20 gebedspunte vir goddelike rigting en strategie

Datum:

Jeremia 33: 3:
3 Roep na my, dan sal ek u antwoord en u groot en kragtige dinge toon wat u nie weet nie.

God lei altyd sy kinders, maar nie baie van ons wil om sy leiding te vra nie. As 'n kind van God wys hierdie 20 gebede vir goddelike rigting en strategie is wat u nodig het vir uitnemendheid in die lewe en bediening. Dit lei u lewe op beproewing en dwaling. Vra vandag vir God se leiding. Moenie op u eie stappe neem of belangrike besluite neem sonder om u vervaardiger te raadpleeg nie. Streef daarna om die wil van God te ken rakende alles wat u in u lewe doen.

Hierdie gebedspunte sal u lei tydens u lewensreis. Bid dit altyd voordat u enige besluite neem, en verwag dat God met u sal praat terwyl u bid. God praat met ons op verskillende maniere, volgens ons geestelike vermoë. God kan op die volgende maniere praat:

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1) Sy woord. Psalm 107: 20


2). Hoorbare stem. Genesis 12: 1-5

3). In drome. Rigters 7: 13-15

4). In Visies. Genesis 46: 2.

5). Deur Pastore / profete. Esra 9:11, 2Kon 21:10, Handelinge 3:18.

Terwyl u bid, wys hierdie gebed vir goddelike rigting en strategie, verwag dat ons vandag deur een van die bogenoemde mense met u sal praat. Jy sal nie weer in die lewe verward wees nie. God seën jou.

20 gebedspunte vir goddelike rigting en strategie

1. Vader, ek dank u vir die openbaringskrag van die Heilige Gees in my lewe in Jesus Naam

2. O God, maak goddelike rigting aan my bekend of. . . (noem die rede waarom u na Sy leiding gevra het).

3. O Here, verwyder elke vorm van afleiding wat my geestelike oë en ore vir visioene en goddelike voorskrifte oor my lewe in Jesus Naam geblokkeer het.
4. Laat elke alternatief, bewustelik of onbewustelik, in my hart wat hierdie kwessie aanbetref, beëindig word in die Naam van Jesus.

5. Here, gee my die gees van openbaring en wysheid in die kennis van U.

6. O Here, maak my geestelike oë oop om gesigte te sien oor my lewe en bediening in Jesus Naam.

7. O Here, verlos my deur u genade van elke verkeerde besluit wat ek geneem het wat my in Jesus Naam negatief beïnvloed.

8. Wees my genadig, Here, dat ek my vertroue in my lewe en my lot plaas

9. O Here, open my geestelike begrip vandag en vir ewig in Jesus Naam

10. Here, leer my diep en geheime dinge.

11. O Heer, openbaar my wil in hierdie spesifieke saak, of dit nou voordelig is of nie.

12. Ek verwerp elke manipulasie van die geeste van verwarring, in die naam van Jesus.

13. Here, leer my om te weet wat die moeite werd is om te weet en lief te hê, wat die moeite werd is om lief te hê, en om niks te hou wat U nie aangenaam is nie.
14. Ag heer, hou my daarvan om fundamentele foute te maak in my besluitneming in die Naam van Jesus.

15. Vader Here, lei en lei my om u gedagtes oor hierdie spesifieke saak te ken.

16. Ek staan ​​teen alle sataniese aanhangsels wat moontlik is om my besluit in die Naam van Jesus te verwar.

17. As dit. . . (noem die naam van die saak) is nie vir my nie, Here, rig my voetstappe.

18. Ek bind die aktiwiteite van die gees van ongehoorsaamheid in my lewe in Jesus naam

19. Here, maak u weg voor my aangesig reg.

20. O God, U wat geheime dinge openbaar, maak my keuse aan my bekend oor hierdie saak in Jesus Naam.

Dankie vader in Jesus naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

7 KOMMENTAAR

  1. Ek dank d Heilige Gees vir inspirasie vir hierdie gebede. Pastoor ek het jou nodig om saam met my by Faith aan te sluit Ek wil 'n biz aandurf. Ek het GODDELIKE regisseur, openbaring, instruksiewysheid en leiding nodig.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...