30 Gebedspunte vir hulp van bo

7
48370

Psalm 121: 1-8

1 Ek sal my oë opslaan na die heuwels, waarvandaan my hulp kom. 2 My hulp kom van die Here wat hemel en aarde gemaak het. 3 Hy laat u voet nie wankel nie; hy wat u bewaar, sal nie sluimer nie. 4 Kyk, hy wat Israel bewaar, sal nie sluimer of slaap nie. Die Here is u wagter; die Here is u skaduwee aan u regterhand. 5 Die son sal jou nie bedags slaan nie, en ook nie die maan in die nag nie. 6 Die Here sal u bewaar vir al die kwaad; hy sal u siel bewaar. 7 Die Here sal u uitgaan en u ingang bewaar van nou af tot in ewigheid.

Goddelike hulp is werklik, en dit is die erfenis van elke gelowige in Christus. Ons het 30 gebedspunte opgestel vir hulp van bo om u in staat te stel om die God te help wat help. Is u in 'n desperate situasie? Dink u dat hierdie saak nie opgelos kan word nie? My liewe vriend, daar is niks wat by God onmoontlik is nie. Ons moet leer om hom in tye van nood aan te roep. As ons Hom in geloof aanroep, sal ons Sy magtige hand in ons midde sien.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

30 Gebedspunte vir hulp van bo

1). Met die hulp van God eis ek al my geestelike seëninge in Christus Jesus in Jesus Naam.

2). Ag God van Abraham, Isak en Jakob, help my as ek die doel van my lewe in Jesus Naam nastreef.

3). O Heer! Stuur my hulp deur u Heilige Gees wat in my is in hierdie lewe (noem dit) in my lewe in Jesus Naam.

4). Ag Here, laat die persoon wat my sal help vandag in Jesus se Naam opspoor.

5). Ag Here, U is my altyd teenwoordige hulp in noodtyd, ontmoet my heer op die punt van my behoeftes in Jesus Naam.

6). Vader help my in die Naam van Jesus wat te sterk is vir my.

7). Ag Here, wees my huidige hulp en veg my stryd vandag in Jesus Naam.

8). O Here, help my en verlos my van die magtige arm van hierdie wêreld in Jesus Naam.

9). Ag Here, stel almal wat van my sê dat daar geen hulp in my Naam is nie, uit.

10). Ag Here, stuur hulp uit my heiligdom en versterk my uit Sion in Jesus Naam.

11). Ag Here, ek het niemand hier op aarde wat my kan help nie. Red my, sodat my vyande my nie in die Naam van Jesus sal laat huil nie.

12). Ag Here, moenie uitstel om my te help nie, stuur my hulp vinnig en swyg diegene wat my spot in die Naam van Jesus.

13). O Heer! Verberg u gesig nie vir my in hierdie moeilike tyd nie. Wees my genadig, my God, staan ​​op en verdedig my in Jesus Naam.

14). O Here, wys my u goedertierenheid, wek helpers vir my in hierdie periode van my lewe in Jesus naam.

15). O Heer, 'n hoop uitstel maak die hart siek, daar stuur my my hulp voordat dit in Jesus se naam te laat is.

16). O Heer! Gryp die skild en die buckler aan en staan ​​op vir my hulp in Jesus Naam.

17). Ag Here, help my en gebruik my om ander in Jesus Naam te help.

18). O Heer, veg teen diegene wat vandag in Jesus Naam teen my lot helpers veg.

19). Ag Here, help my as gevolg van die heerlikheid van u naam in hierdie naam (noem dit) in Jesus Naam.

20). O Heer, van vandag af verklaar ek dat ek nooit hulp in Jesus se naam sal ontbreek nie.

21). Ag Here verklaar ek van vandag af dat u genade oor my alle bose oordele in Jesus Naam sal oortref.

22). O Here, u naam is 'n sterk toring en die regverdige vind hulp in hulle. Ek verklaar dat ek van vandag af nooit hulp sal kry in Jesus se naam nie.

23). Ag Here, help my om sterk te staan ​​te midde van hierdie beproewings en versoekings in Jesus Naam.

24). Ag heer ek kyk vandag na u om hulp, ek weet ek sal nooit in die Naam van Jesus beskaam word nie.

25). Omdat ek hulp van bo ontvang het, sal diegene wat my veroordeel, met ontsag staan ​​en kyk hoe my God my lewe in Jesus se naam sal versier.

26). Ag Here, dit is duidelik dat daar niemand is wat kan help nie. Daarom steek ek my hande na u uit vir hulp (noem die gebied waar u hulp nodig het) van Jesus af.

27). Ag, Here, terwyl U engel Michael gestuur het om Daniël te help in nood, stuur u engele om my te help in Jesus Naam.

28). Ag Here, ek het gemoedsrus, want U is my helper in Jesus Naam.

29). Vader ek verklaar dat die mens nie as die bron van hulp in my lewe sal spog nie, U is my enigste helper in Jesus Naam.

30). Ag Here, help my om 'n goddelike lewe te leef soos ek U dien.

Dankie Jesus.

 

10 Bybelverse oor God se hulp

Hier is 10 Bybelverse oor God se hulp. Hierdie Bybelverse sal u help met u gebede. Lees dit, bestudeer dit en oordink dit vir die beste resultate.

1). Psalm 46: 1:
1 God is ons toevlug en sterkte, 'n baie huidige hulp in die moeilikheid.

2). Psalm 68: 6
6 God sit die eenmalige in geslagte; Hy bring die wat met kettings gebind is, uit; maar die opstandiges woon in 'n droë land.

3). Spreuke 3: 5-6:
5 Vertrou op die Here met u hele hart; en steun nie op u eie insig nie. 6 Bely hom op al u weë, en hy sal u paaie rig. 7 Wees nie wys in u eie oë nie; vrees die Here en wyk af van die kwaad.

4). Matteus 7: 7
7 Vra, en aan julle sal gegee word; soek, en julle sal vind; klop, en dit sal vir julle oopgemaak word;

5). Hebreërs 4: 15-16:
15 Want ons het nie 'n hoëpriester wat ons kan aanraak met die gebrek aan ons krankhede nie; maar is in alle opsigte versoek soos ons is, maar tog sonder sonde. Laat ons dan met vrymoedigheid na die troon van die genade kom, sodat ons barmhartigheid kan verkry en genade kan vind om te help in die tyd van nood.

6). Hebreërs 13: 5-6
Laat u gesprek sonder hebsug wees; en wees tevrede met die dinge wat julle het; want hy het gesê: Ek sal jou nooit verlaat en jou nie verlaat nie. 5 sodat ons met vrymoedigheid kan sê: Die Here is my helper, en ek sal nie vrees wat die mens aan my sal doen nie.

7). Deuteronomium 33:26.
Daar is niemand soos die God van Jesurun wat op die hemel uittrek in u hulp en in sy hoogheid aan die hemel nie.

8). 1 Kronieke 4:10
10 En Jabez het die God van Israel aangeroep en gesê: Ag, U sal my waarlik seën en my kus vergroot, sodat u hand by my kan wees, en dat u my sal bewaar van die kwaad, dat dit my nie sou bedroef nie! En God het hom dit gegee wat hy gevra het.

9). 2 Kronieke 14:11
11 En Asa het die Here sy God aangeroep en gesê: Here, dit is niks om u te help nie, of dit met baie is, of met die wat geen mag het nie; help ons, Here onse God! want ons rus op u, en in u Naam gaan ons teen hierdie menigte. Here, U is ons God; laat die mens nie oorwin nie.

10). Psalm 10: 14
14 U het dit gesien; want u sien kwaad en spoor om dit met u hand terug te gee; die arme pleeg homself u; U is 'n helper van die wees.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

7 KOMMENTAAR

 1. Dankie vir hierdie kragtige biddingspunte. Ek en my verloofde trou binne minder as twee maande. Ek moet die plek waar ek woon teen 25/19 November ontruim. Daar is 'n huis waarvoor ons God glo, die adres is 3185 Leisure Crescent. Stem asseblief saam met ons in gebed, want ons moet die huiseienaars hierdie Saterdag 2/19 November sien en ons het nie al die geldelike middele om aan te bied nie. Ons het God se bonatuurlike krag nodig om namens ons in Jesus-naam in te tree.

 2. God seën u man van God.

  Ek het 'n uitdaging met SA Binnelandse Sake, ek is op 17 Januarie 2020 vir een jaar tot 17 Januarie 2021 verbied, omdat ek al drie dae lank te veel was.
  Ek het nie opsetlik gestreef nie, as ek aanvaar dat ek geweet het van die verbod toe ek my kaartjie bespreek, sou dit my datum verminder het.
  Ek het vir hulle 'n pos gestuur en gepleit; my verloofde woon daar, en sy dokumente is nie volledig nie.
  dus die beter opsie is om my te besoek.
  met hierdie verbod sal dit nie weer moontlik wees nie.
  maar deur die genade van God is alles moontlik.
  Ek wil hê dat u saam met my sal bid, dat hulle op my e-pos antwoord met positiewe reaksie. Amen

  dankie

  • Aan God die eer vir ewig amen. Ek bid saam vir 'n goed betaalde werk. Ek wil hê dat die almagtige God vir my 'n 7-syfer werk in of buite Nigerië moet gee. Ek het vyf jaar na die gradeplegtigheid skande en verwyte in die gesig gestaar, en ek kan selfs nie 'n maaltyd van frustrasie in die werk bekostig nie. Die geld wat ek het, kan my en iemand anders soms nie dra nie. My penarie het my ontken om 'n toegewyde koninkrykspilaar te word.
   God het dit gedoen voordat ek glo dat Hy dit vir my kan doen.
   Kan dit nie meer verdra nie, o God, almagtige antwoord my.

 3. Dankie vir hierdie kragtige gebed, mag God u bly versterk .. Ek het 'n aanbod om in Kanada te werk en te studeer, maar ek het nie eens 'n internasionale paspoort nie, ek het nie eens geld om die internasionale paspoort te kry nie. 'n mens is bereid om die geld te gee as gevolg van die ekonomiese status van hierdie land. Ek wil hê dat u saam met my moet bid om dit te bereik. Want net God kan help in hierdie situasie ..

 4. Goeienaand meneer, ek gaan deur baie ek is swanger al die meeste vir aflewering Ek kon niks koop nie, niemand om na te hardloop vir hulp nie, maar ek glo God Almagtig kan ons situasie verander, asseblief meneer ek wil hê u om saam met my te bid, dankie en God seën.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.