10 gebedspunte vir werksoekers

4
31510

Hier is 10 gebedspunte vir werksoekers, die aarde is die vorste en sy volheid. Enigiets wat ons die Here vra. Geloof: Hy kan dit vir ons doen. Wil u werk hê? Is u 'n werklose gegradueerde? dit is tyd dat u op u knieë gaan en die Here vir hom vra guns voor mans en wonderlike instellings as u op soek is na u droomwerk.
U moet ook bid teen elke hindernis van die duiwel of selfs foute van u wat u kan verhinder om u eie wonderwerk te kry. Ek moedig u aan om hierdie gebede in geloof te bid. U kan dit vasbyt terwyl u lood is en u getuienisse sal deel.

10 gebedspunte vir werksoekers

1). Ag Here, trek my uit die web van werkloosheid en werkloosheid in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2). Al die smaad van werkloosheid in my lewe sal hierdie maand eindig in Jesus Naam.


3). Ek verdryf elke gees van byna sukses-sindroom in my lewe in Jesus naam

4) Ek verklaar dat oral waar ek my CV plaas, ek nuusbriewe in Jesus se naam sal ontvang.

5) Ek besluit oor my werk, ek sal telefoniese oproepe en SMS-boodskappe ontvang in die naam van Jesus.

6). Ag Here, gun my voor elke werksonderhoudpaneel in Jesus naam.

7). Ag Here rig my stappe na die regte werksaanbiedinge en geleenthede in Jesus Naam.

8). O Here, in my desperaatheid, laat my nie in Jesus Naam slagoffer word van bedrieglike werksgeleenthede nie.

9). O Heer! U maak 'n manier waarop daar geen manier is nie; skep vir my werksgeleenthede in Jesus Naam.

10). Ag Here, wys my wat ek moet doen om hierdie maand 'n werk in Jesus se naam te kry.

10 Bybelverse vir werksoekers

Hieronder is tien Bybelverse vir werksoekers wat u sal seën. Hierdie Bybelverse sal u aanmoedig om u droomwerk te soek. Dink daaroor en bid saam met hulle.

1). Psalm 31: 24:
Wees sterk, en hy sal julle hart versterk, almal wat op die Here hoop.

2). Filippense 4: 4-7:
4 Verbly jou altyd in die Here; en weer sê ek: Verbly jou. Laat u matigheid aan alle mense bekend wees. Die Here is naby. 5 Wees vir niks versigtig nie; maar laat u versoeke in alles deur gebed en smeking met danksegging aan God bekend gemaak word. 6 En die vrede van God wat alle verstand te bowe gaan, sal julle harte en gedagtes bewaar deur Christus Jesus.

3). Josua 1: 9:
9 Het ek jou nie beveel nie? Wees sterk en met goeie moed; Wees nie bevrees of verskrik nie; want die Here jou God is met jou, oral waar jy heengaan.

4). Spreuke 3: 5-6:
3 Laat u barmhartigheid en waarheid u nie verlaat nie; bind dit om u nek; Skryf dit op die tafel van u hart: 4 So sal u guns en verstand vind in die oë van God en die mens. 5 Vertrou op die Here met u hele hart; en steun nie op u eie insig nie. 6 Bely hom op al u weë, en hy sal u paaie rig.

5). Psalm 46: 10:
10 Wees stil en weet dat ek God is; ek sal verhef word onder die nasies, ek sal verhef word op die aarde.

6). Jesaja 40: 30-31:
30 Selfs die jeugdiges sal beswyk en moeg word, en die jongmanne sal heeltemal val; 31 maar die wat op die Here wag, sal hul krag hernu; hulle sal met vleuels optrek soos arende; hulle sal hardloop en nie moeg word nie; en hulle sal wandel en nie flou word nie.

7). Psalm 119: 114:
114 U is my skuilplek en my skild; ek hoop op u woord.

8) Romeine 12:12:
12 Verheug oor hoop; geduldig in verdrukking; voortdurend in gebed;

9). Psalm 42: 11:
11 Waarom is U neergewerp, my siel? en waarom is jy onrustig in my? hoop op God, want ek sal hom nog loof, wat die gesondheid van my aangesig en my God is.

10). Johannes 14:27:
27 Vrede, ek gaan met jou, my vrede, gee Ek vir jou; nie soos die wêreld gee nie, gee Ek jou. Laat jou hart nie verskrik word nie, en moenie bang wees nie.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel15 huweliksgebedspunte vir enkellopendes
Volgende artikel31 gebedspunte vir beskerming teen vyande
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

4 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.