10 Gebedspunte teen huweliksverwoesters

5
12834

Wat God saamgevoeg het, mag niemand dit skei nie. Ek het 10 gebedspunte saamgestel teen huwelik plunderaars. Baie gesinne verkeer deesdae in chaos weens huweliksprobleme, mans wat vrouens verneuk en laat vaar, vrouens wat met ander mans flirt, kinders wat ly aan die egskeiding, die lys gaan aan en aan.

Niks gebeur per ongeluk in die lewe nie; daar is demoniese agente wat uit die put van die hel gestuur word om gesinne te vernietig, daarom moet ons sterk staan ​​in gebede en ons ook met die woord van God bewaak. Benewens hierdie tien gebedspunte teen huweliksverwoesters, het ek 'n paar Bybelverse bygevoeg om ons te help om met die woord te bid. Onthou, u kan slegs die in-gebede met die woord van Christus weerstaan. Bid hierdie gebed in die geloof vandag en verlos u gesin vir ewig uit die hand van die Bose.

10 Gebedspunte teen huweliksvernietigers

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1). Elke demoniese agent in die vorm van 'n man of vrou, wat uit die put van die hel gestuur word om my huwelik te vernietig, beveel ek dat hulle in die Naam van Jesus deur vuur vernietig moet word.

2) .Ek profeteer bonatuurlike skeiding van alle kennisse van my man / vrou wat hartseer in ons huis in Jesus se naam gebring het.

3). Here, ek spreek vandag vrede tot elke storm in my huwelikshuis in Jesus Naam.

4). O Heer, duiwel van verdeeldheid in my huwelikshuis, ek beveel u om u vrag te pak en vir ewig in Jesus naam te gaan.

5). U gees van die lys wat in my man / vrou manifesteer, ek bind en verdryf u vir ewig in Jesus Naam.

6). Elke sataniese rower wat my man / vrou agtervolg, moet nou blind wees en in Jesus se Naam in ewige duisternis uitgedryf word.

7). Ek gee 'n goddelike oordeel oor elke huisbreker en die huweliksverwoester na die huwelik in Jesus Naam.

8). Ek verwar my in enige goddelose verhouding wat my man / vrou in Jesus se naam hou.

9). Vader, veg teen diegene wat veg teen my huwelik in die Naam van Jesus.

10). Ag Here, laat u genade heers in my huwelik, seën ons en laat ons vrugbaar wees in Jesus Naam.
Dankie Jesus.

 


5 KOMMENTAAR

  1. Goeie more Man van God,

    Ek dank die Here dat Hy u gebruik het om hierdie gebedspunte te skryf. Dit was 'n seën vir my. Mag God u seën vir sy mense. Weereens dankie.

  2. Ek bedank u vir hierdie gebedspunte vir die huwelik, want ek het dit nodig, so hou dit aan! DANKIE EN EK DANK GOD VIR U IN DIE NAAM VAN JESUS!

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.