20 mfm gebedspunte vir visum

12
34509

Psalm 118: 10-14:
10 Al die nasies het my omring; maar in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 11 Hulle het my omring; ja, hulle het my omring; maar in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 12 Hulle het my omring soos bye; hulle word geblus soos 'n vuur van dorings; want in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 13 U het my toegesmeer om te val, maar die Here het my gehelp. 14 Die Here is my sterkte en my lied en het my tot heil geword.

Ons dien 'n God van alle nasies; geen nasie kan 'n man of vrou wat God gestuur het, weerstaan ​​nie. Ek het vandag 20 saamgestel mfm gebedspunte vir visum. Hierdie gebedspunte is geïnspireer deur my mentor dr Olukoya van Berg van vuur en wonderwerke. Hierdie gebed is 'n sensitiewe gebed, dit is voordat u begin bid, ons eers 'n paar faktore moet ondersoek.

Twee faktore wat u moet ondersoek voordat u vir 'n visum bid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1). Het God jou gestuur? Is dit die wil van God dat u na daardie land gaan? God sal net die gestuurdes terugstaan. As hy jou nie gestuur het nie, gaan jy op jou eie en sal jy miskien nie slaag nie. Daarom moet u eers bid vir die wil van God en sorg dat dit die wil van God is dat u na daardie land gaan.


2). Waarom reis jy? Waarom wil u u land verlaat? U moet 'n regte rede en doel hê om te vertrek; daar is baie verkeerde redes waarom mense uit die land wil vertrek.

Verkeerde rede 1: Hulle glo dat hulle ryk buite sal wees. Dit is 'n baie verkeerde rede omdat rykdom in u gedagtes is. Die laat aartsbiskop Benson Idahosa het aangehaal: ''n akkedis in Nigerië sal nie 'n krokodil in Amerika wees nie'. As u nie ryk in u land kan wees nie, is die kans groot dat u nêrens ryk kan wees nie. U land is miskien 'n derde wêreldland, maar daar is ook baie ryk mense in. Rykdom begin by die verstand. As u ryk dink, sal u ryk optree, en as u ryk optree, sal u ryk wees.
Verkeerde rede 2: Harde dwelms: Dit is 'n baie aaklige rede om na die buiteland te reis, God sal jou beslis nie ondersteun as dit jou rede is nie.
Daar is ook goeie redes om na ander lande te reis, dit is om u opleiding te bevorder, toerisme, sake-uitbreiding, vakansies en vakansies, ens.

Ongeag u goeie voornemens om na die buiteland te reis, u kan steeds 'n visum geweier word, dit is waar gebede inkom. Hierdie gebedspunte vir visum sal u lei wanneer u elke sataniese hindernis uit u weg bid. Terwyl u vandag hierdie gebedspunte bid, sal die God van die hemel u bonatuurlike guns verleen voor die visumpaneel en sal u visumonderhoud suksesvol wees. Bid hierdie gebede vandag met geloof en verwag dat God 'n wonderlike werk in u lewe in Jesus Naam sal doen.

20 mfm gebedspunte vir visum

1. Vader, ek dank U dat U die enigste is wat my kan verlos.

2. Vader, laat elke hindernis en hindernis vir my reis in die Naam van Jesus weggerol word.

3. Vader, laat elke sataniese netwerk wat ontwerp is om my sukses te bewerk, in die naam van Jesus Christus verbrokkel word

4. Vader, laat die gees van guns en welwillendheid oor my lewe kom in die Naam van Jesus.

5. Vader, laat elke oog wat die vordering van my reis monitor, die pyle van vuur ontvang in die Naam van Jesus.

6. Ek verwyder my naam en adres uit die beheer van bose manipuleerders, in die naam van Jesus.

7. Laat die engele van die lewende God die klip wegrol wat die sukses van my visum, in die naam Jesus, blokkeer.

8. Laat God opstaan ​​en al die vyande van my deurbrake verstrooi word in die Naam van Jesus.

9. Alle bose geeste wat my bemoei, moet my geboei in die Naam van Jesus.

10. O Here, laat my guns vind by die paneel vir visumonderhoud in Jesus naam.

11. O Here, laat 'n goddelike vervanging plaasvind as dit my voorlê.

12. Ek verwerp die gees van die stert en ek eis die gees van die hoof in my visumgoedkeuring in Jesus naam

13. Ek beveel dat alle negatiewe antwoorde wat die duiwel in iemand se gedagtes geplant het teen my vooruitgang, in Jesus se naam verpletter moet word.
14. O Here, oordra, verwyder of verander alle menslike agente wat daarop gemik is om my visum in Jesus naam te kry.

15. Ek ontvang die salwing om bo my tydgenote te presteer, in die naam van Jesus.

16. Here, help my om enige swakheid in my te identifiseer en te hanteer wat my vordering kan belemmer.

17. Ek bind elke sterkman wat afgevaardig is om my vordering in die Naam van Jesus te belemmer.

18. Ek ontvang die mandaat om elke vyand van my deurbrake in die naam van Jesus te vlug.

19. Ek bind en vergeef u die gees van harde geluk wat verband hou met my visumgoedkeuring in die naam van Jesus.

20. Ek verwerp die woord "nee" en ander negatiewe reaksies tydens my visumonderhoud in Jesus-naam.

Vader dankie dat u my gebede beantwoord het.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelTop 10 Bybelvers oor versoeking kjv
Volgende artikel20 kragtige gebedspunte om dooies op te wek
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

12 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.