20 Gebede vir sukses en voorspoed

4
35314

Daniel 1: 17-20:
17 Wat hierdie vier kinders betref, het God aan hulle kennis en vaardighede gegee in alle leer en wysheid; en Daniël het begrip in alle gesigte en drome. 18 En aan die einde van die dae dat die koning gesê het dat hy hulle moes inbring, het die owerste van die hofdienaars hulle voor Nebukadnésar gebring. 19 En die koning het met hulle gespreek; en onder hulle almal is niemand gevind soos Daniël, Hanánja, Misael en Asárja nie. Daarom staan ​​hulle voor die koning. 20 En in alle sake van wysheid en verstandhouding, dat die koning hulle gevra het, het hy hulle tien keer beter gevind as al die towenaars en sterrekundiges wat in sy hele ryk was.

Elke kind van God het die gedagte van Christus. Daar is superintelligensie in jou. Moenie toelaat dat iemand jou soos 'n dors laat voel nie. Sukses in die lewe hou verband met gesonde verstand. Jesus Christus, onse Here, het in sy dae op aarde nooit gebrek nie, want Hy het altyd geweet wat om te doen. Hy het nooit 'n tekort aan idees gehad nie. Die drie Hebreeuse seuns en Daniel in die openingsgedeelte het in Babilon suksesvol geword, omdat God hulle 'n gesonde verstand gegee het, tien keer beter as maats. Ek het 10 gebede vir sukses en voorspoed vir u ingepak. Hierdie gebede sal die tempo van ongewoon stel sukses in u lewe en bediening. Wysheid is die moeder van sukses en voorspoed, en God is die bron van wysheid. Hy het in die boek Jakobus gesê: as u wysheid soos ek het, sal ek dit aan u gee (Jakobus 1: 5 geparafraseer). Hierdie gebede vir sukses en voorspoed gee u 'n vreemde volgorde van wysheid vir bonatuurlike sukses.

Bid hierdie gebede met geloof, glo God vir bonatuurlike sukses en voorspoed. Solank u twyfel in u hart, kan u nie sê wat u sê nie, Markus 11: 23-24. U moet glo in die God van sukses en voorspoed wanneer u hierdie gebede betrek. Ek glo dat hierdie gebede vir sukses en voorspoed vir u baie voorspoed en goeie sukses sal gee.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

20 Gebede vir sukses en voorspoed

1. Ek dink aan Christus, daarom verklaar ek dat ek meer begrip het as my leraars, want God se getuienisse is my oordenking in die naam van Jesus.


2. Here, gee my begrip en wysheid in Jesus Naam.

3. Ek ontvang wysheid, kennis en begrip in al my eindtye in Jesus Naam

4. Ek verklaar dat ek altyd in die sakewêreld, loopbaan en akademici in die naam van Jesus sal wees.

5. Vader Here, salf die werke van my hande vir sukses, in Jesus se naam.

6. Ek ontvang goddelike wysheid om moeilike probleme op te los en sodoende my vraag te verhoog in die naam van Jesus.

7. Ek blink my kollegas tien keer uit soos Daniël, in Jesus se naam.

8. Ek sal guns vind voor die hele paneel in die naam van Jesus.

9. O Here, maak alles wat my besigheid, loopbaan en akademici in Jesus Naam betref, volmaak.

10. Ek bind en gee elke gees van vrees niks in Jesus se naam nie.

11. Ek bevry my van elke gees van verwarring en dwaling in die Naam van Jesus.

12. Vader Here, lê u hand van vuur op my geheue en gee my terughoudend in die Naam van Jesus.

13. Here, lei my met die gees van ywer tot voortreflike in al my werk in Jesus Naam

14. Vader, ek wy al my geestelike fakulteite aan u in die naam van Jesus.

15. Laat alle sataniese meganismes wat daarop gerig is om my lot te verander, gefrustreerd wees in die naam van Jesus.

16. Laat alle nuttelose omroepers van my goedheid in die Naam van Jesus stil word.

17. Laat elkeen van my seëninge wat deur hekserygeeste gekonfiskeer word, in die Naam van Jesus vrygelaat word.

18. Laat elkeen van my seëninge wat deur bekende geeste gekonfiskeer word, in die Naam van Jesus vrygelaat word.

19. Laat elkeen van my seëninge wat deur voorvadergeeste gekonfiskeer is, in die Naam van Jesus vrygelaat word.

20. Laat elkeen van my seëninge wat deur afgunstige vyande gekonfiskeer word, in die Naam van Jesus vrygelaat word.

Dankie vader dat u my gebede in Jesus naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

  1. Goeiemôre man van God, dankie vir al die gebede wat die heer u gelei het om vir ons te doen. Ek het u 'n maand gelede op Google raakgeloop, sedertdien volg ek u op YouTube. My naam vir jou buis is Amizokay.
    Asb man van God, ek vra 'n gebed vir my gesin, veral in my moeder se huis. Asseblief, dinge lyk net nie goed nie.

  2. Goeie naand man van God, my naam is Godday Ochowechi, ek is hier om u te bedank vir al die gebedspunte, eintlik kan ek nie hoe om te bid nie, maar met behulp van u gebedspunte kan ek met vrymoedigheid op my eie bid. Asseblief meneer, ek het 'n gebed nodig oor my moederkinders, alles word sleg in plaas van goed, daar is 'n geestelike skrywer wat teen my moederkinders veg. Ek het u gebed nodig, ons is sewe in getal en is die laaste gebore.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.