6 gebedspunte vir heiligheid

1
29511

2 Korintiërs 7:1:

1 Terwyl ons dan hierdie beloftes het, geliefdes, laat ons onsself reinig van alle vuilheid van die vlees en die gees, deur die heiligheid in die vrees van God te vervolmaak.

Ek het hierdie 6 gebedspunte persoonlik saamgestel vir heiligheid om gelowiges te help om 'n heilige lewe te lei. Dit is die grootste begeertes van God dat al sy kinders heilig moet wees. Die Bybel laat ons verstaan ​​dat ons God sonder heiligheid nie kan sien nie. Maar wat is heiligheid? Heiligheid beteken eenvoudig om van God afgesonder te wees. Om hier van mekaar geskei te word, beteken om geroep te word tot die werk van God in Christus. Elke wedergebore kind van God word geroep tot heiligheid. Ons word geroep om soos Christus te werk, soos Christus te praat en soos Christus te leef.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Hierdie 6 gebedspunte vir heiligheid sal elke Christen-gelowige in staat stel om 'n heilige (geskei tot God) lewe te leef terwyl hulle God dien. Dit is belangrik om daarop te let dat heiligheid nie sondeloosheid is nie, heiligheid nie vleeslike volmaaktheid is nie; heiligheid gaan nie oor uiterlike prestasie of uiterlike voorkoms nie. Heiligheid gaan oor innerlike transformasie, wat uiteindelik lei tot uiterlike metamorfose (progressiewe veranderinge).


6 gebedspunte vir heiligheid

1). Ag, Here, stel my in staat om 'n heilige lewe te lei deur die krag van u heilige gees, sodat ek Christus op aarde kan verteenwoordig in Jesus Naam.

2). Ag Here, help my om in heiligheid met U te wandel, sodat ek my bestemming en die doel van my bestaan ​​in Jesus Naam kan vervul.

3). O Here van geregtigheid, in hierdie wêreld wat vol is van geweld, selfsug, moord en ander bose dade, leer my die weg van heiligheid, en graveer my om soos Christus te leef in woorde, gedagtes en dade in Jesus Naam.

4). O Heer, leer my u woord en maak dit maklik om dit in my lewe toe te pas, sodat ek goed kan sien al die dae van my lewe in Jesus naam.

5). O Heer, gee my die gees van nederigheid, sodat ek in u heiligheid Jesus Naam met u kan loop.

6). Ag Here, betrek my om te hou dat u gebooie die ongeregtigheid ver van my af wegneem in Jesus
noem.

15 Bybelverse oor heiligheid en heiligmaking

15 Bybelverse oor heiligheid en heiligmaking vir u studie en meditasie van die Bybel. Lees dit, bely dit, mediteer daaroor, bid saam met hulle en leef dit uiteindelik uit. Ek bid vandag vir u die gees van heiligheid, lei u in u Christelike lewe in Jesus Naam.

1). 2 Tessalonisense 2:13:
13 Maar ons moet God altyd dank vir julle, broeders wat die Here liefhet, omdat God julle van die begin af tot die verlossing gekies het deur heiligmaking van die Gees en die geloof in die waarheid.

2). 2 Timoteus 2:21:
21 As iemand hom dus hiervan suiwer, moet hy 'n voorwerp tot eer wees, geheilig word en vergader tot gebruik van die heer en voorberei op elke goeie werk.

3). Romeine 6:
1 Wat sal ons dan sê? Moet ons aanhou sonde doen, sodat die genade oorvloedig kan wees? 2 God verbied. Hoe kan ons, wat dood is vir die sonde, daarin langer lewe? 3 Weet julle nie dat soveel van ons wat in Jesus Christus gedoop is, in sy dood gedoop is nie? 4 Daarom word ons saam met hom begrawe deur die doop in die dood; net soos Christus uit die dood opgewek is deur die heerlikheid van die Vader, so sou ons ook in die nuutheid van die lewe kan wandel. 5 Want as ons saam geplant is in die gestalte van sy dood, dan sal ons ook gelyk wees aan sy opstanding. ons moenie sonde dien nie. 6 Want hy wat dood is, is vry van sonde. 7 As ons nou saam met Christus dood is, glo ons dat ons ook saam met hom sal lewe: 8 omdat ons weet dat Christus uit die dood opgewek is, sterf nie meer nie; die dood heers nie meer oor hom nie. 9 Want omdat hy gesterf het, het hy een maal aan die sonde gesterwe; maar in die lewe dat hy leef, leef hy vir God. 10 Dink ook aan dat julle wel aan die sonde dood is, maar lewend vir God deur Jesus Christus, onse Here. 11 Laat die sonde dan nie in u sterflike liggaam regeer, sodat julle dit in die begeerlikhede daarvan gehoorsaam nie. 12 Julle gee ook nie julle lede op as instrumente van ongeregtigheid vir die sonde nie; maar gee julle aan God soos die wat uit die dode lewend is, en julle lede as instrumente van geregtigheid vir God. 13 Want die sonde sal nie oor julle heers nie, want julle is nie onder die wet nie, maar onder die genade. 14 Wat dan? sal ons sondig omdat ons nie onder die wet is nie, maar onder die genade? Die Here behoed. 15 Weet nie dat aan wie julle julself dienaars gee om te gehoorsaam nie, julle dienaars is aan wie julle gehoorsaam is; of van sonde tot die dood of van gehoorsaamheid aan geregtigheid? 16 Maar God word gedank dat julle diensknegte was, maar van harte gehoorsaam is aan die vorm van die leer wat aan julle oorgelewer is. 17 Toe julle bevry is van die sonde, het julle diensknegte van geregtigheid geword. 18 Ek spreek van die mense vanweë die swakheid van julle vlees, want soos julle jul lede dienaars gegee het aan onreinheid en ongeregtigheid tot ongeregtigheid; maar nou moet julle lede dienaars gee aan geregtigheid tot heiligheid. 19 Want toe julle diensknegte van die sonde was, was julle vry van geregtigheid. 20 Watter vrug het julle dan gehad in die dinge waarvan julle nou skaam is? want die einde van die dinge is die dood. 21 Maar nou, omdat julle vrygemaak is van sonde en dienaars van God geword het, het julle jul vrug tot heiligheid en die ewige lewe. 22 Want die loon van die sonde is die dood; maar die gawe van God is die ewige lewe deur Jesus Christus, onse Here.

3). Johannes 15: 1-4:
1 Ek is die regte wingerdstok, en my Vader is die landbouer. 2 Elke tak in my wat geen vrug dra nie, neem hy weg; en elke tak wat vrugte dra, suiwer hy, sodat dit meer vrugte kan dra. 3 Nou is julle rein deur die woord wat ek julle gesê het. 4 Bly in my, en ek in jou. Aangesien die tak nie self vrug kan dra nie, behalwe dat hy in die wingerdstok bly; julle kan nie meer nie, as julle nie in My bly nie.

4). 1 Tessalonisense 4: 3-5:
3 Want dit is die wil van God, ja, u heiligmaking, dat julle moet onthou van hoerery. 4 dat elkeen van u moet weet hoe om sy vaartuig te besit in heiligmaking en eer; 5 Nie in die begeerte van sameswering, soos die heidene wat God nie ken nie.

5) 2 Petrus 1: 2-4:
Genade en vrede word vir julle vermenigvuldig deur die kennis van God en van Jesus, onse Here, 2 soos sy goddelike krag ons alles gegee het wat betrekking het op lewe en godsvrug, deur die kennis van Hom wat ons tot heerlikheid geroep het. en deugde: 3 waardeur ons groot en kosbare beloftes gegee word: dat julle hierdeur deel kan hê aan die goddelike natuur deur die verganklikheid wat in die wêreld is deur die wellus te ontkom.

6) Romeine 15:16:
16 Dat ek dienaar van Jesus Christus by die heidene moet wees en die evangelie van God dien, dat die opoffering van die heidene aanvaarbaar sou wees, deur die Heilige Gees geheilig.

7). Romeine 6:6:
6 Weet ons dat ons ou man saam met Hom gekruisig is, sodat die liggaam van die sonde vernietig kan word, sodat ons nie verder die sonde moet dien nie.

8). Filippense 2:13:13

Want dit is God wat in julle werk om te wil sowel en te werk na sy welbehae.

9). Filippense 1:6:
6 As jy dit presies vertrou, dat hy wat 'n goeie werk in jou begin het, dit sal doen tot die dag van Jesus Christus:

10). John17: 19:
19 En ek heilig myself om hulle ontwil, sodat hulle ook deur die waarheid geheilig kan word.

11). Johannes 17:17:
Heilig hulle deur u waarheid; u woord is waarheid.

12). 2 Korintiërs 12:21:
21 En as ek weer kom, sal my God my onder julle verootmoedig, en dat ek baie mense wat al gesondig het, sal berou en nie berou het oor die onreinheid en hoerery en wanhoop wat hulle begaan het nie.

13). 2 Korintiërs 5:17:
17 As iemand dan in Christus is, dan is hy 'n nuwe skepsel: ou dinge is verby; kyk, alle dinge het nuut geword.

14). 1 Tessalonisense 5:23:
23 En die God van die vrede heilig julle volkome; en ek bid dat u hele gees en siel en liggaam onberispelik bewaar sal word tot die koms van onse Here Jesus Christus.

15). 1 Tessalonisense 4:3:

3 Want dit is die wil van God, ja, u heiligmaking, dat julle moet onthou van hoerery.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.