30 Gebedspunte vir guns en deurbraak

6
26789

Jesaja 43:19:
19 Kyk, ek sal 'n nuwe ding doen; nou sal dit uitspruit; sal julle dit nie weet nie? Ek sal selfs 'n weg maak in die woestyn en riviere in die woestyn.

Wil u as Christen slaag? Hierdie gebede is vir u. Ek het 30 gebedspunte vir guns en deurbraak saamgestel. Hierdie gebedspunte sal u geestelik bemagtig in u strewe om op alle terreine van u lewe te slaag. God wil en begeer dat al sy kinders daarin slaag om te werk, of daar nou akademici, besighede, loopbane, huwelik, ens. Dit is die grootste begeerte van God dat ons sukses sal geniet. Ons moet verstaan ​​dat as ons as gelowiges ophou bid, die duiwel 'n leemte gee om ons pogings te frustreer. Dit is goed om baie hard te werk, dag en nag te arbei, dit is goed om noukeurig te wees, maar sonder gebede kan al hierdie menslike pogings tot vrugtelose arbeid lei. Die duiwel kan enige vorm van menslike inspanning frustreer. Dit is waarom ons ons menslike pogings moet ondersteun om met geestelike oefeninge te slaag. Hierdie geestelike oefeninge word ons eie vesting teen elke geestelike aanslag van die duiwel.

Hierdie gebed dui op guns en deurbraak sal alle deure van guns in u lewe oopmaak. My beste vriend, 'n dag van guns is beter as duisend jaar arbeid. As ons bid vir guns en deurbraak, nooi ons God uit na die sake van ons lewe, en wanneer God opdaag, verskyn guns. As God ons ondersteun in die lewe, kan niemand ons in ons lewe frustreer nie. God sal veroorsaak dat mans ons van alle kante verkies. Daarom moet ons biddend wees in die lewe. Ek glo dat hierdie gebedspunte vir guns en deurbraak elke verdriet in u lewe in Jesus Naam sal beëindig.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

30 Gebedspunte vir guns en deurbraak

1. Vader, laat my guns vind in die oë van my lotgevalle in die Naam van Jesus.

2. Here, laat ek guns, deernis en liefdevolle vriendelikheid vind met my besigheidskontrakteurs in Jesus Naam

3. Alle demoniese struikelblokke wat in die hart van my teëstanders teen my voorspoed vasgestel is, word vernietig in die naam van Jesus.
4. Here, maak my geestelike oë oop en verlig my gedagtes om te sien wat ek nodig het om in Jesus se naam te slaag.

5. Ek beveel dat die hulpbronne wat deur die vyand hok word, vrygelaat moet word in die naam van Jesus.

6. Here, gee my bonatuurlike deurbrake in al my huidige sakevoorstelle.

7. Ek bind al die geeste van vrees, angs en ontmoediging in die Naam van Jesus vas en vlug.

8. Here, laat goddelike wysheid val op al my leraars en mentors terwyl hulle my lei om in Jesus naam te slaag.

9. Ek skei myself van die gees van dowwe gesindheid in die Naam van Jesus af.

10. Here, laat daar slapelose nagte wees van diegene wat my sal help, mag hulle nooit rus hê voordat hulle my in die Naam van Jesus verkies nie.

11. Ek verlam die werk in die huis van vyande en afgunstige agente in die Naam van Jesus.

12. U duiwel neem u hande weg van die top van my finansies, in die magtige naam van Jesus.

13. Laat die vuur van die Heilige Gees my finansies suiwer van enige bose merk wat my in die Naam van Jesus plaas.

14. Vader, lei my en lei my om enige probleme wat ek met my besigheid het, reg te stel.

15. Here, vergewe my vir enige verkeerde besluit of verkeerde optrede of gedagtes waarmee ek besig was.

16. Vader, help my om my foute en foute raak te sien en om alles in my vermoë te doen om dit te oorkom en reg te maak, in die Naam van Jesus.

17. Vader, wys my wat ek moet doen, sodat hierdie besigheidskrisis nie weer in my besigheid, in die naam van Jesus, sou ontstaan ​​nie.

18. Here, gee my die arendsoog en oë van Elisa om marktoestande te voorsien.

19. Here, gee my wysheid om uit enige ongunstige sakesituasies te loop.

20. Vader, help my om 'n plan van herstel te formuleer om my aan die bokant te hou, in die Naam van Jesus.

21. Here, stuur vir my goddelike beraders wat my met my besigheid kan help.

22. Here, help my altyd om kwaaddoeners in Jesus se naam te identifiseer

23. Here, help my om voorsorgmaatreëls op te stel om die mislukking van die saak in Jesus Naam te voorkom

24. Laat U seël en goddelike stempel val op al my besigheidsvoorstelle, in die Naam van Jesus.

25. My voorstelle, wees te warm vir die vyand om in Jesus se naam te sit.

26. Vader, gee ons die salwing om die werk bo en behalwe ons eie krag, vermoëns, gawes en talente in Jesus Naam te verrig

27. Here, help ons om op die uitkyk te wees vir maniere om beter produkte en dienste in Jesus Naam te lewer

28. Here, help my om my toe te gee aan die Heilige Gees wanneer ek omstandighede ervaar wat my kennis in Jesus se naam nie is nie

29. Ek verklaar dat geld my reputasie nie sal verneder voor mans in Jesus se naam nie

30. Vader, dankie dat u al my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel100 Genoeg is genoeg gebedspunte
Volgende artikel50 Gebedspunte teen miskraam
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

6 KOMMENTAAR

  1. Hallo, ek is so aangeraak deur bogenoemde gebedspunte in die deurbraak. Ek vra meer deurbraakpunte, veral vir werk.

    Dankie en God seën jou !!!

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.