20 Geestelike oorlogvoering-gebede teen huweliksindringers

7
34064

Jesaja 14:27:
27 Want die Here van die leërskare het besluit, en wie sal dit ontken? en sy hand is uitgestrek, en wie sal dit terugdraai?

God het ingestel huwelik Vir voordele, moet elke indringers van die huwelik dus met geweld, die krag van gebede, teëstaan. As 'n getroude gelowige moet u u huwelik teen indringers beskerm. Huweliksindringers is demoniese menslike agente wat uit die put van die hel gestuur word om huwelike te vernietig. Hierdie indringers kan mans of vrouens, seuns of meisies, familielede en familielede, medewerkers en kollegas wees, ens. Ons het 20 geestelike oorlogvoeringsbande teen huweliksindringers saamgestel. Hierdie geestelike oorlogvoering-gebede sal dien as 'n riglyn namate ons geestelike oorlogvoering voer vir die verlossing van ons huwelik.

U moet die duiwel uit u huwelik bid. U moet u huwelikshuis te warm maak vir enige vreemde vrou of man; u huweliksgesin moet te warm wees vir bose familielede wat u wil mis. U moet standvastig wees in gebede terwyl u u huwelik van indringers verlos. Ek bid dat die hand van God u voortdurend sal lei wanneer u besig is met hierdie geestelike oorlogsgebede teen huweliksindringers. U huwelik sal voorspoedig wees in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

20 Geestelike oorlogvoering-gebede teen huweliksindringers

1. Ek verlam elke argitek van konflik en vyandigheid in my huwelik, in die naam van Jesus.

2. Ek los my huwelik uit die hande van bose ontwerpers, in die naam van Jesus.

3. Laat elke mag wat my huwelik probeer frustreer in die Naam van Jesus beskaam word.

4. Laat al die goddelose huishoudings wat teen my huis veg, in Jesus se naam beskaam word.

5. Ek ontvang bevryding van elke bose plantasie van die indringers in my huwelik

6. Ek verlam elke gees van haat en vyandigheid teen my huwelik, in die naam van Jesus.

7. Ek bederf en destabiliseer elke sataniese plan teen my huwelik, in die naam van Jesus.

8. Ek verlos my huwelik uit die hande van huweliksbreker in die naam van Jesus.

9. Ek agtervolg, haal my huwelik uit die hande van huweliksbrekers in die naam van Jesus.

10. Elke bose effek van buite-invloede in my huwelik, word heeltemal geneutraliseer in die naam van Jesus.

11. Here, ontbind en vergeld alle bose raad wat teen my huwelik in Jesus Naam gevorm is.

12. Elke krag wat my as vrou verhinder om die hoofskap van my man te respekteer en voor te lê, word verlam in die naam van Jesus.
13. Laat elke verbeelding, gedagte, plan, besluit, begeerte en verwagting van egskeiding en skeiding teen my huis, in die naam van Jesus, nietig word.
14. Huweliksindringers, hoor die woord van die Here: U sal nie my huwelik verbreek in die Naam van Jesus nie.

15. Ek bind alle magte weg wat my man se vasberadenheid om met my getroud te bly, wegneem in die naam van Jesus.

16. Laat die bose menslike agent my liefde in die hart van my man wegneem in die naam van Jesus.

17. Vader, ek dek my huwelik met die bloed van Jesus Christus.

18. Laat alle buite-egtelike verhoudings met ander 'vennote' wat in my huwelik bestaan, in die naam van Jesus beëindig word.

19. Ek verbreek elke sielsband tussen my man en enige vreemde vrou in Jesus naam

20. Ek verlos my man uit die hand van slegte verleiers, in Jesus se naam

Dankie Jesus dat U my huwelik in Jesus Naam beskerm het.

 

 


7 KOMMENTAAR

  1. Bid asseblief vir my, ek bid nou al die afgelope 23 dae saam met u !! Dit het gehelp, maar my man hou aan om geheime te hou en vrouens op Facebook te soek uit sy verlede of wat hom ooit sal speel, en sy seun het ook nie probeer om ons huwelik te verbreek nie. My stiefseun was baie oneerbiedig teenoor my "na my man gaan voort om hom te bel om oor my te kla of enigiets en alles waaroor ons gepraat het en wat vertroulik tussen man en vrou moes wees, te bespreek. "My stiefdogter - het ook milipalasie veroorsaak. Ek het saam met haar gebid en gedurende die tyd dat sy 1ste kind saam, die baba het 4uur vroeg gekom doen na my stiefseun haar mishandel. Sy het daagliks gebel vir gebed. Ek sou daagliks vir haar en Baby bid, maar sy was ook bedrieglik om haar te help. Sy het baie verwarring gebring, selfs nadat sy my vertel het my man en sy seun het teen my gepraat met oneerbiedige taal toe hulle na my verwys het, my man het toegelaat dat sy seun my mondelings in sy teenwoordigheid aanval en niks gedoen het om hom reg te stel nie, en ek moes uiteindelik vir my stiefseun sê aan die voorkant van my man oor hoe hulle albei oor my gesels het en hoe hulle albei sou weet dat ek sou sterf sodat sy vader vry kon wees en hoe my stiefseun gelukkig was dat sy vader my verneuk het. "Dit het my hart gebreek omdat ek regtig gedink het ek is naby my Stiefseun voordat dit alles gebeur het, het hy my daagliks gebel vir gebed omdat hy geen werk gehad het nie ", maar hy het my ook vertroulik vertel van sy vader" en ek het hom ook vertrou, maar Stepson het alles wat ek met hom gedeel het, herhaal aan my man en ek het tot op hierdie dag nog nooit een woord herhaal van wat my stiefseun met my gedeel het nie, en my stiefdogter-wet wat my teëgekom het agter my rug en gesê het dat dinge wat ek nog nie alles gedoen het nie, daagliks bid vir haar en die huwelik en oneerbiedigheid kom hom my stiefseun vir haar. Sy het dit teen my gebruik om haarself te red en meer verwarring in my huwelik met my man te veroorsaak. Ek het haar gevra om op te hou om my naam te gebruik elke keer as sy nie met my stiefseun verskil nie, en die kwetsing vir my gaan voort. tot hallo se seun, ek staan ​​voor my opsy, ek is nie daar nie ”hy het nie probeer om vir my op te staan ​​nie, dink ek omdat hy 'weet wat hy ook teen my gedoen het'. Ek weet dat dit waarna my stiefdogter gesê het, waar was omdat my man en ek oor alles wat sy aan my herhaal het, gepraat het, het ek een ding gesê oor sy aandeel in hierdie situasie. "Hy gaan voort om aan ander vroue hoofsaaklik een te gee, en ek gaan sonder dinge vir ons eie huis wat hy het ' Ek het niks van sy eienaar gehad nie. Ek het al drie jaar met hom getrou. Ek het van Houston na Beaumont verhuis omdat hy reeds 'n huis hier gehad het. Hy sou na Houston verhuis omdat my ouer moeder my kleinkinders is, maar hy het sy woord so ek het by hom getree as die vrou Pastoor. Ek weet dit is baie, maar ek het gebedsworste nodig om saam met my te bid en vir my en my man-dankie !!

    God seën jou 🙏🏽❤

    Shelia Gallien Gerard

  2. Bid dat u man nie bitter of hard teenoor u sal wees nie. Bid teen alle geheime verhoudings, sosiale boodskappe, teks wat teen u huwelik is en dat dit vernietig en doodgemaak word en nooit weer opgewek sal word nie. Dat jou man jou liefhet soos Christus die kerk liefgehad het. Dat hy jou en jou huwelik eer. Dat alle verhoudings wat teen u huwelik met hom is, doodgemaak word om nooit weer opgewek te word nie. Dat u man sy siel aan Jesus oorgee. Dat God sy hart op u rig. Dat hy jou liefhet soos hy homself liefhet. Die stryd behoort aan die Here. Hou aan bid, dit sal nie tevergeefs wees nie. Deur Jesus is die oorwinning joune.

    • Bid asseblief vir my vrou. Sy het my verlaat en wil 'n egskeiding hê. Ek bid elke aand vir haar. Dat sy in Jesus se naam sal terugkeer. My seuns is 6 en 3 jaar oud. Jesus wys my asseblief wat ek moet doen. Laat u woord nie tevergeefs wees nie.

  3. Ek is Emily, bid asseblief vir my en my man patrick, 'n ander vrou is vernietig my huwelik reik vriendelik uit na my want ek het spesiale gebede nodig, bid vriendelik vir ons dat God my huwelik sal herstel

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.