20 Gebedspunte vir self-bevryding

4
27514

Psalm 139: 23-24:
23 Soek my, o God, en ken my hart; probeer my en ken my gedagtes. 24 En kyk of daar 'n slegte weg in my is, en lei my op die ewige weg.

Geestelike selfevaluering is baie belangrik in ons Christelike lewe. Ons moet nooit die rol van die vlees (sondige natuur) in ons lewenswandel met God onderskat nie. Ons moet ons van tyd tot tyd geestelik beoordeel om te sien waar ons verbetering in ons lewens nodig het. Hierdie 20 self bevryding gebedspunte sal dien as 'n riglyn vir ons persoonlike bevryding. Hierdie gebedspunte van bevryding sal ons help om die heilige gees te betrek om ons te reinig van alle ongeregtigheid en alle vorme van selfsug in ons lewens.

Onthou, as ons sê dat ons sonder sonde is, mislei ons onsself en die waarheid is nie in ons nie. 1 Johannes 1: 8-9. Ons moet onsself altyd bevry en onsself suiwer as ons hierdie wedloop van verlossing voer. Dit is hier belangrik om daarop te let dat dit nie beteken dat ons sondaars is, of dat God sy kinders sal verwerp nie, nee, dit is bloot 'n gebed vir selfverbetering. 'N Gebed wat ons dophou en herinner dat ons swak is, maar Hy is sterk, 'n gebed wat ons voortdurend afhanklik van God hou. God se liefde vir sy kinders is konstant, maar ons moet voortgaan om van Hom afhanklik te wees in gebede dat sy liefde voortdurend van ons na ander sal vloei. Hierdie gebedspunte vir self-bevryding sal u Christelike lewe verbeter. Bid dit gereeld en bid dit met geloof. Ek sien dat Christus vandag in u weerspieël amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

20 Gebedspunte vir self-bevryding


1. Ek bevry my van elke voorvaderlike verbinding wat my Christelike lewe negatief beïnvloed, in die naam van Jesus.
2. Ek stel myself vry van elke demoniese verband wat voortspruit uit my ouers se godsdiens wat my lewe negatief beïnvloed, in die naam van Jesus.
3. Ek bevry my van demoniese verbinding wat voortvloei uit my betrokkenheid in die verlede by enige demoniese godsdiens, in die naam van Jesus.

4. Ek maak myself los van elke vorm van sonde wat my Christelike getuienis beïnvloed, in die naam van Jesus.

5. Ek stel myself vry van elke bose assosiasie, in Jesus naam

6. Laat elke sataniese aanval op my lewe vrugteloos wees in die Naam van Jesus.

7. Laat elke vyand van my lewe en bestemming wat my ondergang soek, heeltemal vernietig word deur die krag in die bloed van die Here Jesus.

8. Ek beveel elke bose plantasie in my lewe, kom uit in die Naam van Jesus!

9. Ek en u moet elke bose vreemdeling in my lewe kom om uit te gaan in die Naam van Jesus.

10. Deur die krag van die heilige gees plaas ek my vlees onder die onderwerping in die Naam van Jesus.

11. My vader, verlos my voortdurend van alle vorme van versoeking in die Naam van Jesus.

12. Ek suiwer myself van elke bose neerslag van die duiwel in die Naam van Jesus.

13. Laat alle negatiewe materiale wat in my bloedstroom sirkuleer, uitgespoel word deur die bloed van Jesus, in die naam van Jesus.

14. Ek bedek myself met die bloed van Jesus, in Jesus naam.

15. Vader laat u salwing vloei van die kroon van my hoof na die siel! Van my voete af, verbreek elke juk van slawerny in my lewe in Jesus naam.
16. Ek het my afsny van elke vorm van geestelike luiheid in die Naam van Jesus.

17. Ek het myself afgesny van elke gees van wellus in Jesus se naam. Ek maak myself af van elke verleidelike gees in die naam van Jesus.

18. Heilige Gees vuur, reinig my lewe in Jesus Naam.

19. Ek eis my volkome verlossing, in die naam van Jesus, van alle demoniese geeste in Jesus se naam

20. Ek verbreek die greep van enige bose mag oor my lewe, in Jesus se naam.

Dankie Jesus vir my totale verlossing.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.