Daaglikse Bybelleesplan KJV 15 Oktober 2018

0
3562

Ons daaglikse Bybelleesplan vir vandag is uit die boek Psalm 135: 1-21. Dit is 'n psalm van lof en danksegging. As gelowiges moet ons leer om God prys te gee vir wie hy in ons lewens is. Dinge is miskien nie perfek by u nie, maar u moet leer om God te waardeer vir die gawe van die lewe. 'N Lewende hond is beter as 'n dooie leeu.

As ons God loof, word sy teenwoordigheid in ons midde gesien, as ons God prys, verbind ons Hom tot kragtige dade in ons lewens, sluit ons by om God met hierdie Bybellees te loof en geseën te word.

Daaglikse Bybelleesplan KJV

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Psalm 135: 1-21

1 Loof die Here! Loof die Naam van die Here; loof Hom, o knegte van die Here! 2 Julle wat in die huis van die Here staan, in die voorhowe van die huis van onse God, 3 prys die Here; want die Here is goed; psalmsing tot eer van sy Naam; want dit is aangenaam. 4 Want die Here het Jakob vir homself uitgekies en Israel as 'n besondere skat. 5 Want ek weet dat die Here groot is en dat ons Here bo alle gode is. 6 Wat die Here dit ookal wou doen, het hy gedoen in die hemel en op die aarde, in die seë en in alle dieptes. 7 Hy laat die dampe opklim van die eindes van die aarde; Hy maak bliksems vir die reën; Hy bring die wind uit sy skatkamers. 8 wat die eersgeborenes van Egipte, mense sowel as diere, verslaan het. 9 wat tekens en wonders binne-in u gestuur het, o Egipte, teen Farao en al sy dienaars. 10 wat groot nasies verslaan en magtige konings gedood het; 11 Sihon, die koning van die Amoriete, en Og, die koning van Basan, en al die koninkryke van Kanaän; 12 en hulle land as erfenis gegee het, 'n erfdeel vir sy volk Israel. 13 U Naam, Here, is tot in ewigheid; en u gedenknaam, o Heer, van geslag tot geslag. 14 Want die Here sal sy volk oordeel, en hy sal berou hê oor sy diensknegte. 15 Die afgode van die heidene is silwer en goud, die werk van mensehande. 16 Hulle het monde, maar hulle praat nie; hulle het oë, maar hulle sien nie; 17 Hulle het ore, maar hulle hoor nie; daar is geen asem in hulle mond nie. 18 Hulle wat hulle maak, is soos hulle; net elkeen wat op hulle vertrou. Loof die Here, o huis van Israel! Seën die Here, o huis van Aäron! 19 Loof die Here, o huis van Levi! Geloofd sy die Here uit Sion wat in Jerusalem woon! Loof die Here!

Daaglikse gebede

Vader, ek loof U vandag vir wie U is, nie net vir wat U gedoen het nie, dankie vir die geskenk van die lewe, dankie vir u liefdevolle vriendelikheid en teer barmhartigheid, dankie dat U altyd daar is vir my, ek gee U al die eer, eer en lof in Jesus Naam.

Daaglikse bekentenisse

Ek verklaar dat ek vandag van alle kante bevoordeel word in Jesus naam
Alles werk vandag in my guns in Jesus Naam
Ek verklaar dat ek oral in die Naam van Jesus guns sal gee aan mans en vrouens
Goeie dinge sal vandag in my Naam kom.
Vader dankie dat U my 'n nuwe naam in Jesus naam gegee het.

 

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.