20 Gebedspunte vir goddelike opheffing

1
32949

Psalm 27: 6:
6 En nou sal my hoof verhef word bo my vyande rondom my; daarom sal ek in sy tabernakel offers van vreugde bring; Ek wil sing, ja, ek wil psalmsing tot eer van die Here.

Ons gaan vandag kyk na 20 gebedspunte vir goddelike opheffing. Wat is goddelike opheffing? Dit is wanneer God jou verhef bo al jou vyande en spotters, dit is wanneer God jou tot 'n hoër vlak in jou loopbaan bevorder. Goddelike opheffing is wanneer God jou die hoof maak en nie die stert in die lewe nie. Elke kind van God is 'n kandidaat vir goddelike opheffing, maar baie gelowiges sukkel nog steeds in die lewe omdat die duiwel nog steeds daar seën. Totdat u die duiwel in gebede weerstaan, sal hy aanhou om met die seëninge van God in u lewe te worstel. God het voorsiening gemaak vir u goddelike opheffing, maar u moet veg vir die stryd van die geloof, u moet bid tot u erfdeel. As ons bid, laat ons God weet dat ons absoluut van Hom afhanklik is. Ons gee ons gevegte aan Hom (God) oor, sodat Hy ons die oorwinning kan gee.

Hierdie gebedspunte vir Goddelike opheffing sal u bonatuurlike vordering deure oopmaak. Terwyl u hierdie gebedspunte betrek, sien ek hoe God u verhale verander en u van die een vlak na die ander neem. Hou op om na die mens op te kyk om u te bevorder. As u van die mens afhanklik is, kan die teenwoordigheid van God nie met u werk nie. U moet opkyk na Jesus, hy is die outeur en voleinder van ons geloof. Bid hierdie gebedspunte, afhangende van die God wat vandag duik. Ek sien jy deel getuienisse amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

20 Gebedspunte vir goddelike opheffing

1. Vader, ek dank u dat u bevordering slegs in u Naam in Jesus kom.

2. Vader, verwerp elke vorm van agterlikheid in my lewe, in die Naam van Jesus.

3. Ek verlam elke sterkman opgedra aan my lewe en my lot, in die Naam van Jesus.

4. Laat elke agent van stagnasie en vertragings wat teen my werk, verlam word in die Naam van Jesus.

5. Ek verlam die aktiwiteite van huishoudelike boosheid gedurende my lewe, in die naam van Jesus.

6. Ek blus elke vreemde vuurheks en towenaar teen my in die naam van Jesus.

7. Here, gee my die krag om my potensiaal te benut, in die naam van Jesus.

8. Here, gee my die genade om moeiteloos resultate te behaal.

9. Here, laat my lei deur die lewe deur u groot wysheid in Jesus Naam

10. Ek verbreek elke vloek van vrugtelose arbeid wat in my lewe geplaas word, in die Naam van Jesus.

11. Ek verbreek elke vloek van ontydige dood, in die Naam van Jesus.

12. Here, versterk my met u krag in Jesus Naam

13. Laat die teenbeweging van die Heilige Gees elke bose instrument teen my frustreer, in die naam van Jesus.

14. Vader Here, gee my die taal van die geleerde in Jesus Naam

15. Here, laat my stem die stem van vrede, bevryding, krag en oplossing in Jesus Naam

16. Here, gee my goddelike rigting wat my sal lei tot grootheid in Jesus Naam

17. Elke krag wat toegewys is om my gesin / werk te gebruik, ens om my te pynig, verlam te wees in die naam van Jesus.

18. Here Jesus, gee my 'n uitstekende gees in Jesus Naam

19. Here maak my die hoof en nie die stert in Jesus Naam nie.

20. Dank die Here vir die verhoor van gebede.

 

 


1 KOMMENTAAR

  1. Pasteur Ikechukwu Chinedum!
    Tres ravi de vous decouvrir car tous les 20 points cites m on vraiment gueris, j ai meme partager ces paroles pour que des personnes afligees comme moi soient saves
    Amen

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.