20 Bybelverse oor aborsie KJV

0
19653

Bybelverse oor aborsie KJV. Wat sê die Bybel oor aborsie, is dit 'n goeie ding om 'n ongebore kind dood te maak? Hierdie Bybelverse sal u oë oopmaak vir die wil van God rakende kwessies van aborsie. Elke lewe is vir God kosbaar, en elke lewe het 'n doel van God. Terwyl u hierdie Bybelverse bestudeer, bid ek dat u hart gevul word met die liefde van God en sy skeppings.

 20 Bybelverse oor aborsie KJV

1) Eksodus 21: 22-25:
22 As mans daarna streef om 'n vrou wat swanger is, te beseer, sodat haar vrugte van haar afwyk, en tog geen onheil volg nie, sal hy sekerlik gestraf word soos die man van die vrou op hom lê; en hy sal betaal soos die regters bepaal. 23 En as daar 'n onheil is, dan moet u lewe gee; 24 oog vir oog, tand vir tand, hand vir hand, voet vir voet, 25 brand vir brand, wond vir wond, streep vir streep.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

2). Jeremia 1:5:
Voordat ek jou in die buik gevorm het, het ek jou geken; en voordat jy uit die baarmoeder uitgegaan het, het ek jou geheilig en jou 'n profeet vir die nasies georden.

3). Psalm 139: 13-16:
13 Want U het my niere besit; U het my in die skoot van my moeder bedek. 14 Ek wil U loof; want ek is bang en wonderlik gemaak; wonderlik is u werke; en dat my siel goed weet. 15 My goed is nie vir u verborge toe ek in die geheim gemaak is en vreemd in die onderste dele van die aarde gewerk het nie. 16 U oë het my stof gesien, maar tog onvolmaak; en in u boek is al my lede geskrywe wat voortdurend gevorm is, en daar was nog nie een van hulle nie.

4). Eksodus 20:13:
13 Jy mag nie doodmaak nie.

5). Genesis 1: 27:
27 En God het die mens geskape na sy beeld; na die beeld van God het Hy hom geskape; man en vrou het hy hulle geskape.
6). Hosea 13:16:
16 Samaria sal 'n wildernis word; want sy het wederstrewig geword teen haar God; hulle sal deur die swaard val; hulle babas sal in stukke geslaan word, en hulle vroulike vroue sal geskeur word.

7). Jesaja 49:1:
1 Luister, o eilande, na my; en luister, mense, van ver; Die Here het my geroep uit die moederskoot; uit die ingewande van my moeder het hy my naam genoem.

8). Genesis 2: 7:
7 En die Here God het 'n mens gevorm uit die stof van die aarde en die asem van die lewe in sy neusgate geblaas; en die mens het 'n lewende siel geword.

9). Lukas 1: 43-44:
43 En waar kom dit my vandaan dat die moeder van my Here na my toe sou kom? 44 Want kyk, sodra die geluid van u groet in my ore weerklink, spring die baba van vreugde in my skoot.

10). Numeri 12:12:
12 Laat haar nie wees soos 'n dooie waarvan die vleis half verteer word as hy uit die skoot van sy moeder kom nie.

11). Job 10: 8-12:
8 U hande het my gemaak en my rondom gevorm; tog vernietig U my. 9 Onthou tog dat u my gemaak het soos 'n klei; en sal U my weer in die stof bring? 10 Het jy my nie soos melk uitgegooi en my soos kaas gesmoor nie? 11 U het my met vel en vlees bekleed en my met bene en senuwees omhein. 12 U het my lewe en guns gegee, en u besoeking het my gees bewaar.

12). Job 31:15:
Het hy wat my in die skoot gemaak het, hom nie gemaak nie? en het niemand ons in die skoot gebring nie?
13). Deuteronomium 30: 19:
19 Ek roep hemel en aarde op om vandag teen u op te teken dat ek u lewe en dood voorgehou het, seën en vervloek; kies daarom die lewe, dat u en u nageslag kan lewe.

14). Amos 1:13:
13 So sê die Here: Oor drie oortredinge van die kinders van Ammon en vir vier, sal ek dit nie afwend nie; omdat hulle die vroulike vrou van Gílead opgeskeur het om hulle grens te vergroot:

15). Job 3:3:
3 Laat die dag waarin ek gebore is, vergaan, en die nag waarin daar gesê is: 'n Kind word swanger.

16). Psalm 22: 9-10:
9 Maar U is dit wat my uit die baarmoeder gehaal het; U het my laat hoop toe ek op die borste van my moeder was. 10 Ek is van die baarmoeder af na u toe gegooi; U is my God uit die buik van my moeder.

17). Genesis 9: 6:
6 Hy wat die mens se bloed vergiet, sal sy bloed vergiet deur die mens; want na die beeld van God het hy die mens gemaak.

18). Job 3:16:
16 As 'n verborge ontydige geboorte was ek nie; as babas wat nooit lig gesien het nie.

19). Psalm 127: 3:
3 Kyk, kinders is 'n erfdeel van die Here; en die vrug van die skoot is sy beloning.

20). Deuteronomium 5: 17:
17 Jy mag nie doodmaak nie.

 

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.