30 Bybelverse oor sterkte

Datum:

Ons het almal krag nodig om aan te gaan. As gelowige het u die krag van God nodig om dit in die lewe te kan maak. Ek het derhalwe 30 Bybelverse opgestel krag. Hierdie Bybelverse sal u bemagtig om te groei in die krag van die Heilige Gees. Sonder God kan ons niks doen nie, ons het net krag nodig as ons die wedloop van die lewe voer, ons het die krag van God nodig om die versoekings van die lewe te oorkom, as die heer u krag is, kan geen duiwel teen u heers nie. Ek moedig u aan om hierdie Bybelverse oor krag te lees, te bestudeer en te mediteer, aan u voor te stel totdat u 'n deel van u lewe word. Jy sal nooit moeg wees in Jesus se naam nie.

30 Bybelverse oor sterkte

1. Jesaja 41:10:
10 Moenie vrees nie; want ek is met u; wees nie verskrik nie; want Ek is u God; Ek sal u versterk; ja, ek sal jou help; ja, ek ondersteun u met die regterhand van my geregtigheid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2. Jesaja 40:31:
31 Maar die wat op die Here wag, sal hulle krag hernu; hulle sal met vleuels optrek soos arende; hulle sal hardloop en nie moeg word nie; en hulle sal wandel en nie flou word nie.


3. Psalm 73: 26:
26 My vlees en my hart verswak, maar God is die sterkte van my hart en my ewigheid.

4. Filippense 4: 13:
13 Ek kan alles doen deur Christus wat my versterk.

5. Jesaja 40:29:
29 Hy gee krag aan die wat sleg is; en vir die wat nie mag het nie, vermeerder hy krag.

6. 2 Korintiërs 12:10:
10 Daarom het ek behae in krankhede, smaad, nood, vervolging, benoudheid ter wille van Christus; want as ek swak is, dan is ek sterk.

7. 2 Timoteus 1: 7:
7 wat graag leraars van die wet wil wees; en nie verstaan ​​wat hulle sê nie, en waarvan hulle nie bevestig nie.

8. 2 Tessalonisense 3: 3:
3 Maar die Here is getrou wat jou sal bevestig en jou bewaar vir die kwaad.

9. 1 Kronieke 16:11:
11 Soek die Here en sy sterkte, soek gedurig sy aangesig.

10. Psalm 18: 1-2:
1 Ek wil U liefhê, Here, my sterkte. 2 Die Here is my rots en my bergvesting en my redder; my God, my sterkte op wie ek vertrou; my besitter en die horing van my heil en my hoë toring.

11. 1 Korintiërs 16:13:
13 Waak, staan ​​vas in die geloof, hou op soos mense, wees sterk!

12. Psalm 59: 16:
16 Maar ek wil sing uit u krag; ja, in die môre wil ek jubel oor u goedertierenheid; want U was my beskutting en toevlug op die dag van my benoudheid.

13. Jeremia 32:17:
17 Ag Here GOD! kyk, U het die hemel en die aarde gemaak deur u groot krag en 'n uitgestrekte arm, en daar is niks te moeilik vir u nie;

14. Habakuk 3:19:
19 Die Here God is my sterkte, en Hy sal my voete maak soos voete van agter, en Hy sal my laat loop op my hoogtes. Aan die hoofsanger op my snaarinstrumente.

15. Efesiërs 6: 10:
10 Ten slotte, my broers, wees sterk in die Here en in die krag van sy krag.

16. Hebreërs 4: 12:
12 Want die woord van God is vinnig en kragtig en skerper as enige tweesnydende swaard, wat deurboor selfs tot die verdeeldheid van siel en gees, en van die gewrigte en murg, en dat hy die gedagtes en bedoelinge van die hart ken.

17. 1 Kronieke 29:11:
11 U, o Here, is die grootheid en die krag en die heerlikheid en die oorwinning en die majesteit; want alles wat in die hemel en op die aarde is, is ue; u koninkryk, o Here, en u is verhewe as hoof bo alles.

18. Markus 12:30:
30 En jy moet die Here jou God liefhê met jou hele hart en met jou hele siel en met jou hele verstand en met al jou krag; dit is die eerste gebod.

19. Efesiërs 3: 20-21:
20 Aan Hom wat in staat is om oorvloedig te wees bo alles wat ons vra of dink, volgens die krag wat in ons werk, 21 aan Hom die heerlikheid in die kerk deur Christus Jesus in alle eeue, wêreld sonder einde. Amen.

20. Sagaria 4: 6:
6 Toe antwoord hy en spreek met my en sê: Dit is die woord van die Here aan Serubbábel, met die woorde: Nie deur krag of deur krag nie, maar deur my gees, spreek die Here van die leërskare.

21. Psalm 28: 7:
7 Die Here is my sterkte en my skild; my hart vertrou op hom, en ek word gehelp; daarom is my hart baie bly; en met my lied sal ek Hom prys.

22. 1 Korintiërs 1:18:
18 Want die prediking van die kruis is vir die wat dwaasheid vergaan; maar vir ons wat gered word, is dit die krag van God.

23. Psalm 44: 3:
3 Want hulle het die land nie in besit geneem deur hul eie swaard nie, en hulle eie arm het hulle nie gered nie; maar u regterhand en u arm en die lig van u aangesig, omdat U 'n guns aan hulle gehad het.

24. Romeine 1:20:
20 Want die onsigbare dinge van Hom vanaf die skepping van die wêreld word duidelik gesien, en word verstaan ​​deur die dinge wat geskape is, selfs sy ewige krag en Godheid; sodat hulle sonder verskoning is:

25. Psalm 18: 31:
31 Want wie is God behalwe die Here? Of wie is 'n rots behalwe onse God?

26. Kolossense 2: 9-10:
9 Want in hom woon al die volheid van die Godheid liggaamlik. 10 En julle is volkome in Hom, wat die hoof is van alle owerheid en mag;

27. Job 37:23:
23 Wat die Almagtige aanraak, kan ons hom nie uitvind nie; hy is uitnemend in krag en in oordeel en in baie geregtigheid; hy sal nie verdruk nie.

28. 1 Kronieke 29:12:
12 Beide rykdom en eer kom van u, en u is koning oor alles; en in u hand is krag en krag; en in u hand moet dit groot wees en almal sterkte gee.

29. Prediker 4: 12:
12 En as iemand hom oorwin, sal twee hom teëstaan; en 'n drievoudige koord word nie vinnig gebreek nie.

30. Psalm 29: 11:
11 Die Here sal sy volk sterkte gee; die Here sal sy volk met vrede seën.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...