hulle dit binne-in sit, vra hulle: Met watter mag of met watter naam het julle dit gedoen? 8 Toe sê Petrus, vervul met die Heilige Gees, vir hulle: owerstes van die volk en ouderlinge van Israel: 9 As ons vandag ondersoek word na die goeie daad wat aan die onbevoegde man gedoen is, hoe sal hy gesond word; 10 Laat dit u almal en die hele volk van Israel bekend wees dat hierdie man, deur die naam van Jesus Christus van Nasaret, wat julle gekruisig het, wat God uit die dood opgewek het, deur Hom geheel en al voor u aangesig staan. 11 Dit is die steen wat julle gebou is, wat 'n hoeksteen geword het. 12 Daar is ook geen redding in iemand anders nie, want daar is geen ander naam onder die hemel onder die mense gegee waardeur ons gered moet word nie. 13 En toe hulle die vrymoedigheid van Petrus en Johannes sien en sien dat hulle onkundige en onkundige mense was, was hulle verwonderd; en hulle het dit geken dat hulle by Jesus was. 14 En terwyl hulle sien dat die man wat genees is, by hulle staan, kon hulle niks daarteen sê nie.

17). Jona 2: 1-10:
1 En Jona het tot die Here sy God gebid uit die buik van die vis, 2 en gesê: Ek het gehuil vanweë my ellende tot die Here, en hy het my verhoor; uit die buik van die hel roep ek, en U het my stem gehoor. 3 Want U het my in die diepte gewerp, binne die seë; en die oorstromings het my omring; al u golwe en u golwe het oor my gekom. 4 Toe sê ek: Ek is uit u aangesig gewerp; tog sal ek weer na u heilige tempel kyk. 5 Die waters het my omring, selfs tot by die siel; die diepte het my rondom toegemaak, die onkruid was om my kop toegedraai. 6 Ek het neergedaal na die bodem van die berge; Die aarde met sy grendels was vir ewig om my; tog het U my lewe opgewek uit verdorwenheid, Here my God. 7 Toe my siel in my beswyk het, het ek aan die Here gedink; en my gebed het na u gekom in u heilige tempel. 8 Hulle wat leuenagtige nietighede waarneem, verlaat hul eie goedertierenheid. 9 Maar Ek sal U offer met die stem van danksegging; Ek sal betaal wat ek beloof het. Verlossing is van die Here. 10 En die Here het met die visse gespreek, en dit het Jona op die droë land uitgespook.

18). Psalm 23: 1:
1 Die Here is my herder; Ek sal nie wil hê nie.

19). 1 Johannes 5:5:
5 Wie is hy wat die wêreld oorwin, maar hy wat glo dat Jesus die Seun van God is?

20). 1 Johannes 4: 6-10:
6 Ons is van God; wie God ken, luister na ons; wie nie van God is nie, luister nie na ons nie. Hieraan ken ons die gees van waarheid en die gees van dwaling. 7 Geliefdes, laat ons mekaar liefhê; want die liefde is uit God; en elkeen wat liefhet, is uit God gebore en ken God. 8 Wie nie liefhet nie, ken God nie; want God is liefde. 9 Hierin verskyn die liefde van God tot ons, omdat God sy eniggebore Seun die wêreld in gestuur het, sodat ons deur Hom kan lewe. 10 Hierin is die liefde, nie dat ons God liefgehad het nie, maar dat hy ons liefgehad het en sy Seun gestuur het om die versoening vir ons sondes te wees.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.