30 Gebedspunte vir die herstel van verlore glorie

10
61968

30 Gebedspunte vir die herstel van verlore glorie

Sagaria 10: 6:
6 En Ek sal die huis van Juda versterk en die huis van Josef verlos en hulle terugbring om hulle te plaas; want ek is barmhartig oor hulle; en hulle sal wees asof ek hulle nie verdryf het nie; want ek is die Here hulle God en sal na hulle luister.

Het u soveel in die lewe verloor?
Het u al in die lewe gelag of jammer gekry?
Het u uit die genade van hierdie wêreld geval?
Is u in 'n hopelose situasie?
Dink jy dat God jou vergeet het?
Is u deurmekaar in die lewe?

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

As u antwoord op enige van hierdie vrae ja is, bid dit dan herstel is vir jou. Ek het 30 gebedspunte saamgestel vir die herstel van verlore glorie om aan u te bewys dat ons 'n God van herstel dien. Dit maak nie saak hoeveel u in die lewe verloor het nie, weet net dat God sal herstel, hy het in sy woord gesê dat Hy die jare wat die kankerwurm en die ruspe eet, sal herstel, Joël 2:25, hy het ook gesê vir u skande, Ek sal u dubbele Jesaja 61: 7 gee, oor u gesondheid. Hy het gesê: Ek sal u gesond maak Jeremia 30:17. Dit maak nie saak wat u verloor het nie, God sal 'n sewevoudige herstel aan u gee Spreuke 6:31, in Jesus se naam.

Hierdie gebedspunte vir die herstel van verlore glorie, sal u lei wanneer u terugneem wat die duiwel by u gesteel het. Die duiwel is 'n dief en 'n vernietiger, maar deur hierdie gebedspunte sal u hom gedurig teenstaan. Terwyl u hierdie gebedspunte bid, sal God u nie net beantwoord nie, Hy sal u seëninge beskerm en bewaar. Bid hierdie gebedspunte vandag met geloof en herstel al u seëninge amen.

30 Gebedspunte vir die herstel van verlore glorie

1. Vader, ek dank U vir die herstel van my heerlikheid in die tyd van Jesus.

2. Here, laat my deur hierdie gebed, in die naam van Jesus, die hele wêreld herstel.

3. Ek beveel dat alle bose onbekende magte wat teen my lewe georganiseer is, versprei moet word in die Naam van Jesus.

4. Ek verlam elke aktiwiteit van fisiese en geestelike parasiete en verslinders in my lewe, in die naam van Jesus.

5. Kragte wat my my wonderwerke ontken, ontvang die klippe van vuur in die Naam van Jesus.

6. Ek herstel al my seëninge wat ek vir die vyand verloor het, in Jesus se naam.

7. Ek bind die gees van stagnasie, frustrasie en ontnugtering in my lewe in die naam van Jesus.

8. Hemelse chirurge, voer die nodige chirurgiese operasies uit op alle terreine van my lewe, in die naam van Jesus.

9. Here Jesus, voer al die herstelwerk uit wat nodig is in my Naam in Jesus Naam.

10. Ek beveel al die skade wat my huisgenoot se vyande aangerig het, herstel in die Naam van Jesus.

11. Laat al die hekse en towenaars wat op enige gebied in my lewe voed, in die naam van Jesus gebraai word.

12. Vuur van God, verteer die bose moniteringsklok van die vyand wat teen my lewe werk, in die Naam van Jesus.

13. My lewe is nie 'n vrugbare grond vir enige onheil om in Jesus se naam te gedy nie.

14. Ek beveel alle deure van goeie dinge wat deur die vyand teen my toegemaak moet word, in die Naam van Jesus.

15. Ek verwerp die gees van onmoontlikheid, ek beweer oop deure, in die naam van Jesus.

16. Ek beveel herstelling sewe keer op alle terreine van my lewe in die naam van Jesus aan.

17. Ek verwerp die gees van verwarring in my lewe in die Naam van Jesus.

18. Here, maak my saak 'n wonderwerk. Skok my vyande, vriende en selfs myself in die Naam van Jesus.

19. Here, gee my die oplossing vir enige probleem in die Naam van Jesus.

20. Bome van probleme in my lewe, verdroog tot in die wortels, in Jesus se naam.

21. Elke mure van liggaamlike en geestelike opposisie val volgens die orde van Jerigo, in die naam van Jesus.

22. Laat elke koning Ussia in my lewe sterf, dat ek U aangesig kan sien, Here, in die Naam van Jesus.

23. Ek het die mag om my goed van geestelike Egiptenaars na te jaag, in te haal en in die naam van Jesus te herstel.

24. Laat elke towerspreuk, jinxes en demoniese beswyming teen my gekanselleer word in die Naam van Jesus.

25. Ek kanselleer elke effek van enige vreemde hulp wat Egipte ontvang het rakende my lot, in die naam van Jesus.

26. Here, genees my en herstel my volkome in Jesus Naam

27. Laat alle verborge potensiaal en geskenke wat my groot maak, van my gesteel word, in 100 vou herstel word in die Naam van Jesus.

28. Ek verwerp die gees van armoede, gebrek en gebrek in die naam van Jesus.

29. Here, gee my krag vir 'n nuwe begin.

30. Here, maak my lewe 'n wonderwerk en word verheerlik op elke terrein daarvan, in die Naam van Jesus.

Here Jesus, ek dank U dat ek my gebed beantwoord het.

 

 


10 KOMMENTAAR

  1. Kommentaar: Pastoor, ek het u gebed nodig, alles is sleg, sake werk nie, werk vir my, my man en my tweelingsuster, geen geld om te voed nie, kan nie ons huurgeld bekostig nie, kan nie my dogter betaal nie skoolgeld, my naam is mary ekott, ek aanbid met die kerk van God missie. ek het u hulp nodig meneer.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.