20 Gebedspunte teen geestelike duisternis

0
18924

Jeremia 17: 18:
Laat hulle beskaamd staan ​​wat my vervolg, maar laat my nie beskaamd staan ​​nie; laat hulle verskrik wees, maar laat my nie verskrik wees nie; bring die dag van onheil oor hulle en vernietig hulle met dubbele vernietiging.

Geestelike duisternis is werklik en elke gelowige is onder geestelike aanslag. Ek het 20 gebedspunte saamgestel teen geestelike duisternis. Hierdie gebedspunte is u arsenaal teen die werke van die duisternis. Die duiwel is in hierdie laaste dae op die uitkyk vir die wêreld. Daar is vandag allerlei demoniese aktiwiteite in die wêreld; ons sien moorde in onvoorstelbare afmetings, alle vorme van seksuele verdraaiings en onsedelikheid. Dit is baie riskant vir 'n Christen om minder te bid. Die duiwel sal jou keer as jy hom nie keer nie. Hierdie gebedspunt sal u in staat stel om die duiwel en sy demone te plaas waar hulle hoort. Moenie dat iemand u mislei nie, die duiwel is eg, en as u nie biddend is nie, sal u noodwendig die slagoffer word van geestelike duisternis. Maar as u opstaan ​​en u geestelik versterk met hierdie gebedspunte, sal geen land vir u te moeilik wees om in Jesus se naam te verower nie.

Hierdie gebedspunte teen geestelike duisternis is al wat u nodig het om te oorheers in die gees-ryk. Die geestelike sfeer is in beheer van die liggaamlike, as u bid, neem u beheer oor u lewe vanuit die geestelike sfeer en onderwerp u die fisiese. Hierdie gebedspunte sal u bemagtig om alle vorme van demoniese onderdrukkings in u lewe te stop, dit sal onvrugbaarheid, vrugtelose arbeid, demoniese vertragings en die skande van al u spotters en vyande vernietig. Bid hierdie gebede met geloof vandag en wees vir ewig vry in Jesus Naam.

20 Gebedspunte teen geestelike duisternis

1. Laat elke demoniese tydrooster van die vyand wat gebruik word om my lewe te monitor, vernietig word in die naam van Jesus.

2. Ek versprei elke onverdienstelike verbond, vloek en gepaardgaande probleme oor my lewe in die Naam van Jesus.

3. Elke apparaat van die vyand teen my lewe, besigheid, loopbaan, familie ens. Ek vernietig dit in die naam van Jesus.

4. Ek verwerp die gees van ewige mislukking in my lewe in die Naam van Jesus.

5. Elke oorlogswapen wat deur die duiwel vir my oorlog voer, moet deur die vuur van God verteer word en in die Naam van Jesus neergestort word.

6. Here, stuur u vuur na die wortel van my lewe, vernietig en reinig alles wat my lewe negatief geraak het in Jesus Naam.

7. Ek herstel nou al my gesteelde seëninge in die Naam van Jesus.

8. Elke demoniese neerslag in my liggaam, siel en gees, ontvang die vuur van God en smelt weg in die Naam van Jesus.

9. Elke bose gees wat teen my optree, word neergewerp en in die see getrek in die Naam van Jesus.

10. Ek verwyder myself van alle bose oorheersing of beheer in die Naam van Jesus.

11. Alle voorvadergeeste in my lewe, gaan nou in die Naam van Jesus.

12. O Here, ek beveel elke sterkman / vrou wat aan my lewe geheg is om die vinger van God te ontvang en my nou vry te laat in die Naam van Jesus
13. Here, werk deur u magtige hand teen elke diepgewortelde probleem in my lewe in Jesus Naam

14. O Here, ek versprei alle sataniese bendes teen my lewe in Jesus Naam.

15. Here, openbaar elke menslike en onbekende agent, agter al die probleme wat ek in Jesus se naam het

16. Verskeie sterkmense verbonde aan my lewe, word verlam en sterf in die Naam van Jesus.

17. Elke probleem spruit uit die bose uitsprake, word gekanselleer in die naam van Jesus.

18. Ek breek die hand van bose geestelike kragte oor my lewe, in die naam van Jesus.

19. Ek maak myself los van die vesting van Jezebel-geeste, watergeeste en geestelike man / vrou in die naam van Jesus.

20. Dankie dat u my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.