15 gebedspunte teen verhinderende geeste

2
35837

Psalm 24: 7:
7 Hys julle hoofde op, o poorte! en wees op, ewige deure! en die Koning van die heerlikheid sal binnekom.

Wat is verhinder geeste? Dit is kragte wat u weerstaan ​​op die punt van u sukses. Hierdie magte is demoniese kragte wat in gesinne bestaan, hulle is 'n vesting wat verseker dat niemand in daardie familie slaag nie. Geestelike geeste is verantwoordelik vir stagnasie, ontydige sterftes van broodwinners van gesinne en slegte armoede. Maar die goeie nuus is hierdie, hierdie 15 gebedspunte teen verhinderende geeste sal u die gewenste oorwinning gee. As ons bid, genereer ons vreemde krag, word die krag van God in ons geopenbaar as ons bid. Vir u om in die lewe te oorkom, moet u hierdie belemmerende geeste teenstaan ​​tydens gebed.

U moet gewelddadig bid om uself uit die greep van hierdie bose geeste te verlos. Daar is niks wat vir ons God te moeilik is om te doen nie, want as u Hom vandag beroep, sal Hy u opstaan ​​en verdedig. Hy sal Homself sterk in u lewe wys soos nog nooit tevore nie. Hierdie gebedspunte teen hindernisgees sal u lei tot u totale vryheid. Soos u hierdie gebed in geloof bid, sien ek dat alle hindernisse in u lewe en gesin vir ewig verdwyn in Jesus se naam. Ek sal jou aan die bokant sien.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

15 gebedspunte teen verhinderende geeste

1. Vader, ek dank U dat u my bonatuurlik gevorder het in Jesus Naam.

2. Ek verklaar dat my paadjie voortdurend met lig gevul sal word, en nie vir ewig meer belemmer in die Naam van Jesus nie.

3. Ek beveel elke gees van belemmering vir my geestelike lewe om uit my lewe te verdwyn in Jesus naam.

4. Ek beveel elke gees van belemmering om my liggaamlike groei (gesond te maak) te vernietig in Jesus Naam.

5. Ek beveel elke gees van belemmering vir my finansiële en loopbaangroei om te verdwyn in Jesus Naam.

6. Ek beveel dat elke sataniese hindernis wat op pad is na die bestemming nou verwyder moet word !!! In Jesus naam.

7. Laat elke bose man of vrou wat op pad is na bo, nou vernietig word in die Naam van Jesus.

8. Vader, gee my die regte kennis wat my in die Naam van Jesus tot bo sal bring

9. Vader ontbloot enige bose vriend wat in die geheim veg teen my vordering in Jesus naam amen

10. Ag Here, verstrooi almal wat bymekaarkom om my lewe in Jesus Naam te frustreer.

11. Laat u engele elke struikelblok wegrol wat op pad na my top in Jesus Naam staan

12. Ek verklaar dat elke duiwel wat voor my oop deure staan, verplaas word in Jesus se naam.

13. Elke bose raadgewer in my lewe, swyg ek vir ewig in Jesus Naam

14. Ek verklaar dat elke demoniese demon in my lewe vir ewig blind sal word in Jesus Naam.

15. Ek verklaar dat elke demoniese demoon op sosiale media my lewe vir ewig in Jesus se naam sal stil word.

Dankie Jesus.

 


2 KOMMENTAAR

  1. Goeie middag, het u 'n webwerf vir gebedsversoeke of bid u vir mense individueel? Ek het gebed nodig vir my ruggraat en algehele gesondheid, ek weet nie of dit 'n geestelike aanval op my gesondheid is nie, dankie: Christopher Ramlal.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.