30 gebedspunte vir alle deurbrake

11
17437

Psalm 143: 7-9:
7 Luister vinnig, Here, my gees verswak; verberg u aangesig nie vir my nie, dat ek nie soos die wat in die kuil neerdaal nie. Laat my u goedertierenheid in die môre hoor; want ek vertrou in u; laat my weet hoe ek moet gaan; want ek verhef my siel na u. 8 Verlos my, HERE, van my vyande; ek vlug na U om my te verberg.

Hierdie 30 gebedspunte vir alle ronde deurbraak is vir diegene wat deurbraak wil hê. As u ook wil sien dat die magtige hand van God u lewe oorweldig, dan is hierdie gebedspunt vir u. Bid hulle vandag met 'n sterk geloof en verwag u eie deurbraak.

30 gebedspunte vir alle deurbrake

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1. Laat alle mense wat in my lewe as God voorgehou word, in die Naam van Jesus ontneem word.

2. Ek vernietig elke aktiwiteit van die duiwel wat my deurbraak in Jesus Naam beveg

3. Ek verklaar dat ek slegs die hoof sal wees in al my pogings in Jesus Naam.

4. Ek ontwapen elke sterkman van die gesin wat veg teen my deurbraak in Jesus naam.

5. Ek beveel elke moniteringsgees wat my vordering opvolg, vir ewig verblind in Jesus Naam.

6. Laat u sterke hand van guns my ondersteun in al my pogings

7. Ek verklaar dat ek in die Naam van Jesus nooit sal misluk nie.

8. Ek verklaar dat hierdie maand my in alle opsigte van Jesus se guns sal bevoordeel

9. Ek verklaar dat ek van nou af sal uitblink in alles wat ek doen in die Naam van Jesus.

10. Ek verklaar dat my noodhelpers my nou in Jesus se Naam opspoor

11. Ek verklaar dat ek nooit weer geld in die Naam van Jesus sal hê nie

12. Ek verklaar dat ek 'n gesonde verstand het in Jesus se naam.

13. Ek is 'n geliefde kind van my Vader God, daarom sal ek in die Naam van Jesus nie in die lewe misluk nie.

14. Groter is Hy wat in my is as hy wat in die wêreld is; daarom is ek 'n oorwinnaar in die lewe

15. Ek verklaar dat ek in die lewe altyd op die regte plek en op die regte tyd sal wees

16. Geen wapen wat teen my deurbraak gemaak is, sal nooit voorspoedig wees nie

17. Ek swyg altyd oor die vyand wat spreek teen my sukses

18. Ek verklaar dat ek 'n suksesvolle sukses is

19. Ek verklaar dat die idees wat ek nodig het om my wêreld te regeer my nou in die naam van Jesus plaas.

20. Ek is geseënd en 'n seën vir my generasie in Jesus naam

21. Ek verwerp armoede in Jesus se naam

22. Ek verwerp mislukking in Jesus se naam

23. Ek verwerp terugslae in Jesus se naam

24. Ek verwerp slegte geluk in Jesus se naam

25. Ek verwerp luiheid in Jesus Naam

26. Ek verwerp vrugtelose arbeid in Jesus se naam

27. Ek verwerp vertragings in Jesus se naam

28 welvaart aanvaar in Jesus Naam

29. Ek aanvaar vooruitgang in Jesus se naam

30 Ek aanvaar alle deurbrake in Jesus Naam.

Dankie vader dat u my in Jesus se naam geantwoord het.

 

 


11 KOMMENTAAR

 1. Ek is 46 jaar oud van Nigerië en is nog nie getroud met kinders nie. Ek het gebede nodig om van hierdie probleme af te breek.

 2. U gebede oor geestelike deurbraak, hoe kan ek daarop fokus, dinge is nie soos dit moet wees nie, alles wat ek nie altyd sleg vir my is nie, my universiteitsopleiding het my tien jaar geneem om 'n 10-jaarprogram te voltooi en ek het net gekom met 'n pas, die werk wat ek danksy God gekry het, voldoen nie aan my behoeftes nie. Voordat ek salaris insamel, is dit al diep, die vrou met wie ek getrou het, gee probleme met haar bruidsprys en ek het nie geld @ hand om enigiets te doen. Ek het hulp nodig

 3. Liewe Heer

  Waarheen moet ek nog hulp gaan soek, daar is niemand soos U nie. U is die een met woorde van die ewige lewe. Here Jesus, ek glo dat U die Heilige van God is. Ek sal met vertroue weet dat Hy wat in my is, baie kragtiger is as enigiets wat ek in hierdie lewe in die gesig staar.

  Eer aan die Allerhoogste, ons Verlosser en aan die Heilige Gees, soos dit aan die begin was, is nou en vir altyd.

  In die naam van die Vader, die Seun en die Heilige Gees ...
  Amen

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.