40 Gebed vir Strongman-bevryding

0
17127

Psalm 118: 1-29:
1 Loof die Here; want sy goedertierenheid is tot in ewigheid. Laat Israel nou sê dat sy goedertierenheid tot in ewigheid is! 2 Laat die huis van Aäron nou sê dat sy goedertierenheid tot in ewigheid is! Laat nou die wat die Here vrees, sê dat sy goedertierenheid tot in ewigheid is. 3 Ek het die Here in benoudheid aangeroep; die Here het my geantwoord en my op 'n groot plek neergesit. 4 Die Here is aan my sy; Ek sal nie vrees nie; wat kan die mens aan my doen? 5 Die Here neem my deel aan die wat my help; daarom sal ek my begeerte sien by die wat my haat. 6 Dit is beter om op die Here te vertrou as om op die mens vertroue te stel. 7 Dit is beter om op die Here te vertrou as om op vorste te vertrou. 8 Al die nasies het my omring; maar in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 9 Hulle het my omring; ja, hulle het my omring; maar in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 10 Hulle het my omring soos bye; hulle word geblus soos 'n vuur van dorings; want in die Naam van die Here sal Ek hulle vernietig. 11 U het my toegesmeer om te val, maar die Here het my gehelp. 12 Die Here is my sterkte en my lied en het my tot heil geword. Die stem van blydskap en verlossing is in die tente van die regverdige; die regterhand van die Here doen dapper. 13 Die regterhand van die Here is verhewe; die regterhand van die Here doen dapper. 14 Ek sal nie sterwe nie, maar lewe en die werke van die Here verklaar. 15 Die Here het my swaar getugtig, maar hy het my nie oorgegee tot die dood toe nie. 16 Maak vir my die poorte van geregtigheid oop; ek sal in hulle ingaan en die Here loof. 17 Hierdie poort van die Here waarin die regverdige sal ingaan. 18 Ek wil U loof, want U het my verhoor en my tot heil geword. 19 Die klip wat die bouers geweier het, het 'n hoeksteen geword. 20 Dit is die doen van die Here; dit is wonderlik in ons oë. 21 Dit is die dag wat die Here gemaak het; ons sal ons daaroor verbly en bly wees. 22 Verlos u tog tog, o Heer; o Here, smeek u welvaart. Geseënd is hy wat kom in die Naam van die Here; ons het u geseën uit die huis van die Here. 23 God is die Here wat ons die lig laat sien het: bind die offer met toue, tot by die horings van die altaar. 24 U is my God, en ek sal U loof; U is my God, ek sal U verhoog. 25 Loof die Here; want sy goedertierenheid is tot in ewigheid.

Elke sterkman in u lewe sal vandag ongesetel wees in Jesus naam amen. Ons dien 'n gebed wat God beantwoord, en as ons Hom roep, sal Hy ons altyd vinnig beantwoord. Ons sal vandag na 40 sterkmense kyk bevryding gebede, maar voordat ons die bevrydingsgebede behoorlik begaan, laat ons begrip kry.

Wie is 'n sterkman? 'N Sterkman is 'n demoniese agent, of 'n voorvaderlike demoon wat weerstand bied teen die vooruitgang van 'n gesin. Weet dit, die duiwel en sy demone is ons regte vyand, en hy het ook sy duiwels na families gestuur om verwoesting te veroorsaak. Strongmen is verantwoordelik vir bose gesinspatrone in gesinne. U sien byvoorbeeld die kwessies van onvrugbaarheid in sommige families, van die een geslag tot die ander, Abraham in die Bybel het probleme met die bevalling gehad, dit het jare geduur voordat hy 'n kind gehad het, Genesis 12: 15-17, Isak het ook probleme gehad Met die bevalling het dit jare geneem om kinders te begin, Genesis 25: 19-34, ons sien dieselfde ding by Jakob en sy vrou Lea en Ragel, Ragel het ook probleme met onvrugbaarheid Genesis 30: 1. Hierdie soort bose patroon is van sterkmense, in sommige gesinne is dit armoede, sommige is vertraagde huwelike, sommige is die ontydige dood, niemand leef tot 'n sekere ouderdom nie. Maar die goedheid is dit, terwyl ons vandag hierdie sterkman bevryding bid, sal elke sterkman in u lewe in Jesus se naam verslaan word. Die God wat met vuur antwoord, sal Homself sterk in jou lewe in Jesus se naam wys. Bid vandag hierdie gebede met geloof en verwag onmiddellike goddelike ingryping in u lewe en familie in Jesus Naam.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

40 Gebed vir Strongman-bevryding

1. Ek trek die beheer van my lewe uit die hande en oorheersing van elke sterkman in die naam van Jesus.

2. Ek onttrek my toekoms aan die invloed en beheer van elke sterkman in die naam van Jesus.

3. Ek verlos my nou van enige onbewuste sataniese gebondenheid, in die naam van Jesus.

4. Laat elke demoniese mag wat my lewe en bestemming beheer, vernietig word in die Naam van Jesus.

5. Laat die vreugde van my vyande oor my lewe tot smart lei in die Naam van Jesus.

6. Laat die organisasie van die leërskare van die hel teen my lewe en bestemming in die naam van Jesus verbrokkel.

7. Laat alle hekse en towenaars wat my dood verlang nou die vuurstene begin ontvang in die Naam van Jesus.

8. Ek het enige probleem met 'n skakel na my ouers, in Jesus se naam, afgesny.

9. Ek verbreek elke demoniese juk van slawerny, in die Naam van Jesus.

10. Laat elke aard van mislukking in my lewe gaan en laat die aard van sukses na my toe kom, in die naam van Jesus.

11. Ek skande die sterkman wat deur satan oor my lewe gedelegeer is, in die Naam van Jesus.

12. Laat die vreugde van die goddelose oor my lewe verander in ewige smarte, in Jesus se naam.

13. Ek breek myself vry van die gebondenheid van voorvadergeeste, in die naam van Jesus.

14. Bose stamboom in my lewe, word ontwortel in die magtige naam van onse Here Jesus.

15. Laat elke slawerny van oorgeërfde siektes oor my lewe in my lewe breek, in die Naam van Jesus.

16. Ek verklaar dat elke mag wat my ooit deur die vyand verkeerd gedoen het, ek 'n goddelike oordeel vrylaat in die kamp van die vyand soos geskryf in Psalm 35.
17. Laat al my onderdrukkers volgens hulle eie raad val, in die Naam van Jesus.

18. Laat al my seëninge in die hand van my vyande vrygelaat word, in die Naam van Jesus.

19. Laat negatiewe uitsprake oor my lewe in Jesus se naam gekanselleer word.

20. Elke probleem wat aan my naam verbonde is, moet in Jesus se naam herroep word.

21. Here, openbaar elke geheim van my lewe wat ek in Jesus Naam moet ken.

22. Laat elke bose afstandsbediening en geestelike satelliete wat teen my opgerig is, die dondervuur ​​van God ontvang en tot as verbrand word in die Naam van Jesus.
23. Ek beveel elke vreemde en goddelose stem wat my naam noem om stil te word, in die Naam van Jesus.

24. Here, reinig my van alle geestelike en fisiese gif wat ek deur voedsel geneem het, in die Naam van Jesus.

25. Here, laat die bloed van Jesus elke merk van hekse, towenaars en goddelose mense uit my lewe wegspoel, in die Naam van Jesus.

26. Ek staan ​​te staan ​​teen elke vernietiger in my lewe, daar sal 'n deel in die Naam van Jesus wees.

27. Ek staan ​​teen 'n gebrek aan kennis in die sake van my lewe, in die Naam van Jesus.

28. Ek staan ​​teen die gees van afguns en die gees van twis in my lewe, in die naam van Jesus.

29. Ek staan ​​teen die gees wat versuim om in my lewe in liefde te werk, in die naam van Jesus.

30. Ek roep God se vuur, donderweer, weerlig en storm neer op bose waarnemers oor die vordering van my lewe, in die naam van Jesus.

31. Laat elke orgaan in my liggaam wat nie goed funksioneer nie goddelike aanraking kry en goed begin funksioneer in die naam van Jesus.

32. Elke probleem wat aan my naam verbonde is, word in Jesus se naam vernietig.

33. Laat die sluier wat my bose sterk man versteek, in stukke geskeur word, en laat hulle blootgelê word en beëindig word in die Naam van Jesus.

34. My deurbrake, manifesteer nou kragtig in die naam van Jesus.

35. Laat alle geblokkeerde maniere tot sukses oopgemaak word in die naam van Jesus.

36. Laat my guns vind uit alle kante van vandag af, in die Naam van Jesus.

37. Ek breek elke juk van stagnasie uit my lewe, in die Naam van Jesus.

38. Laat die salwing vir bonatuurlike deurbrake oor my kom in die Naam van Jesus.

39. Here, ek ontvang vandag die sleutels om alle deure vir my seëninge in die Naam van Jesus te ontsluit.

40. Laat die mag om bose assosiasies te onderskei my nou in die Naam van Jesus val.

Vader, dankie dat u my gebede verhoor het in Jesus Naam.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.