40 Gebedsverlossing uit huweliksvertraging

2
12137

Habakkuk 2: 3:
3 Want die gesig is nog vir 'n bepaalde tyd, maar aan die einde sal dit spreek en nie lieg nie; alhoewel dit bly, wag daarvoor; omdat dit sekerlik sal kom, sal dit nie bly nie.

Dit is nie die wil van God dat een van sy kinders tevergeefs op hul wonderwerke wag nie. Nie alle vertragings is van God af nie. Ons verstaan ​​dat daar altyd 'n wagtydperk vir u gewenste wonderwerke is, maar ons moet die verskil ken tussen die wag op die Here en deur die duiwel weerstaan ​​word. In die boek Daniël is Daniël se gebed 21 dae vertraag, selfs toe die antwoorde op die eerste dag gestuur is, het die duiwel en sy demone die antwoorde gedurende 21 dae weerstaan, maar dank God vir die bonatuurlike oorwinning vir daniël. Sien Daniël 10: 13-21. Vandag fokus ons op vertragings in die huwelik, en ek het 40 saamgestel bevryding gebed van huweliksvertraging. Hierdie bevrydingsgebede is vir toeskouers en vrygeselle wat desperaat in God glo vir 'n huweliks deurbraak. Ons God is 'n God van moontlikhede, dit maak nie saak hoe lank u gewag het nie, die God wat van die begin af die huwelik ingestel het, besoek u vandag.

As 'n gelowige moet jy weet dat jy nooit benadeel kan word nie, ongeag die situasie wat jy bevind. U kan uself uit enige situasie en omstandighede bid. Die probleem met baie Christene is dat hulle nie bid nie. Hulle is altyd op soek na gebedskontrakteurs wat vir hulle sal bid. As u nie bid nie, kan u nooit demoniese weerstand vryspring nie. As u byvoorbeeld God vir u eie huwelik glo, moet u hierdie verlossingsgebed van huweliksvertraging afneem. U moet dit vurig en aggressief bid. U moet koppige geloof op die altaar van gebed ontwikkel. Dit verg 'n hardkoppige geloof om hardnekkige struikelblokke te oorkom. Ek sien God bring u huweliks deurbraak wonderwerke vandag in Jesus naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

40 Gebedsverlossing uit huweliksvertraging

1. Vader, ek dank U omdat my wonderwerke gekom het.

2. Vader laat u genade heers oor elke oordeel in my lewe in Jesus Naam.

3. Here, maak my oë oop om die rede te sien vir hierdie vertraging in my huwelik in Jesus Naam

4. Help my Here om hierdie huweliksvertraging in Jesus se naam te oorkom

5. Laat elke verbeelding van die vyand teen my huwelikslewe in die Naam van Jesus vernietig word.

6. Deur die bloed van Jesus vernietig ek elke spel wat veg teen my huweliksbestemming in die Naam van Jesus.

7. Ek kanselleer elke betowering van die duiwel wat veg teen my huweliksbestemming, in die naam van Jesus.

8. Laat elke bose magnetiese krag wat die verkeerde mense na my toe lok, verlam word in die Naam van Jesus.

9. Ek verbreek elke verbond van huweliksversaking en laat huwelik, in die naam van Jesus.

10. Ek kanselleer elke geestelike troue wat bewustelik of onbewustelik namens my gedoen word, in die naam van Jesus.

11. Ek verwyder die hand van goddeloosheid uit my huwelikslewe in die Naam van Jesus.

12. Laat elke inkantasie, insnydings, seshoeke en ander geestelik skadelike aktiwiteite wat teen my werk, heeltemal vernietig word in die naam van Jesus.
13. Ek beveel alle magte van kwaad om my huwelik te manipuleer, te vertraag of te verhinder om heeltemal vernietig te word, in die naam van Jesus.

14. Laat alle bose teenhuwelikse merke in Jesus se naam verwyder word.

15. Here, vernuwe my jeug weer en stel my gereed vir my huweliks deurbraak in Jesus Naam

16. Vader, laat u vuur elke sataniese wapen wat teen my huweliks deurbraak in die naam van Jesus gemaak is, vernietig.

17. Here, ontbloot alle bose toestande van die duiwel teen my deur enige bron en te eniger tyd in Jesus Naam.

18. Vader, reinig my deur u reinigende bloed van elke sonde wat my huweliksbreuk in die Naam van Jesus kan belemmer.

19. Ek herwin al die grond wat ek vir die vyand verloor het, in Jesus se Naam.

20. Ek pas die Krag in die naam en bloed van Jesus toe op my huweliksituasie in die Naam van Jesus

21. Ek pas die bloed van Jesus toe om alle gevolge van bose operasies en onderdrukking, in die naam van Jesus, te verwyder.

22. Ek verbreek die bindende effek van enige iets wat sataniese spreuke op my uit enige bron plaas, in die naam van Jesus.

23. Laat al die vyande van Jesus Christus wat teen my lewe optree blootgestel word in die Naam van Jesus.

24. Ek bevry my van enige sataniese manipulasie teen my lewe in die naam van Jesus.

25. Ek verklaar die reg van die vyand om my plan om te trou in die naam van Jesus nietig te verklaar.

26. Ek verbreek elke slawerny van oorgeërfde huweliksvertragings en terugslae in die Naam van Jesus.

27. Ek bind en plunder die goedere van elke sterkman wat aan my huwelik verbonde is, in die Naam van Jesus.

28. Laat die engele van die lewende God die klip wegrol wat my deurbraak in die huwelik in die Naam van Jesus blokkeer.

29. Ek verwyder my naam uit die verbond van hekse en towenaars, in die naam van Jesus.

30. Laat God opstaan, en laat al die vyande agter my huweliksvertragings in die Naam van Jesus verstrooi word.

31. Laat die vuur van God die klippe smelt wat my huwelikse seëninge belemmer, in die magtige Naam van Jesus.

32. Laat die wolk wat die sonlig van my heerlikheid en deurbraak versper, in die naam van Jesus versprei word.

33. Laat alle bose geeste wat moeilikheid in my huwelikslewe veroorsaak, gebind word in die Naam van Jesus.

34. Die swangerskap van goeie dinge binne my sal nie deur enige teenstrydige krag, in die naam van Jesus, gestaak word nie.

35. Here, ek verklaar dat ek hierdie jaar in Jesus Naam heerlik getroud sal wees.

36. Ek verwerp elke gees van vertraging op alle terreine van my lewe, in Jesus se naam.

37. Ek ontvang my God-geordende eggenoot vandag in die Naam van Jesus.

38. Ek staan ​​teen elke gees van ontmoediging, vrees, bekommernis en frustrasie in die Naam van Jesus.

39. Here, skud die hemel en die aarde en bring my huweliksbreuk deur in Jesus Naam.

40. Dankie Jesus vir my deurbraak in die huwelik.

 

 


2 KOMMENTAAR

 1. Geagte Pastoor Chinedum,
  God het my vandag na u webwerf gelei, en ek loof en dank Hom daarvoor en vir u. Ek staan ​​nou in die gaping vir my dierbare, pragtige, sensitiewe, vrygewige en wonderlike man, Joe. Ons is albei in ons 60's. God het ons vier jaar gelede bymekaar gebring, nadat ons albei 'n paar jaar ongetroud was en basies opgegee het om ooit weer 'n suksesvolle verhouding te hê. Ongeveer 'n jaar voordat ons mekaar ontmoet het, het God my vertel dat hy baie trots op my was vir al die lesse wat ek in my lewe geleer het (ek was toe 26 jaar nugter) en hy het my vertel dat ek nog baie lesse moes leer. en genesing om te hê, maar dit kan net in 'n verhouding gedoen word en Hy het my gevra of ek bereid is om dit te doen. My antwoord was "ja, ek sal doen wat u ook al vra".
  Ek en Joe het mekaar ongeveer 'n jaar later op die werk ontmoet. Ons het vriende geword. Hy was geïnteresseerd in my, maar ek het hom 6 maande lank op 'n lengte gehou totdat ons een middag 'n burger uitgegaan het, wat ons soms gedoen het. Die aand het God die weegskaal uit my oë laat val en ek het hierdie man vir die eerste keer in al sy skoonheid gesien.
  Ons het uitgegaan en verloof geraak in Julie 2019. Ek het grootgeword in 'n baie wanfunksionele gesin met 'n baie oormatige moeder wat NOOIT verkeerd was nie en die gesin bestuur het, en veral my pa. Voor ons verlowing het ek my MOEDER begin word !! Ek het dit gehaat, maar ek het nie geweet hoe om te stop nie. Ek was verskriklik. Joe het nie geweet hoe om dit te hanteer nie, en hy het 'n vriendskap met 'n ander vrou begin. Ons is uitmekaar die dag toe ek dit uitgevind het. Ek was heeltemal verpletter, en hy ook. Hy het eerbied vir ou gedrag gehad omdat hy nie geweet het wat hy nog moes doen nie.
  Sy vader was 'n predikant van die Pinkster, en hy het in die kerk grootgeword en is 'n gelowige, maar het sy hart verhard. Ek glo as gevolg van geweldige seer wat hy in sy lewe ervaar het.
  Toe ons uitmekaar is, het ek in Oktober verlede jaar 'n seisoen van gebed begin soek en God gevra om in my lewe te werk en my tekortkominge te wys en my te help om dit te oorkom.
  God het mense en literatuur in my lewe ingestuur wat my wonderbaarlik verander het !!! Ek kon die bande van my familie van oorsprong se sonde verbreek, en God het my gehelp om nie net my gedrag te verander nie, maar het ook weer my gedagtes vernuwe (waarvoor ek 'n paar jaar gelede gebid het).
  Ek en Joe herenig in Januarie vanjaar. Dit was wonderlik en genadevol. Hy was baie depressief en die eerste paar maande nie sy gelukkige, blinkoog-self nie, maar geleidelik het hy dit deurgewerk en die man op wie ek verlief geraak en liefgehad het, was terug !!
  Hy het vir my gesê dat hy dinge stadig wil neem, en ek stem in.
  Ongeveer drie maande gelede het ek begin praat oor die verkoop van my huis, waaraan ek al 'n rukkie dink, en hy het dit geweet. Hy het vir my gesê dat hy wil hê dat ons by 'n meer moet woon, sodat hy uiteindelik kan aftree. Ons het dus by geleentheid gekyk na eiendomme aanlyn. Ek het dit glad nie gedruk nie. Ek het niks in ons nuwe verhouding aangepak nie. Ons het 'n splinternuwe ding gehad, en dit was wonderlik. Ons kon gesels en ons harte met mekaar deel. Ek het 'n "veilige" persoon geword.
  Ek weet van sy verhoudings in die verlede. Sy eerste huwelik, op 'n baie jong ouderdom, het 'n seun baie vinnig gebaar. Sy vrou was maar 19 jaar oud en het na die geboorte van die baba besluit dat sy meer belangstel in partytjie hou en rondslaap. Joe was toegewyd daaraan om te werk en vir sy gesin te sorg. En haar verraad het hom verwoes. Hy het sedertdien nog nie 'n "behoorlike" verhouding gehad nie. Elke verhouding was geteister deur ontrouheid en leuens, en hy was selfs met een vrou wat hom fisies mishandel het.
  Gister het hy by my huis gekom nadat ons mekaar vir ongeveer 4 dae nie gesien het nie. Ek het geweet dat iets aan die gang was deur sy houding. Toe ek hom vra, het hy gesê dat dit glad nie ek was nie, en hy het gesê "dit is ek, ek is gebroke en ek weet nie hoe om dit op te los nie". Ek het vir hom gesê dat ons almal stukkend is, en dat slegs God ons weer kan saambring. Hy het ingestem, en ons het saam gebid.
  Hy het my vertel dat hy weer bang is as ons oor toewyding begin praat. Hy het gesê dat as hy 'gereed' is om te gaan sit, dit by my sou wees, maar hy dink nie dat hy gereed is nie, in werklikheid het hy gesê dat hy nie weet wat hy wil hê nie. Toe het hy vir my gesê dat hy bang is dat as hy my daartoe verbind dat ek hom sal verlaat, ek uiteindelik iemand anders wil hê omdat hy my vertel het dat hy ongeveer 18 maande erektiele probleme ondervind. Hy het my vertel dat hy so seergekry het in die eerste verhouding dat hy bang is om homself weer oop te maak en weer te vertrou.
  Ons het 'n pragtige, emosionele intieme tyd gehad waar ons eerlik en openlik gesels het. Hy het vir my gesê dat hy nie verstaan ​​waarom ek hom so liefhet en so lief is nie. En ek weet hy is bang dat dit sal verdwyn. Hy WIL met my trou, maar hy is so bang. Ek moes hom dus bevry. Ek weet dat dit net tydelik is.
  Ek het vir hom gesê dat ek hom onvoorwaardelik liefhet, en dat hy niks hoef te doen om daardie liefde te verdien nie, en dat niks wat hy ooit sou kon doen, sou veroorsaak dat ek nie van hom hou nie, en dat ek hom altyd sal liefhê. Hy het vir my gesê dat ek versigtig moet wees met wat ek sê. Toe ek vra hoekom, het hy gesê "omdat ek u miskien eendag daaraan sal hou". Ek het vir hom gesê ek hoop dat hy sal.
  Voor hy vertrek, kyk hy na my met 'n blik op sy gesig en in sy oë wat ek nog nooit gesien het nie. Dit was die mooiste voorkoms wat ek nog ooit gesien het. Dit was liefde. Ek het hom gevra om weer na my te kyk as hy by die deur was en toe hy omdraai, was dit dieselfde voorkoms. Dit het my hart gesmelt. Hy het vir my gesê hy is lief vir my.
  Ek staan ​​dus in die gaping en bid vir sy verlossing van die gees van vrees en van verwarring. Ek weet dat ek weet dat ek op die oomblik in God se hart, verstand en gees werk.
  Dit breek my hart om hierdie pragtige man te sien, dat God my gegee het om my te help om die vrou te word wat ek geskape is om te wees, wat so seer het en met die wonde van die verlede saamleef wat hom weerhou van 'n Godgesentreerde, pragtige huwelik van ons harte.
  Dankie dat u dit gelees het, en bid asseblief vir hom soos God u beveel, en dat ek moet volhard en bid vir sy bevalling, genesing en herstel.
  Dankie, en seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.