20 Gebede vir verlossing vir die verlore skape

0
20867

Lukas 15: 14-32:

14 En toe hy alles deurgebring het, het daar 'n hongersnood ontstaan ​​in daardie land; en hy het begin gebrek ly. 15 En hy het gegaan en homself aangesluit by 'n burger van daardie land; en hy het hom na sy lande gestuur om varke te voed. 16 En hy sou sy buik moeg gevul het met die mandjies wat die varke geëet het; en niemand het hom gegee nie. 17 En toe hy by homself kom, sê hy: Hoeveel gehuurde diensknegte van my vader het brood genoeg om te spaar, en ek vergaan van honger! 18 Ek sal opstaan ​​en na my vader gaan en vir hom sê: Vader, ek het gesondig teen die hemel en voor u, 19 en ek is nie meer werd om u seun genoem te word nie; maak my soos een van u gehuurde dienaars. 20 En hy het hom klaargemaak en by sy vader gekom. Maar toe hy nog ver was, sien sy vader hom en het medelye gehad en hardloop en val om sy nek en soen hom. 21 En die seun sê vir hom: Vader, ek het gesondig teen die hemel en voor u oë, en ek is nie meer werd om u seun genoem te word nie. 22 Maar die vader sê vir sy dienaars: Dra die beste mantel uit en trek dit aan hom; en trek 'n ring aan sy hand en skoene aan sy voete. 23 En bring die vetgemaakte kalf hierheen en slag dit; en laat ons eet en vrolik wees. 24 Want my seun was dood en het weer lewendig geword; hy is verlore en word gevind. En hulle het vrolik begin word. 25 En sy ouer seun was in die veld; en toe hy nader kom na die huis, hoor hy musiek en dans. 26 En hy het een van die dienaars geroep en gevra wat hierdie dinge beteken. 27 En hy antwoord hom: U broer het gekom; en jou vader het die vetgemaakte kalf doodgemaak, omdat hy hom gesond en gesond ontvang het. 28 En hy was kwaad en wou nie ingaan nie; daarom het sy vader uitgegaan en hom gevra. 29 En hy antwoord en sê vir sy vader: Kyk, ek dien u baie jare, en ek het nooit u gebod oortree nie; en tog het u my nooit 'n kind gegee om vrolik te wees met my vriende nie; terwyl u seun kom wat u lewe met hoere verslind het, het u die vetgemaakte kalf vir hom doodgemaak. 30 En hy sê vir hom: Seun, jy is altyd by my, en alles wat ek het, is joue. 31 Dit het gebeur dat ons vrolik en bly sou wees; want u broer was dood en het weer lewendig geword; en verlore geraak en gevind is.

Ek moes bogenoemde lang skrifgedeeltes aanhaal om die gebede effektief te verstaan. Hierdie 20 bevryding gebede vir die verlore skape is 'n aggressiewe gebed dat ons bid vir die verlossing van 'n verlore siel. Daar is sekere mense wat nooit gered kan word nie, tensy iets vreemds met hulle gebeur. Dit is nodig dat Paulus gered word. Handelinge 9: 5; die Skrif hierbo in Lukas 15 vertel dat die verlore seun by die huis onthou toe hy begin ly het. Laat ek vinnig sê: God doen nie sy skepping (mense) skade aan net om hulle te red nie; die Bybel sê dat dit die goedheid van die Here is wat ons tot die bekering van Romeine 2: 4 lei. Maar die waarheid is: elke sondaar sal altyd onder die aanvalle van die duiwel wees, daar sal altyd frustrasies en leemtes in die lewe van sondaars wees. Hierdie gebede is 'n baie strategiese gebed waar God sal bid om die uitdagings te gebruik. vir homself. Ons bid ook dat God hulle sal arresteer en homself aan hulle sal wys in visioene en openbarings. Daarom bid ons hierdie gebede.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As u 'n geliefde het wat verlore is in sonde, bid dan hierdie verlossingsgebede vir die verlore skaap vir hom / haar. As u hierdie gebede bid, sal God hulle arresteer, en Hy sal die frustrasies van die lewe gebruik om hulle na homself te trek. God kan hulle selfs weerstaan ​​om hulle te red. Moenie moed verloor nie, bid vandag hierdie gebede met geloof en verwag onmiddellike getuienisse.


20 Gebede vir verlossing vir die verlore skape

1. Vader, ek bid dat (noem die persoon se naam) nie vrede sal vind voordat hy tot bekering na sy Skepper terugkeer nie.

2. Ek beveel elke bose vriend wat verwar (noem die persoon) om van hom / haar geskei te word in die naam van Jesus.

3. Laat die engele van God opstaan ​​en die pad van (Noem die persoon se naam) met groot weerstand versper totdat hy / sy terughardloop na die Verlosser, in die Naam van Jesus.

4. Laat alle vreemde geliefdes begin vermy (noem die persoon se naam) van vandag af in die naam van Jesus.

5. Here, laat u goddelike oordeel val op alle bose medewerkers wat verwarrend is (noem die persoon se naam)

6. O Here, bou 'n muur van hindernis rondom (Noem die persoon se naam) sodat hy nie in staat is om goddelose aktiwiteite uit te voer nie.

7. Laat al die goeie dinge (noem die naam van die persoon) waardeur sy hart vir die waarheid verhard word, in Jesus se naam teruggetrek word.

8. Laat (noem die persoon se naam) siek word in alle vorme van alkohol of met behulp van verslawende materiaal in die naam van Jesus.

9. Ek verbreek elke vloek oor die lewe van (Noem die persoon se naam) in die magtige naam van Jesus.

10. Laat die engele van die lewende God begin om alle duiwels in te haal (noem die persoon se naam) in die naam van Jesus.

11. Here, stap terug na die grondslag van sy / haar lewe en voer die nodige chirurgiese operasies uit in Jesus se Naam.

12. Ek bind elke sterk man wat teen die redding van hierdie verlore skape, in Jesus se naam, stry.

13. Laat elke demoon van vernietiging in sy / haar lewe in die naam van Jesus vernietig word.

14. Liewe Heer, arresteer hierdie een net soos u Saul gearresteer het wat 'n pos geword het in die naam van Jesus.

15. Elke bose effek van eksterne inmenging in sy / haar lewe word heeltemal geneutraliseer in die naam van Jesus.

16. Ek verlam elke argitek van konflik en vyandigheid in sy / haar lewe, in die naam van Jesus.

17. Laat elke bose mag wat hom / haar na die hel toe trek, gestuit word en in die Naam van Jesus uitgedryf word.

18. Vader, red hierdie verlore skaap en neem al die eer in die Naam van Jesus.

19. Vader, laat die verlossing van hierdie verlore skape lei tot die redding van baie ander in die naam van Jesus.

20. Dankie Jesus vir u verlossing.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.