15 huweliksgebedspunte vir enkellopendes

10
41662

Genesis 5: 2: 2 Hy en hulle het man en vrou geskape; en hulle geseën en hulle Adam genoem, op die dag toe hulle geskape is.
Van die begin af het God bepaal dat die mensdom in pare moet wees. Die mens was nie bedoel om alleen te wees nie, en ook die vrou. So het God hulle geskep as manlik en vroulik om mekaar lief te hê, te versorg en te help. Ons het 15 huweliksgebedspunte vir enkellopendes saamgestel om u te lei terwyl u bid om met u eggenote deur God ingestel te wees.

Bid vir huwelik is baie belangrik, want die wêreld is gevul met valse mans en vrouens, vrouens in skaapsklere, mense wat daar in u lewe kruip om u Christelike getuienis te verwoes. Daarom moet ons bid vir goddelike leiding wanneer ons huweliksavontuur ondergaan. Ons moet vir ons bid om met die regte man of vrou te vergader sodat ons in die huwelik vervul kan word. Onthou, dit is beter om ongetroud te bly as om met die verkeerde persoon te trou.

15 huweliksgebedspunte vir enkellopendes

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

1). O Here, in die begin het U hulle manlik en vroulik geskape, daarom besluit ek vandag dat die hemele my hulpvergadering sal opspoor en in Jesus se naam met my in verbinding sal tree.

2). O Here, u woord sê dat dit nie goed is dat ek alleen is nie, verbind my met my hulp-ontmoeting vandag in Jesus naam

3). Net soos U Adams se huweliksuitdagings sonder sukkel opgelos het, o Here, los my huweliksprobleem vandag op en verbind my met my maat in Jesus naam.

4). Dit is u opdrag dat ek my vader en moeder moet verlaat om by my vrou (of man) aan te sluit. Vader bring hierdie woord in my lewe hierdie maand in Jesus naam.

5). O Heer! Wys my vandag my Isaac (Rebekka). Verbind my met my man (vrou) in Jesus naam.

6). Ag Here, ek weet dat U alles kan doen. Verbind my met my geordende man / vrou voordat hierdie maand in Jesus se naam uitloop.

7). Jesus Christus, die seun van Dawid, wees my genadig oor hierdie saak in Jesus Naam.

8) Elke bose karakter wat my deurbraak in die huwelik kan belemmer, vernietig ek in Jesus Naam.

9). Elke bose vereniging wat my miskien verkeerd voorstel voordat my eggenote deur God ingestel is, koppel ek aan Jesus se naam af

10). Elke bose patroon van vertraagde huwelik in my gesin skei ek myself in Jesus naam

11). Ek kom te staan ​​teen elke gees van huweliksteleurstelling in die naam van Jesus.

12). Ag Here, verander my plek waar ek my man (vrou) in Jesus se naam sal ontmoet.

13). Maak my oë oop om my hulpmaat in Jesus se naam te sien.

14). Vader, veg in die Naam van Jesus teen diegene wat veg teen my huweliksbestemming.

15). Vader, ek ontkoppel myself van enige onvrugbare verhouding wat my huweliksbestemming in Jesus Naam belemmer.

15 Bybelverse vir enkellopendes wat wil trou

Hierdie 15 Bybelverse vir enkellopendes wat wil trou, sal u lei as u bid vir u deur God bestemde eggenoot. Bestudeer hoe hulle daaroor peins en saam met hulle bid. God se woord misluk nooit, dit sal beslis in u lewe gebeur. Baie geluk by voorbaat.

1). Spreuke 18:22:

22 Wie 'n vrou vind, vind 'n goeie saak en kry guns by die Here.

2) Genesis 24: 1-4:
1 En Abraham was oud en ver in sy ouderdom; en die Here het Abraham in alles geseën. 2 En Abraham sê aan sy oudste dienskneg van sy huis wat heers oor alles wat hy gehad het: Sit tog u hand onder my heup. 3 En ek sal u laat sweer by die Here, die God van die hemel en die God van die aarde, dat u geen vrou mag neem vir my seun uit die dogters van die Kanaäniete onder wie ek woon nie; 4 maar u moet na my land en na my familie gaan en vir my seun Isak 'n vrou neem.

3). Markus 11:24:
24 Daarom sê Ek vir julle: Alles wat julle wil hê, as julle bid, glo dat julle dit sal ontvang, en dat julle dit sal hê.

4). Matteus 19: 4-6:
4 En hy antwoord en sê vir hulle: Het julle nie gelees dat hy hulle aan die begin 'n man en vrou gemaak het nie? 5 En hy het gesê: Om hierdie rede sal 'n man vader en moeder verlaat en sy vrou aanhang; en hulle sal twee vlees wees? 6 Daarom is hulle nie meer 'n tweeling nie, maar een vlees. Wat God dan saamgevoeg het, mag die mens nie verbreek nie.

5). Prediker 4: 9-11:
9 Twee is beter as een; omdat hulle 'n goeie beloning vir hul arbeid het. 10 Want as hulle val, sal die een sy medemens verhoog; maar wee die een wat alleen val as hy val; want hy het geen ander om hom te help nie. 11 Weereens, as twee bymekaar lê, het hulle hitte; maar hoe kan 'n mens alleen warm wees?

6). Genesis 2: 18:
18 En die Here God het gesê: Dit is nie goed dat die mens alleen is nie; Ek sal hom help om vir hom bymekaar te kom.

7). Spreuke 12:4:
4 'n Deugsame vrou is 'n kroon vir haar man, maar sy wat skaam is soos 'n verrotting in sy gebeente.

8). Spreuke 19:14:
14 Huis en rykdom is die erfdeel van vaders, en 'n verstandige vrou is van die Here.

10). 1 Timoteus 5:8:
8 Maar as iemand nie sorgvuldig vir sy eie mense en veral vir sy eie huis sorg nie, het hy die geloof verloën en is erger as 'n ongelowige.

11). 1 Korintiërs 11:3:
3 Maar ek wil hê dat u moet weet dat Christus die hoof van elkeen is; en die vrou se hoof is die man; en die hoof van Christus is God.

12). 2 Korintiërs 6:14:
14 Wees nie onverskillig saam met ongelowiges nie; want watter gemeenskap het geregtigheid met ongeregtigheid? En watter nagmaal het lig met duisternis?

13) Spreuke 5: 18-19
Laat u fontein geseënd wees en juig met die vrou van u jeug. 18 Laat haar wees soos die liefdevolle agterste en aangename gemsbok; laat haar borste jou te alle tye tevrede stel; en wees altyddeur van haar liefde.

14). Deuteronomium 24: 5:
5 As 'n man 'n nuwe vrou neem, mag hy nie oorlog toe gaan nie en word hy nie aangekla van sake nie; maar hy sal een jaar tuis vry wees en sy vrou wat hy opgeneem het, opgewonde maak.

15). Kolossense 3: 18-19:
18 Vroue, onderdanig julle aan jul eie mans, net soos dit die Here pas. 19 Mans, wees lief vir u vrouens, en wees nie bitter teen hulle nie.

 

 


10 KOMMENTAAR

  1. Dankie vir hierdie gebed, God het 'n maat vir my gebring, maar ons probleem is nou om dit te verseël. Ek het God se ingryping in hierdie saak nodig.

  2. Bid asseblief vir my suster, dat sy nog nooit getroud is nie, en dat daar ook geen kinders is dat God haar sal seën met 'n godvresende man vir die huwelik wat finansieel stabiel is en ook wil trou nie, terwyl sy op God wag.

  3. Asseblief Meneer. Bid saam met my. Ek het my God-geordende maat nodig voor die einde van hierdie jaar, hulle het gebid en gehoop op 'n wonderwerk, maar dit sal goed wees as u saam met my kan bid. Dankie meneer

  4. Dankie so mag God jou seën dat jy saam met ons staan ​​in gebed 'n enkeling ons het op die Here gewag vir ons krygs deurbraak, ek het gekies om in hierdie gebedsrigting te staan ​​totdat ek by my deurbraak kom in Jesus naam Hallelujah

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.