20 Gebedspunte teen vloeke van voorvaders

1
18471

Voorvloek vloeke is gevolge wat ons ly as gevolg van die sondes van ons voorvaders. Moenie mislei word nie, hierdie vloeke is werklik. Baie gesinne het probleme ondervind met generasie en hulle is deur die duiwel gevange gehou. Maar ek het goeie nuus, vandag sal hierdie 20 gebedspunte teen voorvaderlike vloeke jou lewer. Weet dit, jy is 'n nuwe skepping, ou dinge is verby en alle dinge het nuut geword. U weet dat u langer moet ly vir die sondes en die gruweldade van u vaders. In Esegiël 18: 1-32 het God dit duidelik gemaak dat sy kinders nie meer onder die sondes van die vaders sal ly nie. Hy het gesê dat die siel wat sondig, sal sterf.

Daarom, my broeders, moet u opstaan ​​in gebede en voorouerbelaste verwerp, hierdie gebedspunte gebruik teen voorvloek vloeke om geestelike oorlogvoering te voer. Die duiwel is 'n hardkoppige gees, hy sal aanhou om na jou toe te kom totdat jy hom gewelddadig begin teenstaan. U moet die duiwel gewelddadig weerstaan ​​in gebede, en hierdie gebed is 'n uitstekende manier om te begin. Bid dit met alle geloof wat u het, hou aan om u vryheid te verklaar teen elke voorvaderlike vloeke en geslagsvloeke. Staan u grond in geloof en sien dat u God u oorwinning gee.

20 Gebedspunte teen vloeke van voorvaders

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1. Ek bevry my van elke voorvaderlike vloeke, in die naam van Jesus.


2. Ek bevry my van alle voorvaderlike vloeke wat voortspruit uit my ouers se godsdiens, in die naam van Jesus.

3. Ek bevry my van elke voorvaderlike vloeke wat voortspruit uit my betrokkenheid in die verlede in enige demoniese godsdiens, in die naam van Jesus.

4. Ek breek my los van elke afgod en verwante aanbidding in my vadershuis in die Naam van Jesus.

5. Ek stel myself vry van elke voorvaderlike vloek uit die droom, in Jesus se naam.

6. Laat elke sataniese aanslag teen my lewe in my drome wat my lewe negatief raak nou vernietig word in Jesus naam.,

7. Laat alle voorvaderlike kragte wat in my gesin geplant is, nou deur die magtige hand van God in Jesus Naam ontwortel word.

8. Ek beveel elke demoniese saad in my lewe om daaruit te kom, in die Naam van Jesus!

9. Alle slegte vreemdelinge in my liggaam, kom uit u skuilplekke in die Naam van Jesus.

10.Ek skei my van elke bose skakel wat ek met my voorouers deel, in die Naam van Jesus.

11. Deur die bloed van Jesus spoel ek my stelsel uit elke geestelike en fisiese gif in die Naam van Jesus.

12.Ek hoes uit en braak spys wat uit die tafel van die duiwel geëet word in die Naam van Jesus.

13. Laat alle negatiewe materiale wat in my bloedstroom sirkuleer, ontruim word in die naam van Jesus.

14. Ek bedek myself met die bloed van Jesus, van elke vloek in die Naam van Jesus af

15. Hel geestelike vuur, brand van my top tot by my voetsool en bevry my van alle voorvaders vloeke in Jesus Naam.

16.Ek het myself afgesny van elke gees van armoede van my voorvaderlyn in die Naam van Jesus.

17. Ek het myself afgesny van elke stamgees en vloek, in Jesus se naam.

18. Ek het myself afgesny van elke territoriale gees en vloek in die Naam van Jesus.

20.Ek eis my volkome verlossing van die gees van agterlikheid in die Naam van Jesus.

Dankie Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.