Daaglikse Bybellees 29 Oktober 2018.

0
10572

Ons daaglikse Bybellees is geneem uit die boek 2 Kronieke 21: 1-20 en 2 Kronieke 22: 1-9. Lees en geseënd wees.

Daaglikse Bybellees Vandag.

2 Kronieke 21: 1-20:

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 En Josafat het ontslaap met sy vaders en is begrawe by sy vaders in die stad van Dawid. En sy seun Joram het in sy plek koning geword. 2 En hy het broers gehad, die seuns van Josafat, Asárja en Jehiël en Sagaría en Asárja en Migael en Sefátja; dit was almal seuns van Josafat, die koning van Israel. 3 En hulle vader het hulle groot geskenke gegee van silwer en goud en kosbare goed, met omheinde stede in Juda; maar die koninkryk het hy aan Joram gegee; omdat hy die eersgeborene was. 4 Toe Joram opstaan ​​in die koninkryk van sy vader, het hy homself versterk en al sy broers met die swaard gedood, en ook duikers van die vorste van Israel. 5 Joram was twee en dertig jaar oud toe hy koning geword het, en hy het agt jaar in Jerusalem geregeer. 6 En hy het gewandel in die weg van die konings van Israel, net soos met die huis van Agab, want hy het die dogter van Agab as vrou gehad; en hy het gedoen wat verkeerd was in die oë van die Here. 7 Maar die Here wou die huis van Dawid nie vernietig nie weens die verbond wat hy met Dawid gesluit het, en toe hy belowe het om vir hom en sy seuns vir ewig 'n lig te gee. 8 In sy dae het die Edomiete in opstand gekom onder die heerskappy van Juda en hulself 'n koning gemaak. 9 En Joram het uitgegaan met sy vorste en al sy strydwaens saam met hom; en hy het in die nag opgestaan ​​en die Edomiete verslaan wat hom omsingel, en die owerstes van die waens. 10 En die Edomiete het van Juda afvallig geword tot vandag toe. In dieselfde tyd het Libnah ook onder sy hand in opstand gekom; omdat hy die Here, die God van sy vaders, verlaat het. 11 Verder het hy hoogtes in die berge van Juda opgerig en die inwoners van Jerusalem laat hoereer en Juda daartoe gedwing. 12 En die profeet Elía het na hom gekom en gesê: So spreek die Here, die God van u vader Dawid: Omdat u nie gewandel het in die weë van u vader Josafat of in die weë van Asa, die koning van Juda nie, 13 U het gewandel in die weg van die konings van Israel en Juda en die inwoners van Jerusalem laat hoereer soos die hoerery van die huis van Agab, en u broers uit die huis van u vader ook verslaan wat beter was as 14 Kyk, met 'n groot plaag sal die HERE u volk en u kinders en u vroue en al u goed verslaan; 15 dan sal u siekte ervaar deur u ingewande te verdwyn totdat u ingewande uitval; die siekte dag vir dag. 16 Verder het die Here die gees van die Filistyne en van die Arabiere wat naby die Ethiopiërs was, teen Joram opgewek. 17 En hulle het opgekom in Juda en daarin gebreek en al die goed weggeneem wat in die koning se huis gevind is. huis en ook sy seuns en sy vroue; sodat daar nooit 'n seun oor was nie, behalwe Joahas, die jongste van sy seuns. 18 En daarna het die Here hom met 'n ongeneeslike siekte in sy ingewande geslaan. 19 En dit het gebeur dat die ingewande na die einde van twee jaar, na sy einde van twee jaar, weens sy siekte uitgeval het; daarom het hy aan ernstige siektes gesterf. En sy volk het hom nie laat brand soos die brand van sy vaders nie. 20 Hy was twee en dertig jaar oud toe hy koning geword het, en hy het agt jaar in Jerusalem geregeer en weggegaan sonder om dit te begeer.


2 Kronieke 22: 1-9:

1 En die inwoners van Jerusalem het in sy plek Ahásia, sy jongste seun, koning gemaak; want 'n groep mense wat saam met die Arabiere na die laer gekom het, het al die oudstes doodgeslaan. En Ah sia, die seun van Joram, die koning van Juda, het koning geword. 2 Ahasia was twee en veertig jaar oud toe hy koning geword het, en hy het een jaar in Jerusalem geregeer. Die naam van sy moeder was Atália, die dogter van Omri. 3 Hy het ook in die weë van die huis van Agab gewandel, want sy moeder was sy raadgewer om goddeloos te handel. 4 Daarom het hy gedoen wat verkeerd was in die oë van die Here soos die huis van Agab, want dit was sy raadgewers ná die dood van sy vader tot sy ondergang. 5 En hy het volgens hulle raad gevolg en saam met Joram, die seun van Agab, die koning van Israel, getrek om oorlog te voer teen Hásael, die koning van Aram, by Ramot in Gílead; en die Arameërs het Joram verslaan. 6 En hy het teruggekeer om in Jisreël genees te word vanweë die wonde wat hy in Rama opgedoen het toe hy teen Hásael, die koning van Aram, geveg het. En Asárja, die seun van Joram, die koning van Juda, het afgekom om Joram, die seun van Agab, in Jísreël te sien, omdat hy siek was. 7 En die vernietiging van Ahásia was deur God deur na Joram te kom; want toe hy gekom het, het hy met Joram uitgetrek teen Jehu, die seun van Nimsi, wat die Here gesalf het om die huis van Agab te vernietig. 8 En net toe Jehu die oordeel oor die huis van Agab voltrek en die vorste van Juda en die seuns van die broers van Ahásia, wat Ahásia bedien, gevind het, het hy hulle gedood. 9 En hy het Ahásia gesoek; en hulle het hom gevang (want hy was in Samaria verborge) en hom na Jehu gebring; en nadat hulle hom doodgemaak het, is hy begrawe; omdat hy gesê het, hy is die seun van Josafat, soek die Here met sy hele hart. Die huis van Ahásia het dus nie die mag gehad om die koninkryk stil te hou nie.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelDaaglikse Bybellees 28 Oktober 2018
Volgende artikelBevryding Gebed teen die gees van hoerery
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.