Daaglikse Bybelleesing kjv 14 Oktober 2018

0
11371

Ons daaglikse Bybellees vandag is uit die boek Psalm 133: 1-3 en Psalm 134: 1-3.

Psalm 133 praat oor die seëninge van samesyn, as ons in die eenheid van die doel as gelowiges woon, kan ons die groot mag van die heer beveel.

Psalm 134 praat van lof, ons as kinders van God wat in Sy teenwoordigheid staan, moet ons 'n lewe van lof leef. Loof die Here vandag, prys Hom in sy heiligdom en geniet sy goedheid.

Daaglikse Bybellesing kjv

Psalm 133: 1-3

1 Kyk, hoe goed en hoe aangenaam is dit dat broeders in eenheid saamwoon! 2 Dit is soos 'n kosbare salf op die kop wat neerval op die baard, die baard van Aäron; 3 Soos die dou van Hermon en soos die dou wat neerdaal op die berge van Sion; want daar het die Here die seën beveel, die lewe tot in ewigheid.

Psalm 134: 1-3

1 Kyk, seën die Here, alle dienaars van die Here wat in die nag in die huis van die Here staan. 2 Lig u hande op in die heiligdom en seën die Here. 3 Die Here wat die hemel en die aarde u seën uit Sion.

Gebede

Vader, dankie vir u woord vandag. Die ingang van u woord gee begrip, dankie dat u my die belangrikheid van eenheid en lof vandag gewys het. Ek verklaar dat hierdie woorde vrugte sal dra in my lewe in Jesus naam Amen.

Daaglikse bekentenisse

Ek verklaar dat ek vandag in die Naam van Jesus in die gees van liefde wandel

Deur die krag van die Heilige Gees vloei die liefde van God deur my na ander in Jesus naam

Ek is 'n nuwe skepping, daarom dra ek die teenwoordigheid van God oral waar ek gaan

Ek is geseënd in Christus Jesus en wandel in die bewussyn van my seën

Vandag sal ek in Jesus Naam met guns gevul word.

 

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.