Daaglikse Bybellees Vandag 22 Oktober 2018

0
10354

Ons daaglikse Bybellees vandag is uit die boek 2 Kronieke 7: 1-22 en 2 Kronieke 8: 1-18. Terwyl u lees as die heilige gees om u te lei om te sien wat God sê. Bly geseënd.

Daaglikse Bybellees Vandag

2 Kronieke 7: 1-22
1 Toe Salomo klaar was met die gebed, het die vuur uit die hemel neergedaal en die brandoffer en die slagoffers verteer; en die heerlikheid van die Here het die huis vervul. 2 En die priesters kon nie in die huis van die Here ingaan nie, omdat die heerlikheid van die Here die huis van die Here vervul het. 3 Toe al die kinders van Israel sien hoe die vuur neerdaal en die heerlikheid van die Here oor die huis, buig hulle hul aangesig na die aarde op die sypaadjie en aanbid en prys die Here en sê: Want Hy is goed; want sy goedertierenheid is tot in ewigheid. 4 En die koning en die hele volk het offers gebring voor die aangesig van die HERE. 5 En koning Salomo het 'n slagoffer van twee en twintig duisend beeste en honderd en twintig duisend stuks kleinvee gebring; en die koning en die hele volk het die huis van God ingewy. 6 En die priesters het op hulle ampte gewag; ook die Leviete met musiekkuns van die Here wat die koning Dawid gemaak het om die Here te prys, omdat sy goedertierenheid tot in ewigheid is, toe Dawid geprys het deur hulle diens; En die priesters het trompette voor hulle geluid, en die hele Israel het gaan staan. 7 En Salomo het die middel van die voorhof voor die huis van die Here geheilig; want daar het hy brandoffers en die vetgemaakte dankoffers gebring, omdat die koperaltaar wat Salomo gemaak het, nie die brandoffers kon ontvang nie, en die spysoffers en die vet. 8 Op dieselfde tyd het Salomo die fees sewe dae lank gehou, en die hele Israel saam met hom, 'n baie groot vergadering, van die ingang van Hamat af tot by die rivier van Egipte. 9 En op die agtste dag hou hulle 'n plegtige vergadering, want hulle het die inwyding van die altaar sewe dae lank gehou, en die fees sewe dae lank. 10 En op die drie en twintigste dag van die sewende maand het hy die volk in hul tente weggestuur, bly en vrolik van hart, oor die goedheid wat die Here aan Dawid en aan Salomo en sy volk Israel bewys het. 11 So het Salomo dan die huis van die Here en die huis van die koning voltooi; en alles wat Salomo in die hart gekom het om in die huis van die Here en in sy huis te maak, het hy voorspoedig gemaak. 12 En die Here het in die nag aan Salomo verskyn en aan hom gesê: Ek het u gebed verhoor en hierdie plek vir myself verkies as 'n offerhuis. 13 As ek die hemel toesluit dat daar geen reën is nie, of as ek die sprinkane beveel om die land te verslind, of as ek pes onder my volk stuur; 14 As my volk wat deur my Naam genoem word, hulself sal verneder en bid en my aangesig soek en hulle bekeer van hul goddelose weë; dan sal ek uit die hemel hoor en hulle sonde vergewe en hulle land genees. 15 En my oë sal oop wees, en my ore luister na die gebed wat op hierdie plek plaasvind. 16 Want nou het ek hierdie huis uitverkies en geheilig, sodat my Naam daar kan wees tot in ewigheid; en my oë en my hart sal daar altyd wees. 17 En as u voor my wandel soos u vader Dawid wandel en doen net soos ek u beveel het, moet u my insettinge en my verordeninge onderhou; 18 Dan sal Ek die troon van u koninkryk bevestig soos ek met u vader Dawid gesluit het deur te sê: Daar sal u nie in Israel heers om 'n heerser te wees nie. 19 Maar as julle wegdraai en my insettinge en my gebooie wat ek julle voorgehou het, verlaat en ander gode gaan dien en hulle aanbid; 20 Dan sal Ek hulle uittrek deur die wortels uit my land wat Ek aan hulle gegee het; en hierdie huis wat ek geheilig het om my Naam, sal ek van my aangesig wegwerp en dit tot 'n spreekwoord en 'n spreekwoord onder al die nasies maak. 21 En hierdie huis, wat hoog is, sal 'n verbasing wees vir elkeen wat daar verbygaan; sodat hy kan sê: Waarom het die Here so met hierdie land en hierdie huis gedoen?

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 Kronieke 8: 1-18:
1 En aan die einde van twintig jaar waarin Salomo die huis van die Here en sy huis gebou het, 2 het die stede wat Huram aan Salomo herstel het, hulle gebou en die kinders van Israel laat verdwyn. woon daar. 3 En Salomo het na Hamat-Soba gegaan en dit oorwin. 4 En hy het Tadmor in die woestyn gebou en al die winkelstede wat hy in Hamat gebou het. 5 En hy het Bet-Horon-boonste gebou, en Bet-Horon-onderkant, omheinde stede met mure, poorte en grendels; 6 En Baälat en al die winkelstede wat Salomo gehad het, en al die strydwaens en die stede vir die ruiters, en alles wat Salomo wou bou in Jerusalem en in die Líbanon en in sy hele heerskappy. 7 Die hele volk wat oorgebly het van die Hetiete en Amoriete en Feresiete en Hewiete en Jebusiete wat nie uit Israel was nie, 8 van hulle kinders wat agter hulle in die land agtergebly het, wat die kinders van Israel nie verteer het nie, het Salomo tot vandag toe hulde gebring. 9 Maar van die kinders van Israel het Salomo geen dienaars vir sy werk gemaak nie; maar hulle was krygsmanne en owerstes oor sy owerstes en owerstes oor sy strydwaens en ruiters. 10 En dit was die owerstes van die opsigters van koning Salomo, twee honderd en vyftig wat oor die volk heers. 11 En Salomo het die dogter van Farao uit die stad van Dawid gebring na die huis wat hy vir haar gebou het; want hy het gesê: My vrou mag nie in die huis van Dawid, die koning van Israel, woon nie, omdat die plekke heilig is waarvoor hulle woon. die ark van die Here het gekom. 12 En Salomo het brandoffers aan die Here gebring op die altaar van die Here wat hy voor die voorportaal gebou het; 13 selfs volgens 'n sekere mate elke dag, volgens die bevel van Moses, op die sabbatte en op die nuwemane. en op die feestye, drie maal in die jaar, ook op die fees van die ongesuurde brode en op die week van die week en die huttefees. 14 En volgens die bevel van sy vader Dawid het hy die afdelings van die priesters vir hulle diens en die Leviete volgens hulle bevele aangestel om te loof en te bedien voor die priesters volgens die pligte van elke dag; hulle kursusse by elke poort; want so het Dawid, die man van God, beveel. 15 En hulle het nie afgewyk van die bevel van die koning aan die priesters en die Leviete oor enige saak of van die skatte nie. 16 En al die werk van Salomo is voorberei tot die dag van die stigting van die huis van die Here, totdat dit voltooi was. So is die huis van die Here vervolmaak. 17 Daarna het Salomo na Esjon-Geber en na Eloth, aan die seestrand in die land Edom, gegaan. 18 En Huram het hom gestuur deur die hande van sy dienaars skepe en dienaars wat die see geken het; En hulle het saam met die dienaars van Salomo na Ofir getrek en daarvandaan vier honderd en vyftig talente goud geneem en dit na koning Salomo gebring.


 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.