20 effektiewe daaglikse gebed vir geneesende oë

14
56195

Hierdie 20 daaglikse effektiewe gebed vir genesing oë sal u gedeeltelike blindheid herstel as u dit in die geloof bid. Ons God word Jehovah rapha genoem, die God wat genees. Sukkel jy met die gees van blindheid, is jy bang om jou totale sig te verloor? Wees nie bevrees nie en wees sterk. Die God wat ek dien, is 'n God wat gebede beantwoord.

Bid hierdie gebed met groot geloof en glo dat u God sal ingryp. Onthou die verhaal van blinde bartemaus in die Bybel, hy het om genade gehuil en geglo dat Jesus hom sal genees en dat hy sy sig gekry het. Terwyl u om genade roep, bid hierdie daaglikse effektiewe gebed om genesende oë. Die God van die hemel sal ingryp en u sig sal onmiddellik herstel word. Ontvang u wonderwerk vandag in Jesus naam Amen.

20 effektiewe daaglikse gebed vir geneesende oë


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

1). Ag Here, laat u genesende lig van nou af op my oë skyn en my sig duideliker word in Jesus Naam.

2). O Here, U het die blinde bartemeus en die twee blinde mans herstel, my Vader herstel my sig vandag in Jesus Naam.

3). Wees my genadig, Here! Ek gee dit vandag toe dat my oë helder skyn. Verwyder enige vorm van skubbe wat my oë bedek in Jesus naam.

4). Ag, Here, net soos U beveel het dat die lig uit die duisternis moet uitkom, beveel ek dat elke duisternis wat my oë bedek, verdwyn in Jesus Naam.

5). O God van genade, laat my nie die dae van my lewe in die donker tas nie. Genees my oë in Jesus se naam.

6). Ek besluit dat my nag in die oggend verander is en dat die duisternis wat my sig bedek, in Jesus se naam vernietig word.

7). Jesus, U seun van Dawid en die Seun van die Lewende God, wees my genadig en genees my aangesig onmiddellik in Jesus Naam.

8). Ag Here, ek weet dat U alles kan doen. Raak my oë en genees dit wonderbaarlik in Jesus naam.

9). Ag Here, ek verwerp hierdie blindheid, ek verklaar dat ek die goedheid van die heer sal sien in die land van die lewendes in Jesus Naam.

10). O Here, moet my nie oordeel volgens my geloof oor my oogprobleem nie. Laat die reën van genade vandag val in my naam in Jesus.

11). Ag Here, ek vertrou volkome in U. Genees my oë in Jesus naam.

12). O Here, U is die skepper van alle dinge, genees my heer en herstel my visier permanent in Jesus Naam.

13). Ag, Here, gryp vandag in my naam na my mislukte oog.

14). Ag, Here, maak my fisiese oë oop, sodat ek weer wonderlike dinge wat U geskep het, in Jesus Naam sal sien.

15). Ag, Here, ek slaan my oë op. Raak daaraan en genees my vandag in Jesus naam.

16). Ag Here, U is die God wat die dinge wat nie lyk asof dit is nie, roep, my oë herskep en dit duidelik in Jesus se naam laat sien.

17). Ag Here, ek beveel hierdie duisternis wat my liggaam geleidelik inhaal om te verdwyn en lig in Jesus se naam te laat kom.

18). Ek sien my oë vandag tot eer van God en almal wat my sien, sal my aangesluit om God te dank in Jesus Naam.

19). Ag Here, laat my oë in Jesus Naam perfek werk met ander dele van my liggaam.

20). Vader, dankie dat U my genees, ek verklaar dat ek nou kan sien, dankie Jesus, dankie Jesus

12 Skrifgedeeltes vir geneesende oë.

Hier is 12 Skrifgedeeltes om oë te genees, bestudeer dit, dink daaroor en bid saam met hulle.

1). Psalm 146: 8:
8 Die Here open die oë van die blindes; die Here rig die wat neergebuig is; die Here het die regverdige lief;

2). Jesaja 35:5:
5 Dan sal die oë van die blindes oopgemaak word, en die ore van die dowes sal stop.

3). Jesaja 29:18:
18 En in die dag sal die dowes die woorde van die boek hoor, en die oë van blindes sal sien uit duisternis en uit duisternis.

4). Jesaja 42:18:
18 Hoor, dowes! en kyk, blindes, dat julle kan sien.

5). Jesaja 42:7:
7 om die blinde oë oop te maak, om die gevangenes uit die gevangenis te lei en die wat in die duisternis sit, uit die gevangenis.

6). Lukas 7:22:
Toe antwoord Jesus en sê vir hulle: Gaan heen en vertel Johannes wat julle gesien en gehoor het; hoe blindes sien, kreupeles loop, melaatses gereinig word, doofes hoor, dooies opgewek word, aan die armes word die evangelie verkondig.

7). Lukas 4:18:
18 Die Gees van die Here is op my, omdat hy my gesalf het om die evangelie aan die armes te verkondig; Hy het my gestuur om die gebrokenes te genees, om die gevangenes te verlos en om blind te word, om die wat verbrysel is, vry te maak,

8). Johannes 9:39:
39 En Jesus antwoord: Ek het ter oordeel gekom in hierdie wêreld, sodat die wat nie sien nie, kan sien; en dat die wat sien, blind kan word.

9). Johannes 9:32:
32 Sedert die wêreld begin het, is dit nie gehoor dat iemand die oë oopgemaak het van iemand wat blind gebore is nie.

10). Johannes 10:21:
21 Ander het gesê: Dit is nie die woorde van die duiwel nie. Kan 'n duiwel die oë van blindes oopmaak?

11). Johannes 11:27:
27 Sy sê vir Hom: Here, ek glo dat U die Christus is, die Seun van God wat in die wêreld sou kom.

12). Handelinge 26:18:
18 om hulle oë oop te maak en hulle te verander van duisternis na lig en van die mag van Satan tot God, sodat hulle vergifnis van sondes en erfenis kan ontvang onder die wat geheilig word deur die geloof in my.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

14 KOMMENTAAR

 1. Ek hou van die gebede vir genesing van die oë. Ek sal dit bid vir my jong dogter wat gesê is dat sy kortsigtig is. Ek glo dit is net 'n wanfunksionering wat nie permanent is nie, aangesien sy voorheen goed kon sien, sodat ek kan genees. Ek glo sy kan, maar ek is nie seker dat my geloof sterk genoeg is vir ons twee nie, maar ek sal my bes probeer. Bid ook vir ons. Dankie. God seën

  • Dit is nie in ons krag dat wat ons vra, ons kinders glo en vertrou nie. Vertrou op die Here onse God en steun nie op u begrip nie. Ons hemelse Vader God wil net hê wat goed is vir ons. Selfs geloof so klein soos 'n mosterdsaadjie, kan God ALLE dinge doen. Bid elke keer vir u dogter, selfs wanneer sy slaap, gaan na haar kamer en bid die bloed as Jesus oor haar gesondheid, veral haar oë. Jehovah Rapha,
   Hy is ons groot geneser en herstel. Deur Jesus se strepe word sy genees. Dank die Here vir alles wat Hy gedoen het en alles wat Hy beplan om te doen. In Jesus Mighty noem amen 🙏🏾

 2. Ek sit by 'n bejaarde vrou, haar naam is Judy, en sy het gloukoom gehad en moes geopereer word, en sedert haar operasie kon sy nog nie sien nie. Ek glo dus dat God haar sig gaan herstel, en ek vra almal om met my in ooreenstemming te kom dat God die skubbe uit haar oë verwyder en haar sig beter herstel as wat dit voorheen was !!!

 3. Por favor esty desesperada con mucho temor de perder mi vista me duele mucho los ojos la frente y veo muy borroso ore por mis ojos xfavor

 4. Hallo Pastoor Ikechukwu Chinedum Ek het baie slegte droë oë, ek dra 'n bril en sien drywers en ek sien u video op die Google-webwerf oor die oë wat ek van die VSA af kom en my naam is Joyce Bates ...

 5. Hallo pastoor, ek is gediagnoseer as gevorderde gloukoom, en my oë is amper weg, die dokters het gesê daar kan niks gedoen word nie, maar ek weet my skepper is in staat om alles te help, help my asseblief in gebede, my naam is Sylvester odion

 6. Hola gracias señor primeramente , necesito oracion para mis ojos primero me diagnosticaron ojo seco ahora tengo uvetis pero no hay nada que mi Dios mi creador no pueda hacer , se me ponen muy rojos muy a doloridos y casigralos de do porsus, abricia no puedo oraciones y se que dios hara milagro en mi Amen 🙏.

 7. meu nome é Paulo Sebastião eu estava sendo desenganado por médicos até que vendo luzes no meu olho direito médicos incapazes encheram meu olho de laser e minha retina se fragilizou e passei por um calvário de medicos dizendo car que iam mu aoid triste cheguei a pensar em tirar minha vida mas minha filha dizia para mim Papai vc vai ficar curado e hoje depois de 4 cirurgias no olho direito e laser no olho esquerdo a minha visão é um tormento diário e isso abandonado me sent e isso abandonado me pelo Pai que semper orei e rezei peço que orem para que eu volte a enxergar perfeito e melhor que antes e todas as escamas de trevas que vieram nos meus olhos sejam retiradas e eu louve ao senhor nos meus olhos.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.