Daaglikse Bybellees Vandag 19 Oktober 2018

0
10992

Ons daaglikse Bybellees vandag is geneem uit die boek 2 Kronieke 3: 1-17, 2 Kronieke 4: 1-22, 2 Kronieke 5: 1. Die woord van God is lig op ons lewenspad. Elke Skrif is geïnspireer deur die gees van God. Terwyl u hierdie Skrifte vandag bestudeer, laat die woord van God diep in u binnedring. Laat dit wortel skiet en dra vrugte boontoe in u lewe.
Die woord van God leer ons die gees van God, dit bou ons op en lei ons sake in die lewe. Terwyl u vandag ons Bybellees bestudeer, sal die Here vandag u oë oopmaak vir Sy wil vir u. Lees en seën.

Daaglikse Bybellees Vandag

1 Kronieke 3: 1-17:
1 Toe het Salomo die huis van die Here begin bou in Jerusalem op die berg Moría, waar die Here aan sy vader Dawid verskyn het, op die plek wat Dawid in die dorsvloer van die Jebusiet Ornan berei het. 2 En hy het begin bou op die tweede dag van die tweede maand, in die vierde jaar van sy regering. 3 Dit is die dinge wat Salomo beveel het om die huis van God te bou. Die lengte in el volgens die eerste maat was sestig el, en die breedte twintig el. 4 En die voorportaal aan die voorkant van die huis, sy lengte, volgens die breedte van die huis, twintig el, en die hoogte honderd en twintig; en hy het dit met suiwer goud oorgetrek. 5 En die groter huis het hy met sipreshout bedek, wat hy met fyn goud oorgetrek het, en palmbome en kettings daarop neergesit. 6 En hy het die huis versier met edelgesteentes vir die skoonheid; en die goud was goud van Parvaïm. 7 Hy het ook die huis, die balke, die deurposte en die mure en die deure daarvan met goud oorgetrek; en gegrawe gérubs teen die mure. 8 En hy het die Allerheiligste huis gemaak, die lengte daarvan volgens die breedte van die huis: twintig el en sy breedte twintig el; en hy het dit met fyn goud oorgetrek, en dit bedra ses honderd talente. 9 En die gewig van die spykers was vyftig sikkels goud. En hy het die bovertrekke met goud oorgetrek. 10 En in die Allerheiligste Huis het hy twee gérubs gemaak van beeldwerk en dit met goud oorgetrek. 11 En die vlerke van die gérubs was twintig el lank; die een vlerk van die een g, rub was vyf el, tot by die muur van die huis; en die ander vlerk was ook vyf el, en hy het tot by die vlerk van die ander gérub gegaan. 12 En die een vlerk van die ander gérub was vyf el, en hy het tot by die muur van die huis gekom; en die ander vlerk was ook vyf el, en dit het by die vlerk van die ander gérub gevoeg. 13 Die vlerke van hierdie gérubs het twintig el uitgesprei; en hulle het op hul voete gaan staan, en hulle aangesigte na binne. 14 En hy het die voorhangsel gemaak van pers en purperrooi en bloedrooi en fyn linne en daar gérubs op aangebring. 15 En hy het voor die huis twee pilare van vyf en dertig el hoog gemaak, en die kapiteel wat op die top van elkeen was, vyf el. 16 En hy het kettings gemaak soos in die binneste vertrek, en dit op die hoofde van die pilare gesit; en hy het honderd granate gemaak en dit aan die kettings gesit. 17 En hy het die pilare opgerig voor die tempel, een aan die regterkant en die ander aan die linkerkant; en hy het dit genoem aan die regterhand Jachin, en die naam daarvan aan die linkerkant Boas.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

2 Kronieke 4: 1-22:
1 Verder het hy 'n koperaltaar gemaak, twintig el in sy lengte, en twintig el sy breedte, en tien el sy hoogte. 2 Hy het ook 'n gegote see gemaak van tien el van rand tot rand, rondom met 'n passer en vyf el sy hoogte; en 'n lyn van dertig el was dit rondom. 3 En onder hom was die gelykheid van die beeste wat rondom hom omring het: tien in 'n el wat die see rondom omring. Twee rye osse is gegiet toe dit gegiet is. 4 Dit het gestaan ​​op twaalf beeste, drie wat na die noorde kyk, en drie wat na die weste kyk, en drie wat na die suide kyk, en drie wat na die ooste kyk; en die see het bo-op hulle neergesit, en al hulle onderdele was na binne. . 5 En die dikte daarvan was 'n handbreedte, en die rand daarvan soos 'n bekerrand, met blomme van lelies; en dit het drie duisend baddens ontvang en gehou. 6 Hy het ook tien wasbakke gemaak en vyf aan die regterhand en vyf aan die linkerkant gesit om daarin te was. maar die see was vir die priesters om in te was. 7 En hy het tien kandelaars van goud gemaak volgens hulle vorm en dit in die tempel neergesit, vyf regs en vyf links. 8 Hy het ook tien tafels gemaak en dit in die tempel geplaas, vyf aan die regterkant en vyf aan die linkerkant. En hy het honderd goue komme gemaak. 9 Verder het hy die voorhof van die priesters en die groot voorhof en deure vir die voorhof gemaak en die deure daarvan met koper oorgetrek. 10 En hy het die see regs van die oostekant afgesit, oorkant die suide. 11 En Huram het die potte en die skoppe en die komme gemaak. En Huram het die werk voltooi wat hy vir koning Salomo in die huis van God moes doen; 12 Met die oog op die twee pilare en die pommels en die kapiteine ​​op die top van die twee pilare, en die twee kranse om die twee pommels van die kapiteine ​​wat bo-op die pilare was, te bedek; 13 En vierhonderd granate op die twee kranse; twee rye granaatjies op elke krans om die twee pommels van die kapittels op die pilare te bedek. 14 Hy het ook afspoelwaentjies gemaak, en stoepe op die afspoelwaentjies gemaak; 15 Een see en twaalf beeste daaronder. 16 En die potte en die skoppe en die vleishake en al hul instrumente het sy vader Huram vir koning Salomo gemaak vir die huis van die Here van die koper. 17 In die Jordaanvlakte het die koning hulle gegooi, in die kleigrond tussen Sukkot en Seréda. 18 So het Salomo dan al hierdie voorwerpe in groot oorvloed gemaak; want die gewig van die koper kon nie gevind word nie.

2 Kronieke 5: 1:
1 So was dan al die werk wat Salomo vir die huis van die Here gedoen het, voltooi; en Salomo het al die dinge wat sy vader Dawid opgedra het, gebring; en die silwer en die goud en al die gereedskap het hy onder die skatte van die huis van God gesit.

Daaglikse gebede:

Vader, bestel my stappe in u woord vandag, maak my oë oop om die wonderlike dinge in u woord te sien. Liewe Heilige Gees, betrek my om 'n student van u woord te wees, mag u woord my lewe en besluite in die lewe in Jesus se naam voortdurend vorm.

Daaglikse belydenis:

Ek wandel vandag in die lig van u woord in Jesus Naam.
Ek verklaar dat die woord van God resultate lewer in my lewe in Jesus Naam
Ek verklaar vandag dat ek volgens die woord van God leef
Die woord van God werk in my lewe in Jesus Naam
Omdat ek 'n student van die woord is, verklaar ek dat ek beter begrip het as my leraars in Jesus Naam.

 

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.