30 Bybelverse oor die oorkom van vrees

Datum:

Deel plasing:

Vrees is die teenoorgestelde van geloof. Hierdie Bybelverse oor die oorwinning van vrees sal u geloof versterk en u vrese vernietig. Die duiwel tree in jou lewe in as jy bang is, vrees is die sleutel tot demoniese bedrywighede in die lewe van 'n Christen. In die Bybel word ons baie keer opdrag gegee om nie te vrees nie, God wil nie hê dat ons in vrees moet leef nie, maar eerder dat ons in geloof moet lewe. Sy woord sê 'die regverdige sal uit die geloof lewe'.
Lees hierdie Bybelverse, dink daaroor en bely hulle elke keer as u vir iets bang is. Weet dat God by u is, en hy sal u nooit verlaat en u nie verlaat nie. Hierdie Bybelverse oor die oorkom van vrees sal die vrees in u Naam vir ewig uitroei. Bestudeer en wees vreesloos.

30 Bybelverse oor die oorkom van vrees

1). Jesaja 41:10:
10 Moenie vrees nie; want ek is met u; wees nie verskrik nie; want Ek is u God; Ek sal u versterk; ja, ek sal jou help; ja, ek ondersteun u met die regterhand van my geregtigheid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2). Psalm 56: 3:
3 Hoe laat ek bang is, op U vertrou ek?


3). Josua 1: 9:
9 Het ek jou nie beveel nie? Wees sterk en met goeie moed; Wees nie bevrees of verskrik nie; want die Here jou God is met jou, oral waar jy heengaan.
4). Jesaja 41:13:
13 Want Ek, die Here u God, sal u regterhand hou en vir u sê: Moenie vrees nie; Ek sal jou help.

5). Filippense 4: 6-7:
6 Wees vir niks versigtig nie; maar laat u versoeke in alles deur gebed en smeking met danksegging aan God bekend gemaak word. 7 En die vrede van God wat alle verstand te bowe gaan, sal julle harte en gedagtes bewaar deur Christus Jesus.

7). Psalm 118: 6:
6 Die Here is aan my sy; Ek sal nie vrees nie; wat kan die mens aan my doen?

8). 1 Johannes 4:18:
18 Daar is geen vrees in die liefde nie; maar die volmaakte liefde dryf die vrees buite, want die vrees marteling. En hy wat vrees, het nie volmaak geword in die liefde.
9). Psalm 23: 4:
4 Al gaan ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen kwaad vrees nie; want U is met my; U staf en u staf vertroos my.

10). 1 Petrus 5: 7:
7 werp al jou sorg op hom; want hy gee om vir jou.
11). Spreuke 29:25:
Die vrees vir die mens bring 'n strik; maar hy wat op die Here vertrou, sal veilig wees.

12). Psalm 27: 1:
1 Die Here is my lig en my heil; vir wie sal ek vrees? die Here is die krag van my lewe; vir wie sou ek bang wees?
13). 2 Timoteus 1:7:
7 Want God het ons nie die gees van vrees gegee nie; maar van krag en van liefde en van 'n gesonde verstand.

14). Psalm 34: 4:
4 Ek het die Here gesoek, en Hy het my verhoor en my verlos van al my vrees.

15). Deuteronomium 31: 4:
6 Wees sterk en vol moed; wees nie bevrees en wees nie bevrees vir hulle nie; want dit is die Here jou God wat met jou saamtrek; Hy sal jou nie versaak en jou nie verlaat nie.
16). Johannes 14:1:
1 Laat jou hart nie ontsteld wees nie; jy glo in God, glo ook in my.

17). Romeine 8:15:
15 Want julle het nie weer die gees van slawerny ontvang om te vrees nie; Maar julle het die Gees van aanneming ontvang, waardeur ons huil, Abba, Vader.
18). Deuteronomium 31: 8:
8 En dit is die Here wat voor u uit gaan; Hy sal met jou wees, jou nie versaak en jou nie verlaat nie; wees nie bevrees of verskrik nie.
19). Matteus 10: 29-31:
29 Word daar nie twee mossies verkoop as 'n dwerg nie? en een van hulle sal nie sonder u Vader op die grond val nie. 30 Maar die hare van u hoof is almal getel. 31 Wees dan nie bevrees nie, julle is meer werd as baie mossies.
20). Hebreërs 13: 6:
6 sodat ons met vrymoedigheid kan sê: Die Here is my helper, en ek sal nie vrees wat die mens aan my sal doen nie.
21). Markus 6: 49-50:
49 Maar toe hulle Hom op die see sien loop, het hulle gedink dat dit 'n gees was en uitgeroep: 50 Want almal het Hom gesien en was ontsteld. En hy het dadelik met hulle gepraat en vir hulle gesê: Hou goeie moed; dit is ek; wees nie bevrees nie.

22). 1 Petrus 3: 14:
14 Maar as julle ly ter wille van geregtigheid, dan is julle gelukkig; en wees nie bevrees vir hulle verskrikking nie, en wees nie ontsteld nie;
23). Psalm 56: 4:
4 In God wil ek sy woord loof; op God vertrou ek; Ek sal nie vrees wat vlees vir my kan doen nie.
24). Lukas 12:32:
32 Moenie vrees nie, klein kudde; want dit is die plesier van u Vader om u die koninkryk te gee.

25). Psalm 103: 13:
13 Soos 'n vader wat sy kinders liefhet, so sal die Here die wat Hom vrees, versadig.

26). Lukas 1: 30-31:
30 En die engel sê vir haar: Moenie vrees nie, Maria, want jy het guns by God gevind. 31 En kyk, jy sal swanger word en 'n seun baar en hom JESUS ​​noem.

27). Psalm 31: 19:
19 Hoe groot is u goedheid wat u opgemaak het vir die wat U vrees; wat u gedoen het vir die wat op u vertrou voor die mensekinders!

28). Lukas 8:50:
50 Maar toe Jesus dit hoor, antwoord hy hom en sê: Moenie vrees nie; glo net, en sy sal gesond word.

29). Jesaja 51:12:
12 Ek, dit is ek wat julle vertroos; wie is jy, dat jy bang sal wees vir 'n man wat sal sterwe, en vir die mensekind wat gemaak sal word soos gras;

30). Lukas 12: 6-7:
6 Word vyf mossies nie vir twee afstande verkoop nie, en nie een daarvan voor God vergeet nie? 7 Maar selfs die hare van u hoof is almal getel. Wees dan nie bevrees nie; julle is meer werd as baie mossies.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...