Top 20 Bybelverse oor vreugde

0
28903

Nehemia 8:10:
10 Toe sê hy vir hulle: Gaan heen, eet die vet en drink die soet en stuur porsies na hulle toe vir wie niks berei is nie; want hierdie dag is heilig aan onse Here; want die vreugde van die Here is u krag.

Die vreugde van die Here gee krag. Vreugde is die vrug van die gees. Vandag se top 20 Bybelverse oor vreugde sal u aanmoedig as u lewensuitdagings ondergaan. As u vreugde in u lewe het, kan u nie deur eksterne omstandighede beweeg word nie. Die vreugde van die Here in u hart is die middel vir depressie. Die heilige gees is die gees van vreugde, Hy versprei die vreugde en blydskap van die heer in ons harte en deur ons. Terwyl u hierdie Bybelverse oor vreugde vandag lees, sien ek dat u die gees van vreugde in Jesus se naam ontvang. Wees bly, ek sê weer wees bly.

Top 20 Bybelverse oor vreugde.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1. 1 Tessalonisense 5: 16-18:
16 Verbly jou altyddeur. 17 Bid sonder ophou. 18 Loof alles in alles, want dit is die wil van God in Christus Jesus aangaande u.


2. Sefanja 3:17:
17 Die Here u God in u midde is magtig; Hy sal verlos, hy sal oor jou juig met blydskap; Hy sal rus in sy liefde, hy sal oor jou juig met gejubel.

3. Filippense 4: 4:
4 Verbly jou altyd in die Here; en weer sê ek: Verbly jou.

4. Romeine 12:12:
12 Verheug oor hoop; geduldig in verdrukking; voortdurend in gebed;

5. Psalm 94: 19:
19 Deur die veelheid van my gedagtes binne-in my, verlustig u gemak my siel.

6. Psalm 118: 24:
24 Dit is die dag wat die Here gemaak het; ons sal ons daaroor verbly en bly wees.

7. Habakkuk 3: 17-18:
17 Alhoewel die vyeboom nie blom nie, en daar ook geen vrugte in die wingerdstokke sal wees nie; Die arbeid van die olywe sal ophou, en die lande sal geen vleis lewer nie; die kudde sal uitgeroei word, en daar sal geen beeste in die stalletjies wees nie. 18 Maar ek sal my verbly in die Here, ek sal juig in die God van my heil.

8. Psalm 16: 11:
11 U sal my die pad van die lewe: in u teenwoordigheid is volheid van blydskap; by u regterhand, vir ewig.

9. 1 Petrus 1: 8-9:
Wie julle nie gesien het nie, het julle lief; in wie julle, alhoewel julle Hom nou nie sien nie, en tog glo, jubel met onuitspreeklike en vol eer, met blydskap;

10. Jesaja 61:10:
10 Ek sal baie bly wees in die Here, my siel sal juig oor my God; want hy het my beklee met die kleding van verlossing, hy het my bedek met die kleed van geregtigheid, soos 'n bruidegom hom versier met sieraden, en soos 'n bruid haar versier met haar juwele.

11. Johannes 16:24:
24 Tot nou toe het julle niks in my Naam gevra nie; vra, en julle sal ontvang, sodat julle blydskap volkome kan wees.

12. 2 Korintiërs 9:7:
Elke mens soos hy in sy hart begeer het, laat hom gee; Nie onwillig of noodsaaklik nie, want God het 'n vrolike genade lief.

13. 2 Korintiërs 12:10:
10 Daarom het ek behae in krankhede, smaad, nood, vervolging, benoudheid ter wille van Christus; want as ek swak is, dan is ek sterk.

14. Spreuke 15:23:
23 Die mens is bly oor die antwoord van sy mond; en 'n woord wat gespreek word op die regte tyd, hoe goed is dit?

15. Psalm 32: 7:
7 U is my skuilplek; U sal my bewaar van benoudheid; U sal my omring met verlossingsliedere. Sela.

16. Romeine 12:15:
15 Wees bly met die wat bly is, en ween met die wat ween.

17. Romeine 15:32:
32 dat ek met blydskap na God met blydskap na u kan kom en saam met u verkwik kan word.

18. Psalm 119: 111:
111 U getuienisse het ek vir ewig as erfenis geneem, want hulle is my vreugde.

19. Galasiërs 5: 22-23:
22 Maar die vrug van die Gees is liefde, vreugde, vrede, lankmoedigheid, sagmoedigheid, goedheid, geloof, 23 sagmoedigheid, humeur: daar is geen wet op nie.

20. Psalm 149: 4:
4 Want die Here het 'n welbehae in sy volk; die sagmoediges sal Hy met verlossing verfraai.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel20 Gebedspunte vir bonatuurlike konsepsie
Volgende artikelTop 20 Bybelverse oor genade
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.