20 gebedspunte om fibroïede te vernietig

3
8779

Fibroid is 'n sataniese groei in die liggaam van 'n vrou, wat dikwels probleme met bevrugting veroorsaak, soos miskrame en probleme met die bevalling van kinders. Dit is 'n verdrukking van die duiwel, vandag gaan ons 20 gebedspunte bid om fibroïede te vernietig. Met hierdie gebedspunte kan u effektiewe geestelike oorlog voer teen die demoon agter fibroïede. God se woord vertel ons dat by die noem van die naam van Jesus Christus, elke knie moet buig, die naam van Jesus is bo elke ander naam, insluitend die naam "fibroid".

Bid daarom hierdie gebed vandag met geloof. Vloek elke fibroïede in u liggaam en beveel dat hulle in die Naam van Jesus uitgespoel moet word. Bestraf elke demoon uit die put van die hel dat ek verantwoordelik kan wees vir enige sataniese groei in u stelsel. Verklaar u vryheid in die naam van Jesus. Hierdie 20 gebedspunte om fibroïede te vernietig, sal u vir ewig verlos. Ek sien uit daarna om u getuienisse te deel.

20 gebedspunte om fibroïede te vernietig

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1. Vader, ek dank U, want ek weet dat u altyd na my luister, al die eer in Jesus neem.
2. Ek herstel elke orgaan in my liggaam uit die hande van boosheid in die huis, in die Naam van Jesus.
3. Los my greep uit elke bose greep in my lewe, in die Naam van Jesus.
4. Ek vernietig elke demoniese oordeel wat op enige orgaan in my liggaam gerig is, in die
5. Heilige Gees vuur, vernietig elke kleed van smaad in my lewe, in die Naam van Jesus.
6. Ek weier elke bose ontwerp en etiket wat in my lewe geplaas word, in die Naam van Jesus.
7. Op enige manier wat ek bewustelik of onbewustelik van die tafel van die vyand geëet het, kom dit nou uit my lewe in die naam van Jesus.
8. Ek ontneem elke demoniese opposisie teen my huwelik en vrugbaarheid in die Naam van Jesus.
9. Ek werp al die geeste agter my probleme in die vuur van oordeel, in die Naam van Jesus.
10. Laat die bloed, die vuur en die lewende water van die Allerhoogste God my stelsel skoon was van: - nuttelose groei in my baarmoeder, bose afsettings van geestelike man, bose seëls, etikette en ink, onsuiwerhede verkry deur ouerlike besmetting, kwaad plantasie, sataniese gifstowwe in die naam van Jesus.
11. Laat elke orgaan van my liggaam te warm word vir enige kwaad om in te woon, in die Naam van Jesus.
12. Elke slegte groei in my lewe, word deur die vuur ontwortel, in Jesus se naam.

13. Laat my liggaam elke bose woning verwerp in die magtige naam van onse Here Jesus Christus.
14. Ek verdryf enige sataniese neerslag in my ingewande in die Naam van Jesus.
15. Ek verdryf enige sataniese neerslag in my voortplantingsorgane, in die naam van Jesus.
16. Ek verdryf enige sataniese neerslag in my baarmoeder, in die naam van Jesus.
17. U vreemde hand wat op my skoot gelê is, maak my vry in die Naam van Jesus.
18. Laat 'n kreatiewe wonderwerk plaasvind in my baarmoeder en voortplantingstelsel, in die naam van Jesus.
19. Vader, ek vra U in die Naam van Jesus Christus, om U engele uit te stuur en hulle te ontbloot en alle bose vaartuie wat teen my gebou is, te vernietig.
20. Ek bind en maak nutteloos elke sterkman opgedra aan my baarmoeder, voortplantingstelsel en huwelikslewe in die naam van Jesus.

 


3 KOMMENTAAR

  1. As u vir my kan bid. Ek ly aan fibroids. Dit is 4 maande wat ek probeer swanger word. Ek voel die fibroids aan my linkerkant van my liggaam. Dit voorkom dat ek 'n baba kry. Ek het nou die beweging van God nodig.

  2. Bid asseblief vir my vir die slegte ding wat friboïede genoem word, wat my lewe ly. Sedert verlede jaar het ek probeer om swanger te raak, maar hierdie bose friboïdes vertraag my, bid asseblief vir my

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.