13 kragtige gebedspunte vir veilige aflewering

3
39379

Eksodus 1:19: 19

Toe sê die vroedvroue vir Farao: Die Hebreeuse vroue is nie soos die Egiptiese vroue nie; want hulle is lewendig en word verlos as die vroedvroue by hulle inkom.

U sal veilig verlos in Jesus naam amen. Ons het vandag 13 saamgestel kragtige gebedspunte vir veilige aflewering vir u. Hierdie gebed is om u geloof te versterk en u sterk te hou terwyl u swangerskap dra. Ek moedig u aan om elke dag van u swangerskap hierdie gebede te bid, in gebed in die geloof te glo dat die God van veilige verlossing reeds vir u werk.
Ek het ook 20 bybelversies saamgestel om u baba of baba veilig te baar, aangesien u hierdie gebede ook bemoedig deur die woord van God. God se woord misluk as u gedurende u swangerskapsdae met die woord bid, u sal baie veilig wees. Baie geluk met u veilige aflewering vooraf


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

13 kragtige gebedspunte vir veilige aflewering

1). Ag Here, u genade heers oor elke oordeel, verwyder hartseer en bitterheid van my swangerskap en bevalling in Jesus Naam.

2). O Here, maak my liggaam soos die liggaam van die Hebreeuse vroue. Gee my vinnig en sweetloos in Jesus Naam.

3). Vader, maak die arbeidskamer 'n guns kamer vir my in Jesus naam.

4). Ek het elke negatiewe nuus voor, tydens en na my swangerskap en kind geboorte in Jesus se naam gebind.

5). Ek profeteer vandag vir myself dat ek veilig sal lewer in die Naam van Jesus voordat ek in arbeid gaan.

6). Ag Here, maak die dag en tyd van my baba bevalling 'n raaisel vir al die vyande van my swangerskap in Jesus naam.

7). Ag Here, ek weet dat U alles kan doen. Ek verklaar dus dat my aflewering sal plaasvind sonder 'n sessie in die naam van Jesus.

8). Here, ek wy my baba vandag aan u. Laat my baba uwe wees, selfs van my baarmoeder af in Jesus Naam.

9). O Here, u woord sê "daar sal nie jong gegooi word nie". Ek verklaar dus dat ek nie my baba in Jesus-naam sal verloor nie.

10). Ek verklaar dat alle komplikasies wat in die oorsaak van die bevalling voorkom, nie in Jesus se naam met my sal gebeur nie.

11). Ek spreek vandag 'n woord van geloof aan my baba in die baarmoeder dat jy vreugde en vreugde sal hê en dat baie sal juig oor jou geboorte in Jesus naam.

12). Ek verklaar vandag dat ek nie my baba met enige gebreke in Jesus Naam sal verlos nie.

13). Vader, ek verklaar dat my baba / babas op die dag van my bevalling lewend en gesond sal word tot eer en lof van u Naam. In Jesus naam.

Dankie Jesus.

20 Bybelverse oor veilige aflewering

Hier is 'n paar mooi Bybelverse oor veilige aflewering, mediteer elkeen en gebruik dit as 'n riglyn vir u gebede deur u swangerskap. Hierdie Bybelverse sal u geestelik versterk en u 'n foutlose veilige aflewering in Jesus Naam laat kry. Bestudeer en wees geseënd.

1). Psalm 23: 1-4:
1 Die Here is my herder; Ek sal nie wil hê nie. 2 Hy laat my gaan lê in groen weivelde; hy lei my langs die stil waters. 3 Hy herstel my siel; hy lei my op die paaie van geregtigheid ter wille van sy Naam. 4 Al gaan ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen kwaad vrees nie; want U is met my; U staf en u staf vertroos my.

2). Jesaja 26:3:
3 U sal hom in perfekte vrede hou, wie se gedagtes by u bly; omdat hy op u vertrou.

3). 1 Samuel 1:27:
27 Vir hierdie kind het ek gebid; en die Here het my versoek wat ek van hom gevra het, gegee;

4). Eksodus 23:26:
26 Niemand sal hulle kleintjies werp en onvrugbaar wees in u land nie; die getal van u dae sal ek volbring.

5). Psalm 139: 13-18:
13 Want U het my niere besit; U het my in die skoot van my moeder bedek. 14 Ek wil U loof; want ek is bang en wonderlik gemaak; wonderlik is u werke; en dat my siel goed weet. 15 My goed is nie vir u verborge toe ek in die geheim gemaak is en vreemd in die onderste dele van die aarde gewerk het nie. 16 U oë het my stof gesien, maar tog onvolmaak; en in u boek is al my lede geskrywe wat voortdurend gevorm is, en daar was nog nie een van hulle nie. 17 Hoe kosbaar is u gedagtes ook vir my, o God! hoe groot is die som daarvan! 18 As ek hulle sou tel, dan is hulle meer as die sand; as ek wakker word, is ek nog steeds by u.

6). Jeremia 1:5:
Voordat ek jou in die buik gevorm het, het ek jou geken; en voordat jy uit die baarmoeder uitgegaan het, het ek jou geheilig en jou 'n profeet vir die nasies georden.

7). Psalm 112: 7:
7 Hy sal nie bang wees vir slegte tyding nie; sy hart is gerus, vertrou op die Here.

8). Jakobus 1: 17-18:
17 Elke goeie gawe en elke perfekte geskenk is van bo af en daal neer van die Vader van die ligte, met wie daar geen wisselvalligheid en skaduwee van draai is nie. 18 Uit sy eie wil het hy ons verwek met die woord van die waarheid, dat ons 'n soort eersteling van sy wesens sou wees.

9). Jeremia 29:11:
11 Want ek ken die gedagtes wat ek aan u dink, spreek die Here, gedagtes van vrede en nie van kwaad nie, om u 'n verwagte einde te gee.

10). Klaagliedere 3:22:
22 Dit is uit die barmhartigheid van die Here dat ons nie verteer word nie, omdat sy medelye nie misluk nie.

11). 2 Korintiërs 12:9:
9 En hy het vir my gesê: My genade is vir jou voldoende, want my krag is volmaak in swakheid. Daarom sal ek baie liewer wees oor my krankhede, sodat die krag van Christus op my kan rus.

12). Jesaja 40: 29-31:
29 Hy gee krag aan die wat sleg is; en vir die wat nie mag het nie, vermeerder hy krag. 30 Selfs die jeugdiges sal beswyk en moeg word, en die jongmanne sal heeltemal val; 31 maar die wat op die Here wag, sal hul krag hernu; hulle sal met vleuels optrek soos arende; hulle sal hardloop en nie moeg word nie; en hulle sal wandel en nie flou word nie.

13). 1 Timoteus 2:15:
15 Nieteenstaande sal sy verlos word tydens die bevalling as hulle volhard in geloof en liefdadigheid en heiligheid met soberheid.

14). Psalm 127: 3:
3 Kyk, kinders is 'n erfdeel van die Here; en die vrug van die skoot is sy beloning.

15). Jesaja 44:2:
2 So sê die Here wat jou gemaak en jou gevorm het uit die moederskoot, wat jou sal help; Wees nie bevrees nie, Jakob, my kneg! en jy, Jesurun, wat Ek gekies het.

16). Spreuke 31:25:
Sterkte en eer is haar klere; en sy sal bly wees in die komende tyd.

17). Habakkuk 3: 18-19:
18 Maar ek sal my verbly in die Here, ek sal juig in die God van my heil. 19 Die Here God is my sterkte, en Hy sal my voete maak soos voete van agter, en Hy sal my laat loop op my hoogtes. Aan die hoofsanger op my snaarinstrumente.

18). Filippense 4: 6-7:
6 Wees vir niks versigtig nie; maar laat u versoeke in alles deur gebed en smeking met danksegging aan God bekend gemaak word. 7 En die vrede van God wat alle verstand te bowe gaan, sal julle harte en gedagtes bewaar deur Christus Jesus.

19). Johannes 14:27:
27 Vrede, ek gaan met jou, my vrede, gee Ek vir jou; nie soos die wêreld gee nie, gee Ek jou. Laat jou hart nie verskrik word nie, en moenie bang wees nie.

20: Romeine 8:18:
18 Want ek reken dat die lyding van hierdie tyd nie waardig is om vergelyk te word met die heerlikheid wat in ons geopenbaar sal word nie.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 KOMMENTAAR

  1. Amen. Dankie Here Jesus. Geseënd is u naam vir ewig. Ek sal baba lewendig verlos en ek ma lewendig in Jesus magtige Naam Amen 🙏

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.