31 gebedspunte vir beskerming teen vyande

2
59453

Psalm 7: 9: 9

Laat die boosheid van die goddelose tot 'n einde kom; maar bevestig die regverdige; want die regverdige beproef die harte en teuels.

Die wêreld waarin ons vandag leef is vol vyande, die god van hierdie wêreld het die harte van mense besit om voortdurend kwaad teen mekaar uit te dink. Maar die goedheid is dat, as u 'n Christen is, God 'n beskermingsplan vir u het. Hierdie 31 gebed dui op beskerming teen vyande sal u help om 'n vraag na u beskermingsregte in Christus Jesus te stel.

Elke gelowige word beskerm, maar ons moet ons standpunt in die geloof verklaar om die duiwel te laat weet dat ons ons geestelike regte ken. Hierdie gebede moet oor u en u familielede gebid word so gereeld as wat u lei. Dit is egter belangrik om daarop te let dat die werklike vyand die duiwel is, daarom moet ons hierdie gebede geestelik benader en nie anders nie. God sal jou vandag antwoord.

31 gebedspunte vir beskerming teen vyande

1). Ek verklaar dat ek aan die regterhand van Christus sit, ver bo alle owerhede en magte, daarom kan ek nie skade berokken word in Jesus se naam nie.

2). Vader, laat my wat my ondergang soek om my ontwil in Jesus Naam val

3). Elkeen wat 'n put vir my grawe, sal daarin val in die Naam van Jesus

4) Laat die engel van vernietiging elke bose bende en sameswering teen my in Jesus Naam verstrooi.

5). Ek veroordeel elke bose tong wat teen my opgestaan ​​het in die oordeel in Jesus Naam.

6). Geen wapen wat deur die vyand teen my vervaardig word, sal voorspoedig wees in Jesus se naam nie.

7). Elke sataniese agent wat teen my lot veg, val en sterf in Jesus Naam.

8). O God van wraak, staan ​​op en oordeel diegene wat my sonder oorsaak aanval.

9) O God, die regverdige regter, staan ​​op en verdedig my teen valse beskuldigers.

10) Ag God, my verdediger, verdedig my teen diegene wat te sterk is vir my om te hanteer.

11). Vader, gaan voor my vyande uit en frustreer daar planne teen my in Jesus Naam.

12). Laat die begeerte van my vyande oor my 7 keer in Jesus Naam wees.

13). Terwyl my vyande in een rigting kom, laat hulle in Jesus se naam in 7 rigtings vlug.

14). Ek verklaar dat ek oorwin in Jesus se naam.

15). Ek verklaar dat die beskerming van God oor my gesin seker is. Omdat die Bybel sê dat niemand vir my losprys kan betaal nie, kan ek en elke lid van my gesin nie deur ontvoerders en rituele in Jesus se naam geraak word nie.

16). Vader, net soos engele op die waens van Elisa omring het, het ek besluit dat ek en my huisgesin in Jesus se naam deur vuurengele omring word.

17). Ag Here, hou my en my huis uit die hand van goddelose en onredelike mans in Jesus Naam.

18). Ag Here, hou my en my huishouding veilig teen die rampe wat in hierdie wêreld oorval in baie mense.

19) Maar ek verklaar dat net soos ons verbondsvaders in die Bybel lank geleef het, nie een van my familielede insluitend myself jonk sal sterf in Jesus se naam nie.

20). Ag, Here, beskerm my en my huishouding teen ritueel en bloed suigende duiwels in Jesus Naam.

21). Vader, ek laat die engele vry om iemand met blindheid te slaan wat probeer om my of my familielede skade te berokken in Jesus Naam.

22). O Heer! Beskerm my huishouding teen gewapende rowers, verkragters en okkultiste in Jesus naam.

23). Ek profeteer dat elke betoweraar, nicromanser, valse profete, hekse of towenaars en magte van duisternis wat gaan om my en my huisbesit te laat navraag doen, sterk teleurgestel sal word in Jesus se naam.

24). Ag Here, ek is afhanklik van U om my gevegte in Jesus Naam te beskerm en te beveg.

25). Ag Here, beskerm my teen diegene wat my lewe soek in Jesus Naam

26). Vader in elke sataniese verbond waar my naam genoem word, antwoord hulle met vuur in Jesus se naam.

27). O Heer, ek beveel bonatuurlike beskerming vir my en my gesin as ons in Jesus se naam uitgaan en inkom.

28). Ag Here, beskerm my en my huisgesin soos die appel van u oog en verberg my in die Naam van Jesus in die skaduwee van u vleuels.

29). Ag Here, met die krag van u Naam, lei ek elke euwel wat my rigting in Jesus se naam uitbring.

30). O Here, die wat op U vertrou, verloor nie gevegte nie; ek sal nooit in die lewensgevegte in Jesus Naam verloor nie.

31). My Vader, My Vader !!! Lei my voetstap vandag en vir altyd, sodat ek nie in die Naam van Jesus val in die valle van die vyand nie.

Dankie Jesus !!!

10 Bybelverse oor beskerming teen vyande

Hieronder is tien Bybelverse oor beskerming teen vyande. Dit sal u gebedslewe verder versterk as u langs die woord van God bid.

1). Deuteronomium 31: 6:
6 Wees sterk en vol moed; wees nie bevrees en wees nie bevrees vir hulle nie; want dit is die Here jou God wat met jou saamtrek; Hy sal jou nie versaak en jou nie verlaat nie.

2). Jesaja 41:10:
10 Moenie vrees nie; want ek is met u; wees nie verskrik nie; want Ek is u God; Ek sal u versterk; ja, ek sal jou help; ja, ek ondersteun u met die regterhand van my geregtigheid.

3). Spreuke 2:11:
11 Die diskresie sal u bewaar; die verstand sal u bewaar;

4). Psalm 12: 5:
5 Want die verdrukking van die arme, as ek die behoeftige sug, sal ek nou opstaan, spreek die Here; Ek sal hom gerusstel van die een wat hom opswel.

5). Psalm 20: 1:
1 Die Here luister na u in die dag van benoudheid; verdedig die naam van die God van Jakob;

6). 2 Korintiërs 4: 8-9:
8 Ons is van alle kante ontsteld, maar nie benoud nie; ons is verward, maar nie in wanhoop nie; 9 Vervolg, maar nie verlate nie; neergewerp, maar nie vernietig nie;

7). Johannes 10: 28-30:
28 En Ek gee aan hulle die ewige lewe; en hulle sal nooit verlore gaan nie, en niemand sal hulle uit my hand ruk nie. 29 My Vader wat My gegee het, is groter as almal; en niemand kan hulle uit die hand van my Vader haal nie. 30 Ek en my Vader is een.

8). Psalm 23: 1-6
1 Die Here is my herder; Ek sal nie wil hê nie. 2 Hy laat my gaan lê in groen weivelde; hy lei my langs die stil waters. 3 Hy herstel my siel; hy lei my op die paaie van geregtigheid ter wille van sy Naam. 4 Al gaan ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen kwaad vrees nie; want U is met my; U staf en u staf vertroos my. U berei 'n tafel voor my aangesig voor my vyande; U salf my hoof met olie; my beker hardloop om. 5 Goedheid en barmhartigheid sal my sekerlik volg al die dae van my lewe; en ek sal in die huis van die Here bly tot in ewigheid.

9). Salme 121: 1-8
1 Ek sal my oë opslaan na die heuwels, waarvandaan my hulp kom. 2 My hulp kom van die Here wat hemel en aarde gemaak het. 3 Hy laat u voet nie wankel nie; hy wat u bewaar, sal nie sluimer nie. 4 Kyk, hy wat Israel bewaar, sal nie sluimer of slaap nie. Die Here is u wagter; die Here is u skaduwee aan u regterhand. 5 Die son sal jou nie bedags slaan nie, en ook nie die maan in die nag nie. 6 Die Here sal u bewaar vir al die kwaad; hy sal u siel bewaar. 7 Die Here sal u uitgaan en u ingang bewaar van nou af tot in ewigheid.

10). Salme 91: 1-16
1 Hy wat in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal in die skaduwee van die Almagtige bly. 2 Ek sal van die Here sê: Hy is my toevlug en my bergvesting; my God; op hom sal ek vertrou. 3 Waarlik, hy sal jou red uit die strik van die voëlvanger en van die pes van die geluid. 4 Hy sal jou bedek met sy vere, en onder sy vlerke vertrou jy; sy waarheid is jou skild en beskermer. 5 Jy sal nie bang wees vir die skrik in die nag nie; ook nie vir die pyl wat bedags vlieg nie; 6 Ook nie vir die pes wat in die duisternis wandel nie; ook nie vir die verwoesting wat op die middag verwoes word nie. 7 'n Duisend sal aan u sy val en tien duisend aan u regterhand; maar dit sal nie naby jou kom nie. 8 Net met u oë sal u die loon van die goddelose sien en sien. 9 Omdat U die Here wat my toevlug is, die Allerhoogste, u woning gemaak het; 10 Daar sal geen onheil oor jou val nie, en geen plaag sal naby jou woonplek kom nie. 11 Want Hy sal sy engele aangaande u gee om u te bewaar in al u weë. 12 Hulle sal u in hul hande dra, dat u u voet nie teen 'n klip stamp nie. 13 Op die leeu en die adder sal jy trap; die jong leeu en die draak moet jy vertrap. 14 Omdat hy sy liefde op my gerig het, daarom sal ek hom verlos; ek sal hom verhef, omdat hy my naam geken het. 15 Hy sal my aanroep, en ek sal hom antwoord; ek sal met hom wees in benoudheid; Ek sal hom verlos en hom eer. 16 Met 'n lang lewe sal ek hom versadig en hom my heil bewys.

 

 

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.