Top 10 Bybelverse oor genesende siekte.

0
28633

Die Bybel is gevul met pragtige verhale oor die genesende krag van God. Hierdie top-10 Bybelverse oor genesingsiekte is om u te lei na enkele van die mees effektiewe genesingsgedeeltes wat u lewe vir altyd sal verander.
Jesus Christus is dieselfde, gister en vandag en tot in ewigheid, as Hy gister genees het, kan hy ons vandag nog genees Bybelverse sal geloof opwek vir onmiddellike genesing in u lewe. Ongeag die vlak van siekte in u liggaam, die woord van God sal u genees.

Let daarop dat hierdie geensins 'n plaasvervanger vir mediese oplossings is nie; ons is nie teen mediese behandeling nie en die Skrif is ook nie daarteen nie. Gaan na u mediese ondersoeke, neem u voorskrifte van u dokter, maar vertrou op God vir u totale genesing en herstel. Staan in geloof op Sy woord.

Top 10 Bybelverse oor genesende siekte

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1). Eksodus 15:26:
26 En gesê: As u noukeurig luister na die stem van die Here u God en doen wat reg is in sy oë, en u gebooie luister en al sy insettinge onderhou, dan sal ek nie een van hierdie siektes onderneem nie. oor jou wat Ek oor die Egiptenaars gebring het; want Ek is die Here wat jou gesond maak.


2). Psalm 147: 2:
2 Die Here bou Jerusalem op; hy vergader die uitgeworpenes van Israel.

3). Jeremia 3:22:
22 Keer terug, o afvallige kinders, en ek sal julle afvalliges genees. Kyk, ons kom na u; want U is die Here onse God.

4). Jeremia 17:14:
Genees my, Here, dan sal ek gesond word; verlos my, dan sal ek gered word; want U is my lof.

5). Handelinge 10:38:
38 Hoe God Jesus van Nasaret gesalf het met die Heilige Gees en met krag: wat voortgegaan het om goed te doen en almal te genees wat deur die duiwel verdruk was; want God was met hom.

6). Matteus 11: 28-29:
28 Kom na my toe, almal wat swaar belas het, en ek sal julle rus gee. 29 Neem my juk op u en leer van my; want ek is sagmoedig en nederig van hart; en julle sal rus vind in julle siele.
7). 1 Petrus 2: 24:
24 Wie self het ons sondes gedra in sy eie liggaam op die boom, dat ons, wat dood is vir die sondes, sou lewe tot geregtigheid; deur wie se strepe julle gesond geword het.
8). Jesaja 53:5:
5 Maar hy is gewond weens ons oortredinge, hy is gekneus weens ons ongeregtighede; die tugtiging van ons vrede was op hom; en met sy strepe word ons genees.

9). Psalm 103: 2-3:
Loof die Here, o my siel, en vergeet nie al sy voordele nie; 2 wat al u ongeregtighede vergewe; wat al u siektes genees;

10). Spreuke 3: 5-8:
5 Vertrou op die Here met u hele hart; en steun nie op u eie insig nie. 6 Bely hom op al u weë, en hy sal u paaie rig. 7 Wees nie wys in u eie oë nie; vrees die Here en wyk af van die kwaad. Dit is gesond vir u naeltjie en murg vir u gebeente.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.