100 gebedspunte vir goddelike opheffing

4
27579

Markus 10: 46-52:
46 En hulle het in Jerigo gekom; en toe hy met sy dissipels en 'n groot aantal mense uit Jerigo uitgaan, het die blinde Bartima, s, die seun van Tímeus, langs die snelweg gesit en bedel. 47 En toe hy hoor dat dit Jesus van Nasaret was, begin hy uitroep en sê: Jesus, seun van Dawid, wees my barmhartig! 48 En baie het hom beveel dat hy moes rus; maar hy het des te meer geroep: Seun van Dawid, wees my barmhartig! 49 En Jesus het gaan staan ​​en bevel gegee dat hy geroep moes word. En hulle roep die blinde man en sê vir hom: Wees gemaklik, staan ​​op; Hy roep jou. 50 En hy het sy kledingstuk weggegooi en opgestaan ​​en na Jesus gekom. 51 En Jesus antwoord en sê vir hom: Wat wil jy hê moet ek met jou doen? Die blinde man sê vir hom: Here, dat ek my sig kan ontvang. 52 En Jesus sê vir hom: Gaan heen; jou geloof het jou gered. En dadelik het hy gesien en Jesus op die weg gevolg.

Goddelike opheffing is God se uiteindelike wens vir al sy kinders. Hy het gesê Deuteronomium 28:13 dat ons die hoof en nie die stert sal wees nie. God se begeerte is dat ons sy kinders voorspoedig sal wees in alles wat ons doen. Vandag dwing ons God se wil in ons lewe af deur middel van hierdie 100 gebedspunte vir goddelike opheffing, elke struikelblok vir u goddelike opheffing moet vandag in Jesus naam buig.

Maar waarom moet ons bid vir goddelike opheffing? Ons moet verstaan ​​dat daar vir elke oop deure in ons lewe en bestemming baie teenstanders is 1 Korintiërs 16: 9, hierdie teëstanders sal altyd aanspraak maak op ons erfenis in Christus. Ons moet hulle teenstaan ​​in gebede. Hierdie gebedspunte vir goddelike opheffing stel ons in staat om die koninkryk van die duisternis te onderwerp en die duiwel onder ons voete te plaas. Ons moet ook bid vir opheffing, want totdat u geestelike oorlog voer, kan profesieë nie in u lewe vervul word nie. 1 Timoteus 1:18. Om profesieë wat in u lewe vervul word, te sien, moet u bid dat hulle in u lewe gaan. Wat God ook al oor u gesê het, u moet geestelik deelneem aan gebede om te sien hoe dit in u lewe gebeur. Bid hierdie gebedspunte vandag met u hele hart en verwag om 'n wonderwerk in u lewe te sien. Ek sien uit daarna om u getuienis te lees.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

100 gebedspunte vir goddelike opheffing

1. Ek verklaar dat alle bose uitsprake wat teen my gerig is, in die Naam van Jesus nietig verklaar word.

2. Ek kies myself uit elke territoriale gees, in die naam van Jesus.

3. Ek bind en verdryf elke verkwistende gees in my lewe in die Naam van Jesus.

4. Ag Here, laat u regterhand van guns op my lewe rus in Jesus Naam.

5. Ag Here, bestel my voetstappe na die regte plekke in die lewe in Jesus Naam.

6. Ag, Here, gee my bonatuurlike wyshede om te presteer in al my pogings in Jesus Naam.

7. Laat die vuur van die Here elke duisternis in my lewe verteer, in die Naam van Jesus.

8. Ek skei myself van elke slawerny van vrugtelose arbeid in die Naam van Jesus.

9. Laat alle bose navrae oor my lewe nietig verklaar word in die Naam van Jesus.

10. Ek skei my van elke mag van heksery en sataniese betowerings in die naam van Jesus.

11. Ek skei myself van elke sataniese slawerny, in die Naam van Jesus, af.

12. Ek kanselleer die krag van alle vloeke op my kop, in Jesus se naam.

13. Satan, ek sluit elke deur wat ek vir u oopgemaak het deur onkunde, in die Naam van Jesus.

14. Ek bind die sterkman oor myself, in die naam van Jesus.

15. Ek bind die sterkman oor my gesin, in die naam van Jesus.

16. Ek bind die sterkman oor my seëninge, in die naam van Jesus.

17. Ek bind die sterkman oor my besigheid, in die naam van Jesus.

18. Ek beveel dat die wapenrusting van die sterkman heeltemal gebraai moet word, in die naam van Jesus.

19. Ek beveel dat alle vloeke wat teen my uitgereik is, in die naam van Jesus geslaan en verbreek word.

20. Ek beveel totale herstel en genesing om nou in my liggaam te plaas, in die naam van Jesus.

21. Ek skei my van alle oorgeërfde slawerny van my vader se huis in die naam van Jesus.

22. Ek braak elke duiwelse neerslag in my stelsel in Jesus se naam.

23. Ek beveel elke bose hand wat my bestemming vashou om nou te verdwyn in die Naam van Jesus.

24. Ek skei my van elke sataniese bushalte af wat in my lewe geplaas word in die naam van Jesus.

25. Laat elke eienaar van die bose bagasie in my lewe hul bose tasse begin dra in die Naam van Jesus.

26. Ek vernietig die bose mag op afstand wat oor my lewe werk, in die Naam van Jesus.

27. Heilige Gees vuur, omring my, in die naam van Jesus.

28. Ek keer elke sataniese spel wat teen my lewe in Jesus se naam is, om.

29. U bose sterkman oor my vordering in die lewe, wees gebonde, in die Naam van Jesus.

30. Ek beveel alle bose owerhede oor my lewe om in Jesus se naam te breek.

31. Ek skei myself en my naam uit die boek van agterlikheid, in Jesus se naam.

32. O Here, maak my 'n kanaal van seëninge vir ander.

33. Heilige Gees, aktiveer in my die krag om te slaag in die Naam van Jesus.

34. Laat elke heks wat teen my in beweging kom, in die naam van Jesus onbuigbaar gemaak word.

35. Laat elke slang wat teen my geestelike vooruitgang beweeg, gifloos word in die naam van Jesus.

36. Laat die kamp van die vyand van my siel in verwarring gebring word in die Naam van Jesus.

37. Laat al my Herodes wat nog leef, nou geestelike verval begin ontvang in die Naam van Jesus.

38. Ek beveel elke bose mag wat veg teen my vordering om te verdroog in die Naam van Jesus.

39. Ek verklaar alle kwaadwillige handskrif teen my en my bestemming nietig in die naam van Jesus.

40. Almal wat my naam ten kwade versprei, sal beskaamd staan ​​in die Naam van Jesus.

41. Laat alle bose vriende wat rondom my voorgee nou blootgestel word !!!, in die naam van Jesus.

42. Laat die sterkmanne van beide kante van my gesin begin veg en vernietig, volgens die bevel van 2 Kronieke 20: 22-24, in die naam van Jesus.
43. Here, laat u volmaakte vrede nie van my afwyk nie.

44. Ek weier om deur my vyande onderdruk te word in die naam van Jesus.

45. O Heer, trek my neer met die gees van heiligheid in Jesus Naam

46. ​​Laat die geheime van verborge en oop vyande in die Naam van Jesus aan my geopenbaar word.

47. Laat elke sataniese wapen wat teen my vervaardig is, terugkeer na die sender in die naam van Jesus.

48. Ek omhels die goddelike vuur van bo, in die naam van Jesus.

49. Vader, in die naam van Jesus verwyder ek my naam en my lewe uit enige boek van mislukking.

50. Vader Here, organiseer my lewe volgens u eie wil in die Naam van Jesus.

51. Vader Here, begin om die dinge in my lewe wat ek met my eie hande vernietig het, in die Naam van Jesus te herstel.

52. Laat skaamte die deel wees van al my vyande wat in die Naam van Jesus sukkel om my te beskaam.

53. O Heer, verlos my van enige vorm van liggaamlike en geestelike gebondenheid.

54. Laat die aarde nou oopgaan, en begin nou elke probleem in my lewe insluk, in die Naam van Jesus.

55. O Here, loop elke sekonde van my lewe terug en begin my gesond maak.

56. O Here, gaan terug na my derde en vierde geslag en verbreek alle nuttelose familiebande.

57. Stel my vry, o Here, van enige negatiewe krag wat my in die baarmoeder van my moeder oorgedra word.

58. Laat die bloed van jesus elke pynlike en onwinsgewende hardnekkige herinneringe uit my gedagtes begin wegspoel, in Jesus se naam.

59. Here, herstel die skade wat sataniese agente aan my gees aangerig het.

60. Laat alle verbonde van mislukking in my lewe nou verbreek word !!!, in die Naam van Jesus.

61. Ek verbreek alle verbondsverbondenheid, in die Naam van Jesus.

62. Laat die vuur van God elke duisternis in my gesin begin verteer, in die Naam van Jesus.

63. O Here, laat 'n nuwe hart in my geskep word deur U krag in die Naam van Jesus.

64. Here, laat die regte gees binne my vernuwe word in die naam Jesus

65. Laat die wortel van irritasie wat woede in my lewe hou nou verwyder word in die Naam van Jesus.

66. Ek verwerp elke sataniese gedagtes en slegte voorstelle in my hart in Jesus se naam.

67. Laat U Gees my reinig van alle geestelike swakhede in my lewe, in Jesus se naam.

68. Here, produseer die krag van selfbeheersing en sagmoedigheid in my naam in Jesus.

69. Ek verwerp alles wat my beroof van die vreugde van my erfenis in die koninkryk van God, in die Naam van Jesus.

70. Ek beveel alle bose berge, breek u mag oor my lewe in Jesus se naam.

71. O Here, gee my die vermoë om U stem altyd te hoor vir leiding in Jesus Naam

72. Here, stel my in staat om altyd U hart te ken oor enige saak in my lewe in Jesus naam.

73. O Here, verwyder deur die krag van die bloed van Jesus, my belemmering van die vyand uit my lewe.

74. Laat my hele duisternis uit my lewe verdryf word, in die Naam van Jesus.

75. Laat my beskerm word vir alle misleiding in die Naam van Jesus.

76. O Here, verlig u waarheid na my begrip in Jesus Naam.

77. Laat my U met die oë van my hart duidelik op alle terreine begin sien.

78. O Here, neem elke krag wat nie van U is nie, weg van my lewe.

79. Ek skei myself vir altyd van satan en sy koninkryk in Jesus se naam.

80. Ek verloën die koninkryk van die duisternis en omhels die koninkryk van onse Here Jesus Christus.

81. Here Jesus, verlos my van alle kwaad in Jesus Naam.

82. Ek pas nou die bloed van onse Here Jesus Christus toe om alle bose vloeke, betowerings en betowerings oor my lewe te verbreek, in die Naam van Jesus.

83. Ek sal met vars olie uit die hemel gesalf word in die Naam van Jesus.

84. O Here, ontbloot en vernietig die vestings wat die herlewing belemmer en die satan voordeel in my lewe gee.

85. O Here, begin nou 'n diep werk in my hart in Jesus Naam

86. Ek maak alle vreemde diere dood wat teen my gestuur word met die swaard van die Here in die Naam van Jesus.

87. Ek skei elke sataniese man / vrou in my lewe in die naam van Jesus.

88 Laat die vuur van God vrygelaat word op elke demoniese agent wat teen my staan ​​in Jesus se naam.

89. Laat bose geestelike huise in die naam van Jesus afgebrand word.

90. Ek verwerp die gees van slawerny en swaarkry in my lewe, in Jesus se naam.

91. Ek ontbind elke anti-deurbraak strategie wat teen my ontwerp is, in die naam van Jesus.

92. Laat die hande van die bose weier om hul onderneming in my lewe uit te voer, in die Naam van Jesus.

93. Daar sal geen kompromie of dialoog met my hardnekkige probleem in my lewe in Jesus se naam bestaan ​​nie.

94. O Heer, maak die gaping tussen die plek waar ek is en waar U wil hê ek moet wees in Jesus Naam

95. Laat alle demoniese tronkbewaarders gebraai word deur die vuur van God in die Naam van Jesus.

96. Laat die bloed van Jesus die wettige grond wat die vyand teen my het, in die naam van Jesus uitwis.

97. Laat die mag om hindernisse van mislukking in my lewe te oorkom nou op my val in die Naam van Jesus.

98. Here, stuur die byl van vuur na die wortel van my probleem in Jesus Naam.

99. O Here, herleef my gebedslewe met U hand van vuur in Jesus naam.100. Vader, ek is die U wat my die oorwinning gegee het in Jesus Naam.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

  1. Hallo, my naam is Gerardine, my familie en ek bedank u vir kragtige gebede oor oorlogvoering. Ek glo dat God my tot bediening geroep het, en satan het my om elke draai verslaan. Op 26-jarige ouderdom het God my geroep om na my ma om te sien, en 'n kort tydjie later neem 'n gees van dood haar, en terwyl sy daar lê, het God met my gepraat en gesê: bestraf die gees van die dood, sit u hand op haar voorkop en bestraf dit , God het dit drie keer met my gepraat. Ek het Jesus al twee jaar gevolg en sy woord hartstogtelik ingeasem, maar ek het geen idee gehad waar ek sy mense kon vind nie, en God het my in sy woord gewys dat die Heilige Gees ons alles sal leer, en ek het dit met my hele hart, maar het nog nooit so iets beleef nie. Ek sit daar aan die einde van my ma se bed, kyk na my ma en luister na God wat hierdie wonderlike woorde met my praat, terwyl my suster haar met geweld probeer terugbring het, was sy in 'n vreeslike paniek, en sy het gesê ek , moet 'n emmer water kry om haar terug te bring en toe my suster uit die slaapkamer hardloop, staan ​​die Heilige Gees in my op, en ek sê die woorde wat Hy met my gespreek het, en sit my hand op haar voorkop, Ek het die gees van die dood bestraf, en my mammas se oë het dadelik oopgegaan asof met geweld, en dit was sekerlik deur die krag van die Heilige Geeste, en my ma het opgestaan ​​asof niks gebeur het nie, en nadat die Heilige Gees albei haar heupe gerekonstrueer het die aand probeer sy haar opgeboude skoen dra, net om uit te vind dat toe sy die volgende dag saam met my suster gaan inkopies doen het, dit nie kon dra nie en my skoene se skoene aantrek, albei besef dat God my mammas heupe genees het. hierna is die hele gesin wedergebore. Satan het verloor, want nadat God deur my gebid het om my ma terug te bring, het my ma en my suster my gevra om weg te gaan. God is so verwonderd dat Hy magtig is, en Hy het sy krag aan ons sy kinders gegee. Prys Sy heilige Naam. Ons sal dit baie waardeer as u saam met u gebedsgroep vir ons kan bid. Dit sal 'n wonderlike seën vir ons wees. En dit sal ons seën om u by ons gebede te hou. U gebede hou verband met soveel situasies waarin veral in die laaste dae geval het. Ek glo ook dat Jesus binnekort sal terugkom, hoe kosbaar en mooi ons God is. Dit was wonderlik om met my broer te praat, baie seën vir u met al ons liefde en 'n heilige soen vir u hele gesin. Liefde in Jesus, onse Here, en geniet Gerardine en familie.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.