20 gebed om verlossings te verbreek

Datum:

Deel plasing:

2 Konings 2: 18-22:
18 En toe hulle weer na Hom kom, want hy het in Jerigo gebly, sê hy vir hulle: Het ek nie vir julle gesê: Gaan nie? 19 Toe sê die manne van die stad vir Elísa: Kyk tog, die situasie van hierdie stad is aangenaam soos my heer sien; maar die water is niks en die aarde onvrugbaar. 20 En hy antwoord: Bring vir my 'n nuwe kruik en sit sout daarin. En hulle bring dit na hom toe. 21 En hy het uitgegaan na die fontein van die water en die sout daarin gegooi en gesê: So spreek die Here: Ek het hierdie waters gesond gemaak; daar sal geen dood meer of onvrugbare land meer wees nie. 22 En die water het gesond geword tot vandag toe volgens die woorde van Elísa wat hy gesê het.

Hier is 20 verlossingsgebede om te breek vloeke en spel. Die Bybel sê vir ons dat ons nie gevloek kan word of die spreuke kan wees nie, Numeri 23:23. Enige Christen wat aan enige vorm van vloeke ly, ly bloot in onkunde. Die Bybel het dit duidelik gemaak dat geen wapen wat teen ons vervaardig is, voorspoedig sal wees nie, Jesaja 54:17, dit beteken bloot dat ons bo die aanvalle van die duiwel is. Die duiwel is egter 'n hardkoppige gees, hy sal aanhou om u altyd aan te val, u moet aanhou om hom standvastig te weerstaan. Ons moet standvastig op die gebedsaltaar wees, as u die magte wil onderdanig wat op pad is na sukses, moet u biddend wees. Dank die Here vir wat Hy in Christus vir ons almal gedoen het, maar net diegene wat glo, kan baat vind, en as ons bid, wys ons God dat ons in Hom glo en wat Hy in Christus Jesus aan ons gegee het.

Gebed is 'n uitdrukking van geloof, en geloof is die sleutel tot ons deurbraak 1 Johannes 5: 4. Hierdie gebedsvryheid om elke vloek en spreuk te verbreek, sal sekerlik 'n groot bevryding vir u bring as u dit bid. U sal verlos word van alle vorme van betowering van die duiwel en sy agente wat u lewe tot nou toe geteister het. Hulle Here sal u die oorwinning gee van alle uitdagings waarmee u te kampe het. Die God van groot verlossing sal tot u verdediging opstaan ​​en u stryd voer terwyl u hierdie verlossingsgebed voer. My liewe vriend, bid hierdie gebed met geloof en verwag 'n groot bevryding in u lewe.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

20 gebed om verlossings te verbreek


1. Vader, ek loof U vir die verlossende krag in die bloed van Jesus.

2. Vader, ek prys U dat U ons verlos het uit die vloek van die wet.

3. Vader, vergewe my vir al die sondes wat die vyand wettiglik reg gegee het om enige vloek op my en my huisgesin in Jesus Naam te plaas.

4. Vader, was my skoon van alle sondes in u Naam deur u kosbare bloed

5. Ek neem gesag oor elke vloek, betowering en betowering in my lewe, in Jesus se naam.

6. Ek beveel dat alle vloeke wat teen my uitgereik is, gebreek moet word in die Naam van Jesus.

7. Ek beveel alle bose geeste wat verband hou met enige vloek om my nou te verlaat in die Naam van Jesus.

8. Ek neem gesag oor oorgeërfde vloeke en beveel dat hulle nou in die naam van Jesus verbreek moet word.

9. Ek neem gesag oor vloeke wat voortspruit uit die voorouers en beveel dat hulle nou in Jesus se naam moet verbreek word.

10. In die naam van Jesus verbreek ek enige vloek wat in my ouers se gesinne tot tien geslagte in Jesus se naam mag voorkom.

11. Ek verloën en verbreek alle vloeke op my familie en my nageslag in die Naam van Jesus.

12. Ek beveel elke slegte gees van enige vloek en spel om my vry te laat en nou te gaan, in die naam van Jesus

13. Ek verbreek elke vloek van voortdurende mislukking wat in my gesin werk, in die naam van Jesus.

14. Ek neem gesag oor elke vloek van stagnasie in my familie, in die naam van Jesus.

15. Ek kanselleer die gevolge en slegte gevolge van alle vloeke in die Naam van Jesus.

16. Ek neem gesag oor elke onbewuste of speelse vloek wat op my uitgereik word, in die naam van Jesus.

17. Laat die wortel van my lewe gesuiwer word deur die vuur van die Heilige Gees, in die Naam van Jesus.

18. Laat die wortel van my lewe in die bloed van Jesus gewas word.

19. Ek verbreek en kanselleer elke vloek wat op kinders geplaas word om hul ouers in my lewe te straf, in die Naam van Jesus.

20. Ek verbreek en kanselleer elke vloek uit my jaloesie in die Naam van Jesus.

Vader dankie dat U my verlos het van alle vloeke, spel en betowering in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

17 KOMMENTAAR

  1. Amen !! Dankie, Pastoor! Prys Yahuah! Prys Yeshua! Dankie vir u wonderlike maniere en u redding en verlossing! Alle mag, heerlikheid en mag aan die Allerhoogste God !! 🙌🏼👑🙌🏼🕊📖🐑

  2. Dankie Pastoor. Dankie dat u die woord van God gedeel het en dat u my gehelp het en ander gehelp het met hierdie bladsy. God seën u en u gesin. Ek bid dat vreugde, goeie gesondheid en vrede daagliks aan u behoort in Jesus se naam.

  3. Alle vloeke sal uit my lewe en familie in die Jesus-naam vasgebout word. Enige vloek wat vrylik in my lewe gewerk het wat my onderdruk om te vorder en te trou, word gebreek en in die magtige naam van Jesus in die see gegooi.

    Dankie Pastoor dat u God toegelaat het om u as Sy vaartuig te gebruik. Mag God u voortgaan om u te lei en u gebied in Jesus naam, Amen, te vergroot.

  4. Hulle maak dat jou outoriteit die waarheid is oor jou lewe en dat jy nie meer die baas oor eie gedagtes kan hê nie. Je doet dingen die onbedwingbaar sit aan jou opdringen en die je wil nie.

  5. Iemand het hex op my neergesit Vudu-heksery en ek het heksery in my huis en alles en hulle probeer my doodmaak, bid asseblief vir my om alles wat hulle doen te bestraf om na hulle terug te kom dankie

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...