Daaglikse Bybellees vir Vandag 30 Oktober 2018

0
10197

Ons daaglikse Bybellees vir vandag is uit die boek van 2 Kronieke 22: 10-12 en 2 Kronieke 23: 1-21. Lees en wees geseënd.

2 Kronieke 22: 10-12:

10 Maar toe Atália, die moeder van Ahásia, sien dat haar seun dood is, het sy opgestaan ​​en die hele koninklike geslag van die huis van Juda vernietig. 11 Maar Josabeath, die dogter van die koning, het Joas, die seun van Ahásia, geneem en hom gesteel uit die gesneuwelde seuns van die koning en hom en sy verpleegster in 'n slaapkamer neergesit. Josheath, die dogter van koning Joram, die vrou van die priester Jojada, want sy was die suster van Ahásia, het hom vir Atália verberg, sodat sy hom nie gedood het nie. 12 En hy was ses jaar lank by hulle in die huis van God, en Atália het oor die land geregeer.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

2 Kronieke 23: 1-21:

1 En in die sewende jaar het Jojada homself versterk en die owerstes oor honderd geneem: Asárja, die seun van Jeroham, en Ismael, die seun van Johanan, en Asárja, die seun van Obed, en Maäséja, die seun van Adája, en Elisafat, die seun van Sigri. , met hom 'n verbond. 2 En hulle het in Juda rondgetrek en die Leviete versamel uit al die stede van Juda en die familiehoofde van Israel, en hulle het na Jerusalem gekom. 3 En die hele vergadering het 'n verbond met die koning gesluit in die huis van God. En hy sê vir hulle: Kyk, die seun van die koning sal koning word soos die HERE oor die seuns van Dawid gesê het. 4 Dit is die ding wat julle moet doen; 'N Derde deel van u wat op die sabbat ingaan, van die priesters en die Leviete, moet poortwagters wees; 5 En 'n derde deel moet by die huis van die koning wees; en 'n derde deel by die ingang van die fondament; en die hele volk moet in die voorhowe van die huis van die Here wees. 6 Maar niemand mag in die huis van die Here kom nie, behalwe die priesters en die dienaars van die Leviete; hulle sal ingaan, want hulle is heilig; maar die hele volk moet die wag van die Here hou. 7 En die Leviete moet rondom die koning omsingel, elkeen met sy wapens in sy hand; en elkeen wat in die huis ingaan, moet gedood word; maar wees saam met die koning as hy ingaan en uitgaan. 8 En die Leviete en die hele Juda het gedoen net soos die priester Jojada beveel het, en elkeen sy manne wat op die sabbat sou binnekom, saamgeneem met die wat op die sabbat moes uittrek; want die priester Jojada het hom van die hand gewys nie die kursusse nie. 9 En die priester Jojada het aan die owerstes oor honderd spiese en die emmers en skilde afgegee wat aan koning Dawid behoort het, in die huis van God. 10 En hy het die hele volk opgestel, elkeen met sy wapen in die hand, van die regterkant van die tempel tot aan die linkerkant van die tempel, langs die altaar en die tempel, by die koning rondom. 11 Daarna het hulle die seun van die koning uitgebring en die kroon op hom gelê en die getuienis gegee en hom koning gemaak. En Jojada en sy seuns het hom gesalf en gesê: God verlos die koning! 12 Toe Atália die geluid van die mense hoor hardloop en die koning prys, kom sy na die volk in die huis van die Here. 13 En sy het gesien dat die koning by sy pilaar staan ​​by die ingang, vorste en die trompette deur die koning; en die hele volk van die land was verheug en het op trompette geluister, ook die sangers met musiekinstrumente en geleerdes om lofliedere te sing. Toe skeur Atalja haar klere en sê: Verraad, hoogverraad! 14 Daarna het die priester Jojada die owerstes oor honderd wat oor die leër aangestel is, uitgebring en vir hulle gesê: Laat haar weg van die baan af; en elkeen wat haar volg, moet met die swaard gedood word. Want die priester het gesê: Moenie haar in die huis van die Here doodmaak nie. 15 En hulle het haar die hande opgelê; en toe sy by die ingang van die paleispoort by die huis van die koning kom, het hulle haar daar gedood. 16 En Jojada het 'n verbond gesluit tussen hom en tussen die hele volk en tussen die koning, dat hulle die volk van die HERE sou wees. 17 Toe gaan die hele volk na die huis van Baäl en breek dit af en breek sy altare en sy beelde in stukke en maak Mattan, die priester van Baäl, voor die altare dood. 18 En Jojada het die ampte van die huis van die Here aangestel deur die Levitiese priesters wat Dawid in die huis van die Here uitgedeel het, om die brandoffers van die Here te bring, soos geskrywe is in die wet van Moses. , met blydskap en met sang, soos dit deur Dawid bepaal is. 19 En hy het die poortwagters opgestel by die poorte van die huis van die Here, sodat niemand wat onrein was, sou ingaan nie. 20 En hy het die owerstes oor honderd en die edeles en die goewerneurs van die volk en die hele volk van die land geneem en die koning van die huis van die Here afgebring; en hulle het deur die hoë poort na die koning se koning gekom; huis, en stel die koning op die troon van die koninkryk.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.