30 verlossingsgebedspunte en Bybelverse

2
37957

Obadja 17

Maar op die berg Sion sal verlossing wees, en daar sal heilig wees; en die huis van Jakob sal hulle besittings besit.

Daar is totale bevryding vir elke kind van God in Sion. Hierdie 30 bevryding gebed punte en Bybelverse is om ons oë oop te maak vir ons geestelike erfenis in Christus Jesus. Christus het die prys betaal vir ons totale verlossing, daarom moet ons eise stel aan die altaar van gebed. Ons moet ons besit met geweld besit. Onthou die verlore seun moes van sy vader sy eie besittings deel.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Wat u nie eis nie, verdien u nie, wat u nie nastreef nie, besit u nie. Hierdie 30 verlossingsgebedspunte en Bybelverse sal u lei terwyl u op pad is om u besittings te besit.

30 verlossingsgebedspunte en Bybelverse

1). O Here, ek ontvang vandag verlossing van elke bose patroon van. My vader se huis in Jesus naam.

2). Die God wat Dawid verlos het van die leeu, die beer en Goliat, sal my verlos uit al die reuse in my lewe in Jesus Naam.

3). O Here, oordeel elke sterk man en vrou in my lewe en verlos my volkome uit hulle hande in Jesus Naam

4). O Here, verlos my van alle onderdrukkings van die seewêreld in my werk / besigheid, die huis waarin ek woon en my familie in Jesus naam.

5). O Vader, U is die Almagtige God, wys U sterk en verlos my van die wat te sterk is vir my naam in Jesus.

6). O Here, verlos my van alle vorme van geestelike aanval van mariene en hekserye in Jesus Naam.

7). O Here, lewer my enige geestelike wapen wat in Jesus Naam teen my en my huisgemaak is.

8). Ag Here, ek ontkoppel myself van elke geestelike man en geestelike vrou in Jesus Naam.

9). O Here, verlos my deur u genade van alle bose vriende in Jesus Naam.

10) Ag Here, pleit my saak by die wat saam met my stry en veg in die Naam van Jesus teen my wat teen my veg.

11). O Here, verlos my van hierdie bose verslawing (noem die verslawing) wat my probeer om in Jesus se naam te vernietig.

12). O Here, verlos my van die skuld van bloedvergieting in Jesus Naam.

13). O Here, verlos my uit die hande van goddelose en onredelike mans in Jesus Naam.

14). O vader, laat die boosheid van die goddelose op hulle val, verlos my siel van die strik van die goddelose in Jesus Naam.

15). O Heer, verlos my siel van elke bose dier wat my wil verslind in Jesus Naam.

16). Ek ontvang vandag bevryding van die euwels van die bose wêreld in Jesus Naam.

17). O Here, verlos my van die gees van wellus in Jesus Naam.

18). Ag Here, deur u heilige gees in my, bly my lei, mag ek dit nie mis in die lewe in Jesus Naam nie.

19). O Here, verlos my deur u geweldige krag van al my probleme in Jesus Naam.

20). Ek het vandag geprofeteer dat ek en die kinders wat die Here vir my gegee het, in Jesus Naam immuun is teen die boosheid en verdrukking van hierdie wêreld.

21). Ag Here, want u gedagtes teenoor my is goed, laat my lewe voortdurend blom in Jesus Naam.

22). Ek verklaar dat ek deur die bloed van Jesus Christus vry is van elke vorm van slawerny in Jesus Naam.

23). O Here, verlos my van alle dinge wat my agteruit trek in die lewe en die lot in Jesus Naam.

24). Ek maak myself los van elke sataniese mag wat my in Jesus se naam hou.

25). O Heer, verlos my van die gees van leuens en vulgêre woorde in Jesus Naam.

26). O Here, bevry my van alle veldslae wat in Jesus Naam teen my opgestel is.

27). Ag Here, stuur my hulp, my vader, want tevergeefs is die hulp van die mens in Jesus Naam.

28). O Heer, laat u bevryding dat ek my pos-sessie in Jesus Naam besit.

29). Ek profeteer vandag dat deur my gebede en die verskaffing van die gees van Jesus Christus, my verlossing permanent in Jesus se naam sal wees.

30). Ek besluit dat die Here my verlos het van die mag van satan en dat ek bewaar sal word vir sy hemelse koninkryk in Jesus Naam.

Dankie Jesus.

10 Bybelverse oor verlossing van onderdrukking

Niks lewer soos die woord nie, God se woord sal u oë oopmaak vir u regte in Christus en u help om dit te maksimeer. Hierdie 10 Bybelverse oor bevryding van onderdrukking sal u lei terwyl u uself uit elke strik van onderdrukking bid. Lees en mediteer daaroor.

1). Psalm 91: 1-16
1 Hy wat in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal in die skaduwee van die Almagtige bly. 2 Ek sal van die Here sê: Hy is my toevlug en my bergvesting; my God; op hom sal ek vertrou. 3 Waarlik, hy sal jou red uit die strik van die voëlvanger en van die pes van die geluid. 4 Hy sal jou bedek met sy vere, en onder sy vlerke vertrou jy; sy waarheid is jou skild en beskermer. 5 Jy sal nie bang wees vir die skrik in die nag nie; ook nie vir die pyl wat bedags vlieg nie; 6 Ook nie vir die pes wat in die duisternis wandel nie; ook nie vir die verwoesting wat op die middag verwoes word nie. 7 'n Duisend sal aan u sy val en tien duisend aan u regterhand; maar dit sal nie naby jou kom nie. 8 Net met u oë sal u die loon van die goddelose sien en sien. 9 Omdat U die Here wat my toevlug is, die Allerhoogste, u woning gemaak het; 10 Daar sal geen onheil oor jou val nie, en geen plaag sal naby jou woonplek kom nie. 11 Want Hy sal sy engele aangaande u gee om u te bewaar in al u weë. 12 Hulle sal u in hul hande dra, dat u u voet nie teen 'n klip stamp nie. 13 Op die leeu en die adder sal jy trap; die jong leeu en die draak moet jy vertrap. 14 Omdat hy sy liefde op my gerig het, daarom sal ek hom verlos; ek sal hom verhef, omdat hy my naam geken het. 15 Hy sal my aanroep, en ek sal hom antwoord; ek sal met hom wees in benoudheid; Ek sal hom verlos en hom eer. 16 Met 'n lang lewe sal ek hom versadig en hom my heil bewys.

2). Romeine 8: 1-10:
1 Daar is dus nou geen veroordeling vir die wat in Christus Jesus is nie, wat nie na die vlees wandel nie, maar na die Gees. 2 Want die wet van die Gees van die lewe in Christus het Jesus my vrygemaak van die wet van sonde en dood. 3 Want wat die wet nie kon doen nie, omdat dit deur die vlees swak was, het God sy eie Seun gestuur in die gestalte van sondige vlees en weens die sonde, die sonde in die vlees veroordeel: 4 sodat die geregtigheid van die wet vervul sou word. in ons wat nie na die vlees wandel nie, maar na die Gees. 5 Want die wat na die vlees is, let op die dinge van die vlees; maar die wat die Gees volg, is die dinge van die Gees. 6 Want die dood is vleeslik bedoel; maar om geestelik na te dink is lewe en vrede. 7 Omdat die vleeslike gees vyandskap teen God is, want dit is nie onderworpe aan die wet van God nie, en dit kan ook nie wees nie. 8 Dus kan die wat in die vlees is, God nie behaag nie. 9 Maar julle is nie in die vlees nie, maar in die Gees, as die Gees van God in julle woon. En as iemand nie die Gees van Christus het nie, dan behoort hy nie aan hom nie. 10 En as Christus in julle is, is die liggaam dood weens die sonde; maar die Gees is lewe weens geregtigheid.

3). Efesiërs 6: 10-18:
10 Uiteindelik, my broeders, wees sterk in die Here en in die krag van sy krag. 11 Trek die volle wapenrusting van God aan, sodat julle kan staan ​​teen die wil van die duiwel. 12 Want ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen owerhede, teen magte, teen die heersers van die duisternis van hierdie wêreld, teen geestelike boosheid in die hoogtes. 13 Neem dan die volle wapenrusting van God vir julle op, sodat julle kan weerstaan ​​in die bose dag en as julle alles gedoen het om stand te hou. 14 Staan dan, terwyl u lendene met waarheid omgord is, en aan die borstas van geregtigheid; 15 En u voete het gehardloop met die voorbereiding van die evangelie van vrede; 16 Neem veral die skild van die geloof waarmee julle al die vurige pyle van die goddelose kan blus. 17 En neem die helm van verlossing en die swaard van die Gees, wat die woord van God is: 18 Bid altyd met alle gebede en smeking in die Gees, en hou daarby in met alle volharding en smeking vir alle heiliges;

4) Romeine 6: 14-19:
14 Want die sonde sal nie oor julle heers nie, want julle is nie onder die wet nie, maar onder die genade. 15 Wat dan? sal ons sondig omdat ons nie onder die wet is nie, maar onder die genade? Die Here behoed. 16 Weet julle nie dat aan wie julle julself dienaars gee om te gehoorsaam nie, julle dienaars is aan wie julle gehoorsaam is; of van sonde tot die dood of van gehoorsaamheid aan geregtigheid? 17 Maar God word gedank dat julle diensknegte was, maar van harte gehoorsaam is aan die vorm van die leer wat aan julle oorgelewer is. 18 Toe julle bevry is van die sonde, het julle diensknegte van geregtigheid geword. 19 Ek spreek van die mense vanweë die swakheid van julle vlees, want soos julle jul lede dienaars gegee het aan onreinheid en ongeregtigheid tot ongeregtigheid; maar nou moet julle lede dienaars gee aan geregtigheid tot heiligheid.

5) Jakobus 5: 13-16:
13 Is iemand onder julle sleg? laat hy bid. Is daar vrolik? laat hy psalms sing. 14 Is daar siekes onder julle? laat hy die ouderlinge van die kerk roep; en laat hulle oor hom bid en hom met olie in die Naam van die Here salf. 15 En die gebed van die geloof sal die sieke red, en die Here sal hom oprig; en as hy sondes gedoen het, sal hulle hom vergewe word. 16 Bely julle foute teenoor mekaar en bid een vir mekaar, dat julle gesond kan word. Die effektiewe vurige gebed van 'n regverdige het baie voordeel.

6). 1 Korintiërs 15: 55-58:
55 Dood, waar is u angel? O graf, waar is u oorwinning? 56 Die angel van die dood is sonde; en die krag van die sonde is die wet. 57 Maar God sy dank, wat ons die oorwinning gee deur onse Here Jesus Christus. 58 Daarom, my geliefde broeders, wees betroubaar, onbeweeglik, en wees altyd oorvloedig in die werk van die Here, omdat julle weet dat julle arbeid nie tevergeefs by die Here is nie.

7). Johannes 10: 9-11:
9 Ek is die deur; deur iemand wat binnekom, sal hy gered word en ingaan en uitgaan en weiding vind. 10 Die dief kom nie, maar om te steel en dood te maak en te vernietig. Ek het gekom om die lewe te hê en dit oorvloediger te hê. 11 Ek is die goeie herder; die goeie herder gee sy lewe vir die skape.

8). 2 Samuel 22: 2-3:
2 En hy antwoord: Die Here is my rots en my bergvesting en my redder; 3 Die God van my rots; op hom vertrou ek; hy is my skild en die horing van my heil, my hoë toring en my toevlug, my redder; U verlos my van geweld.

9). 2 Korintiërs 10: 3-4:
3 Want al wandel ons in die vlees, voer ons nie oorlog teen die vlees nie; 4 (want die wapens van ons oorlogvoering is nie vleeslik nie, maar magtig deur God tot die aftakeling van die bergvestings

10). 1 Petrus 5: 8-9:
5 Gee julle ook aan die ouer persoon, jonger, aan. Julle moet mekaar onderdanig wees en beklee wees met nederigheid; want God weerstaan ​​hoogmoediges en gee nederiges genade. 6 Verneder julle dan onder die sterke hand van God, dat hy julle op die regte tyd kan verhef. 7 Werp al julle sorg op Hom; want hy sorg vir jou. 8 Wees nugter, wees waaksaam; want u teëstander, die duiwel, loop soos 'n brullende leeu rond en soek wie hy kan verslind.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.