20 Gebedspunte teen geestelike aanval

1
21494

Obadja 1: 3-4:
3 Die trots van u hart het u bedrieg, u wat woon in die kloof van die rots, wie se woning hoog is; wat in sy hart sê: Wie sal my na die aarde neerdaal? 4 Al sal u u verhewe soos die arend, en alhoewel u u nes tussen die sterre oprig, sal ek u daarvandaan neerwerp, spreek die Here.

Is u onder enige vorm of vorm van? geestelike aanslag, indien ja, dan is hierdie boodskap vir u. Die geestelike aanval is eg, die Bybel sê dat ons nie met vlees en bloed worstel nie, maar met owerhede en magte ... Efesiërs 6:12. Op die gebied van die gees is daar duiwelse agente wat deur die duiwel gestuur word om God se kinders aan te val. In Matteus 16: 18-19 het Jesus gesê: Ek sal my kerk bou en die poort van die hel sal nie daarteen oorwin nie. Dit is om ons te vertel dat die poorte van die hel altyd stry met die heil van die heiliges. Elke kind van God is 'n teiken van geestelike aanval. Maar die goeie nuus is dit, as u gebedsaltaar aan die brand is, sal die duiwel vir u te klein wees. Ek het 20 gebedspunte saamgestel teen geestelike aanvalle. As jy die duiwel weerstaan, hardloop hy van jou af weg. Hoe kan jy die duiwel weerstaan ​​,? Deur gebede en moedige verklarings.

Terwyl u vandag hierdie gebede bid, sien ek dat die hand van God elke planne van die duiwel teen u lewe en bestemming oorheers. U moet verstaan ​​dat hierdie gebede teen geestelike aanvalle nie vir u kan werk as u nie vertrou nie. Dit maak nie saak hoeveel ons bid nie, as ons nie geloof het nie, kan ons net sowel telemundo (LOL) kyk. Maar as ons geloof ongeskonde is, kan ons opstaan ​​en die duiwel in ons lewe verdring. Bid hierdie gebede met groot verwagting, ek sien u ry in die vleuels van glorie.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

20 Gebedspunte teen geestelike aanval.

1. Vader, ek dank U dat u my ver bo alle owerhede en magte gestel het

2. Ek gaan in die troon van die genade, my vader en ek ontvang genade vir al my sondes in Jesus Naam.

3. Ek beveel alle demoniese aktiwiteite teen my roeping om skande en beroering in die Naam van Jesus te ontvang.

4. Vader Here, laat my lewe, my bediening en my gebedslewe uiters gevaarlik wees vir die koninkryk van die duisternis, in Jesus se naam.

5. Vader Here, laat al die sluimerende geestelike gawes en talente in my lewe begin funksioneer tot U eer, in die Naam van Jesus.

6. Ek verwerp die gees van swaarmoedigheid en berou, in die naam van Jesus.

7. Ek beveel alle georganiseerde magte van duisternis teen my lewe om oproer, weerlig en donder te ontvang in die Naam van Jesus.

8. Alle demoniese georganiseerde netwerk teen my geestelike en fisiese vooruitgang, word beskaamd in die Naam van Jesus.

9. Ek beveel alle demoniese spieëls en moniteringsapparate teen my lewe om in stukke te kraak in die naam van Jesus.

10. Ek beveel elke demoniese frustrasie-agent om my lewe in Jesus se naam te verloor.

11. Ek beveel elke agent van armoede om my lewe in Jesus se naam te verloor.

12. Ek beveel elke skuldagent om my lewe in die Naam van Jesus te verloor.

13. Ek beveel elke agent van nederlaag om my lewe in die naam van Jesus te verloor.

14. Ek beveel elke agent van geestelike vodde om my lewe in die naam van Jesus te verloor.

15. Ek beveel elke swakheidsagent om my lewe in die Naam van Jesus te verloor.

16. Ek beveel elke agent van demoniese vertragings om my lewe in Jesus se naam te verloor.

17. Ek beveel elke agent van aftakeling om my lewe in die naam van Jesus te verloor.

18. Ek beveel elke agent van verwarring om my lewe in die naam van Jesus te verloor.

19. Ek beveel elke agent van agterlike beweging om my lewe in die naam van Jesus te verloor.

20. Ek beveel elke bose onderdrukker om te struikel en te val op elke terrein van my lewe, in die naam
van Jesus.

Vader ek dank U dat u my gebede beantwoord het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.