Bybellees vandag 20 Oktober 2018

0
11202

Ons bybellesing vandag is geneem uit die boek 2 Kronieke 5: 2-14 en 2 Kronieke 6: 1-11. Lees dit deur u hele hart, oordink dit en vra die heilige gees om u te help om die lesse agter vandag se Bybellees te verstaan. Wees geseënd as u vandag lees.

Bybellees vandag

2 Kronieke 5: 2-14:
2 Toe het Salomo die oudstes van Israel en al die hoofde van die stamme, die familiehoofde van die kinders van Israel, na Jerusalem bymekaar laat kom om die verbondsark van die Here uit die stad van Dawid op te bring; is Sion. 3 Daarom het al die manne van Israel by die koning vergader op die fees wat in die sewende maand was. 4 En al die oudstes van Israel het gekom; en die Leviete het die ark opgeneem. En hulle het die ark en die tent van samekoms opgebring en al die heilige voorwerpe wat in die tabernakel was, wat die priesters en die Leviete gebring het. 5 Ook koning Salomo en die hele vergadering van Israel wat voor die ark by hom vergader het, het kleinvee en beeste geoffer wat volgens die menigte nie te kenne gegee is nie. 6 En die priesters het die verbondsark van die Here gebring na sy plek, na die binneste vertrek, na die Allerheiligste, onder die vlerke van die gérubs; 7 want die gérubs het hul vlerke oor die plek uitgesprei; van die ark af, en die gérubs het die ark en sy draaghoute bo-oor bedek. 8 En hulle het die draaghoute van die ark uitgetrek, sodat die punte van die draaghoute van die ark af voor die binneste vertrek gesien kon word; maar hulle is nie buitekant gesien nie. En daar is dit tot vandag toe. 9 Daar was niks in die ark behalwe die twee tafels wat Moses by Horeb daarin neergelê het toe die Here 'n verbond met die kinders van Israel gesluit het toe hulle uit Egipte uitgegaan het nie. 10 En toe die priesters uit die heiligdom uitgaan, want al die aanwesige priesters is geheilig en nie op die regte tyd gewag nie. 11 Ook die Leviete wat die sangers was, almal van Aan die oostelike punt van die altaar staan ​​Asaf, van Heman, uit Jedutun, met hul seuns en hul broers, bekleed met wit linne, met simbale en harpe en harpe, en saam met hulle honderd en twintig priesters met trompette :) 12 En net soos die trompetspelers en die sangers soos een, om een ​​geluid te laat hoor deur die Here te loof en te dank; En toe hulle hul stem met die trompette en simbale en instrumente van musiks verhef en die Here prys: Hy is goed; want sy goedertierenheid is tot in ewigheid; dat die huis dan gevul was met 'n wolk, die huis van die Here; 13 sodat die priesters weens die wolk nie kon staan ​​om te bedien nie, want die heerlikheid van die Here het die huis van God vervul.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 Kronieke 6: 1-11:
1 Toe sê Salomo: Die Here het gesê dat hy in die duisternis sou woon. 2 Maar Ek het vir u 'n woonhuis gebou en 'n ewige plek vir u woning. 3 En die koning draai sy aangesig om en seën die hele vergadering van Israel, en die hele vergadering van Israel het gaan staan. 4 En hy antwoord: Geloofd sy die Here, die God van Israel, wat met sy hande vervul het wat hy met sy mond aan my vader Dawid gesê het: 5 Van die dag af dat ek my volk uit Egipteland uitgelei het, Ek het geen stad gekies onder al die stamme van Israel om 'n huis te bou, sodat my Naam daar sou wees nie; Ek het ook niemand gekies om 'n heerser oor my volk Israel te wees nie. 6 Maar Ek het Jerusalem verkies, dat my Naam daar sou wees; en ek het Dawid verkies om oor my volk Israel te wees. 7 Dit was in die hart van my vader Dawid om 'n huis te bou vir die Naam van die Here, die God van Israel. 8 Maar die Here sê vir my vader Dawid: Aangesien dit u hart was om 'n huis vir my Naam te bou, het u goed gedoen in die hart van u hart. 9 Maar u mag die huis nie bou nie; maar u seun wat uit u lendene sal voortkom, hy sal die huis vir my Naam bou. 10 Die Here het dan ook sy woord gespreek wat hy gespreek het; want ek het opgestaan ​​in die kamer van my vader Dawid en sit op die troon van Israel, soos die HERE belowe het, en ek het die huis gebou vir die Naam van die HERE. Here, die God van Israel. 11 En ek het die ark waarin die verbond van die HERE is, wat hy met die kinders van Israel gesluit het, neergesit. 12 En hy het voor die altaar van die Here gaan staan ​​voor die hele vergadering van Israel en sy hande uitgesteek; 13 want Salomo het 'n kopersteier gemaak, vyf el lank en vyf el breed en drie el hoog; en hy het dit binne-in die voorhof neergesit; en hy het daarop gaan staan ​​en op sy knieë neergekniel voor die hele vergadering van Israel en sy hande na die hemel uitgesprei. 14 En hy het gesê: Here, God van Israel, daar is geen God soos U in die hemel en ook nie op die aarde nie; wat die verbond hou en guns bewys aan u knegte wat met u hele hart voor u aangesig wandel;


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel40 Gebedspunte teen gesinsvloeke
Volgende artikel110 Gebedspunte vir finansiële deurbraak
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.