20 Gebeds oor bevryding dui op die tong

2
24773

Jakobus 3: 1-12:
1 My broers, wees nie baie meesters nie, omdat ek weet dat ons die groter veroordeling sal ontvang. 2 Want in baie dinge beledig ons almal. As iemand nie in woord beledig nie, dan is hy 'n perfekte man en kan hy ook die hele liggaam oorbrug. 3 Kyk, ons sit stukkies in die bek van die perde, sodat hulle na ons kan luister; en ons draai hul hele liggaam om. 4 Kyk ook na die skepe, alhoewel hulle so groot is en deur hewige winde gedryf word, maar tog met 'n baie klein roer omgedraai word, waar die goewerneur ook luister. 5 Die tong is net so 'n klein lid en spog met groot dinge. Kyk, hoe groot is 'n klein vuurtjie! 6 En die tong is 'n vuur, 'n wêreld van ongeregtigheid; so is die tong onder ons lede, dat dit die hele liggaam besoedel en die gang van die natuur aan die brand steek; en dit is aan die brand gesteek van die hel. 7 Want al die diere en voëls en die slange en die dinge in die see word getem en deur die mensdom getem. 8 Maar die tong kan niemand tem nie; dit is 'n onheilspellende euwel, vol dodelike gif. 9 Seën ons God, die Vader; en daarmee vervloek ons ​​mense wat volgens die gelykenis van God gemaak is. 10 Uit dieselfde mond gaan seën en vloek voort. My broers, hierdie dinge behoort nie so te wees nie. 11 Stuur 'n fontein op dieselfde plek soet water en bitter? 12 Kan die vyeboom, my broers, olyfbessies dra? of 'n wingerdstok, vye? dus kan geen fontein soutwater en vars oplewer nie. 13 Wie is 'n wyse man en bekwame onder julle? laat hy sy werke met sagmoedigheid van wysheid uit 'n goeie gesprek toon. 14 Maar as julle bitter afguns en twis in julle harte het, roem dan nie en lieg nie teen die waarheid nie. 15 Hierdie wysheid kom nie van bo af nie, maar is aards, sensueel, duiwels. 16 Want waar afguns en twis is, is daar verwarring en al die slegte werke. 17 Maar die wysheid wat van bo is, is eerstens suiwer, dan vredeliewend, saggeaard en maklik om te raak, vol barmhartigheid en goeie vrugte, sonder partydigheid en sonder geveinsdheid. 18 En die vrug van geregtigheid word gesaai in vrede van die wat vrede maak.

Lewe en dood is in die mag van die tong. As gelowiges moet ons die krag van die tong verstaan. Wat ons sê, is wat ons sien. As u seëninge spreek, sien u dit in u lewe, maar as u vloeke praat, sien u dit in u lewe. Markus 11: 22-24 Jesus sê vir ons dat as ons geloof het, sal ons hê wat ons sê. Ons kyk vandag na 20 verlossingsgebedspunte om die tong te tem. Hierdie gebedspunte is om u te help om u tong te beheer. Terwyl u hulle bid, sal die heilige gees u bemagtig om reg te praat en 'n wonderlike toekoms te geniet.

Totdat jy leer hoe om jou tong te tem, sal jy aanhou om 'n slagoffer te wees. Woorde is gees, Johannes 6:63 vertel ons dit. Jy moet leer om jouself te beheer om kwaad te praat. Wat u in die lewe sê, is wat u kry, die bybel het gesê 'uit die oorvloed van die hart spreek die mond' wat beteken dat u mond uiting gee aan die gedagtes van u hart. Hierdie bevrydingsgebed dui daarop om die tong te tem, sal u in staat stel om u tong te beheer om altyd reg te praat. Bid hulle vandag met geloof en wees bemagtig om u weg na bo te spreek.

20 Gebeds oor bevryding dui op die tong

1. Vader, ek dank U vir u getrouheid in Jesus Naam.

2. Ek bedek my tong met die bloed van Jesus.

3. Ek beveel al die geestelike euwels in my lewe om vernietig te word, in die Naam van Jesus.

4. Ek verlam en vernietig die aktiwiteite van bose geeste in my lewe, in die naam van Jesus.

5. Ek beveel die uitgang van die geeste om uit my lewe te lieg, in die naam van Jesus.

6. Laat die vuur van God my tong suiwer van elke vuil besmetting in die Naam van Jesus

7. Here, bemagtig my om my tong te tem en my te verlos van die gees van selfvernietiging in Jesus Naam.

8. Ek het myself afgesny van elke gees van bose en sorgelose spraak, in die Naam van Jesus.

9. Ek beveel elke gees van kla in my lewe om te gaan, in die Naam van Jesus.

10. Laat elke slanggees en gif van my tong af wyk in die Naam van Jesus.

11. Ek beveel elke agent van slawerny en vernietiging in my tong om te gaan in die Naam van Jesus.

12. Here, herstel alle skade wat my lewe aangerig het as gevolg van die verkeerde gebruik van my tong in die naam van Jesus

13. Ek verklaar vandag dat ek deur my tong die seëninge in my lewe in Jesus se naam sal beheer.

14. Heer, verlos my tong van 'n wapen van die bose in Jesus Naam

15. Ek kanselleer al die bose woorde wat ek in my Naam in my lewe gespreek het.

16. Here, verlos my lewe uit die hand van bose praaters in die Naam van Jesus.

17. Met my tong veroordeel ek elke bose taal wat teen my lewe spreek, in Jesus Naam.

18. Here, genees my van alle siektes van die tong.

19. Ek los myself uit die greep van leuenagtige geeste, in die naam van Jesus.

20. Laat elke probleem in my lewe spruit uit verkeerde spraak, verdwyn nou in my naam in Jesus.

 

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.