20 mfm gebedspunte vir goddelike guns

10
44283

Deuteronomium 28:13:
13 En die Here sal jou die hoof maak en nie die stert nie; en jy sal net bo wees en nie onder wees nie; as u luister na die gebooie van die Here u God wat ek u vandag beveel om dit te onderhou en te doen,

Ons het vandag 20 mfm-gebedspunte opgestel vir goddelike guns. Hierdie mfm-gebedspunte is geïnspireer deur Dr Odukoya van die berg van vuur en wonderwerke. Gunstig is dat God u gee wat u arbeid u nie kan gee nie. As die guns van God by u is, word vreemde en onmoontlike deure voor u oopgemaak. Gunstigheid het Josef uit die gevangenis na die paleis geneem, guns het Dawid uit die bos na die paleis geneem, hy het Daniël en sy drie Hebreeuse vriende goedgunstiglik gemaak, deur Nehemia te laat beweeg van 'n gewone bekerhouer na 'n goewerneur.

My gebed vir u is dat dieselfde guns vandag vir u sal antwoord in Jesus Naam. Elke kind van God is 'n bevoordeelde kind, maar baie Christene is vandag nog in slawerny omdat die duiwel 'n dief is wat die woord van God uit ons harte kom steel. As u nie die woord van God in u lewe ontbreek nie, dan het u 'n gebrek aan guns en as u 'n gebrek aan guns het, ly u smaad. Hierdie gebedspunte vir goddelike guns sal u geestelik opdwing om u God geordende geestelike seëninge van guns te neem. Terwyl u dit bid gebedspunte, u geestelike mens sal bekwaam wees en u studielewe sal elke woord van verklaring wat u in hierdie gebedspunte verklaar, vermeerder in Jesus naam. Moenie moeg wees nie, my vriend, bid vandag hierdie gebed en ontvang u goddelike guns.

20 mfm gebedspunte vir goddelike guns

1. Vader, ek dank U vir u guns in my lewe in Jesus Naam

2. Ek verklaar vandag dat die guns van God sal weerspieël in al my arbeid in Jesus Naam.

3. Ek verklaar dat die hand van God oor my is in alles wat ek doen in die Naam van Jesus.

4. Vanweë u guns sal onmoontlike deure vir sukses in my Naam vir my oopgemaak word.

5. Uit u onverdiende guns verklaar ek dat ek slegs die hoof sal wees en nie die stert in Jesus se naam nie.

6. Ek verklaar dat ek guns het by alle mense, ook konings in Jesus Naam.

7. Vanweë u guns sal geen wapen wat teen my gevorm is, voorspoedig wees in Jesus se Naam nie.

8. Ek verklaar dat elke bose bende teen my op die kop van my vyande sal val in Jesus Naam

9. Soos dit was in die dae van Josef, laat almal wat kwaad teen my lewe beplan, dieselfde boosheid na hulle toe terugkeer en na my toe gaan tot 'n getuienis in Jesus Naam.

10. Net soos die dae van Daniël en sy vriende, laat guns my onderskei van my maats in Jesus Naam.

11. Ek verklaar dat ek as gevolg van u guns tien keer beter is as my maats

12. Ek verklaar dat ek uit u guns meer begrip het as my onderwysers.

13. Ek verklaar dat alles wat ek doen in u Naam as gevolg van u guns verkies.

14. As gevolg van u guns, loop ek in die naam van Jesus 'n bonatuurlike oorwinning.

15. As gevolg van u guns, het ek bonatuurlike wysheid in Jesus Naam.

16. Vanweë u guns, my Vader, vergewe al my sondes, verlede, hede en toekoms in Jesus Naam.

17. Vader, laat almal wat my ondergang soek om my ontwil in Jesus Naam val.

18. Vader, laat almal wat my seën vir ewig geseën word.

19. Laat elkeen wat my vervloek deur u vervloek word in die Naam van Jesus.

20. Vader, dankie dat U my nimmereindigende lewe in Jesus Naam eindig.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

10 KOMMENTAAR

 1. Kontrapunt # 9 - 1 Petrus 3: 9 Moenie kwaad met kwaad vergeld of beledig met belediging nie. Inteendeel, vergeld die kwaad met die seën, want hiertoe is jy geroep sodat jy 'n seën mag beërwe.
  Kontrapunt # 19 - Matteus 5:44: “Maar ek sê vir jou: wees lief vir jou vyande, seën diegene wat jou vervloek, doen goed aan die wat jou haat, en bid vir diegene wat jou spyt gebruik en vervolg.” Romeine 12: 14-20 voeg by:
  “Seën diegene wat u vervolg; Seën en vervloek NIE ... Betaal niemand kwaad vir kwaad nie ... As dit moontlik is, leef soveel as dit van u afhanklik is, met alle mense. Geliefdes, moet julle nie wreek nie ... as u vyand honger is, voer hom; As hy dors is, gee hom dan drank; Want sodoende sal u kole vuur op sy hoof gooi. Moenie oorwin word deur die kwaad nie, maar oorwin die kwaad met die goeie. ”

   • Vader ek vra vir u onvoorwaardelike guns. Seën ons en laat ons guns vind in alles wat ons doen. Ek kom te staan ​​teen elke gees van stagnasie en aborsie aan die rand van 'n deurbraak. Ek beveel uit u guns dat geen wapen wat teen ons gevorm is, sal voorspoedig wees nie. Laat guns ons onderskei van ander in Jesus se naam. Ek bid vir finansiële deurbraak en plaas my tender in u hande God. Dit sal guns vind by die naam van die besluitnemers in Jesus. My dag is baie bevoordeel deur u Heer. Ek bid dat goddelike guns nooit van my man sal afwyk nie. Ek bid en vertrou en glo in Jesus Naam ..

 2. Here ek bid dat u my man miskien vrygelaat word uit die selle in Jesus naam. Kom deur die Here en laat sy saak guns vind by elkeen wat uitkom, hom help. Gunstigheid sal hom opspoor en die titelproses sal guns vind by elkeen wat dit in Jesus se naam gaan verwerk. Tyd vir deurbraak is hier in Jesus. Hou ons en die kinders in gebed man van God. Laat die hemel oopgaan oor hierdie saak in Jesus.

 3. Here laat U my vandag opspoor. Merk my voorkop en my man met guns. Ons sal guns vind op al die plekke waarheen ons gaan. In Jesus Naam bid ek amen

 4. Ek kom te staan ​​teen elke sataniese slang wat op my lewe toegewys word.
  elke slegte droom wat my lewe probeer openbaar, beveel ek die vuur van God om dit in die Naam van Jesus te vernietig
  guns van God, soek my in die Naam van Jesus

 5. Ek wil die man van God waardeer, die oordraer van hierdie visie; meer ONSIES om in die lewe en bediening in Jesus naam amen te funksioneer! Ek is geseënd met u artikels.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.