30 Oorloë vir oorlogvoering teen noodlotters

3
22398

Psalm 62: 2
2 Hy is net my rots en my heil; hy is my verdediging; Ek sal nie baie ontroer word nie.

Elke kind van God het 'n heerlike lot. Geen kind van God het 'n middelmatige lewe geskep nie. U is 'n kind van die noodlot; u toekoms is helder, want God self het dit so gemaak. Ons moet verstaan ​​dat die duiwel die aartsvyand van die mensdom is en dat hy alles in sy vermoë sal doen om u lot te vernietig. 'N Bestemming kan gedefinieer word as u deur God bestemde bestemming in die lewe. In Jeremia 29:11 het God ons 'n heerlike en verwagte einde belowe. U glorieryke bestemming sal nie realiseer net deur u hande op te vou en niks te doen nie; u moet u droom fisies besit deur dit na te streef en geestelik deur punte vir oorlogvoering gebed. Ek het 30 oorlogvoerings-gebedspunte opgestel teen die doodsmoordenaars; hierdie lotgevalle is geestelike en menslike agente van duisternis wat deur die duiwel gestuur word om u te verhinder om u drome te verwesenlik. U moet hulle in gebede weerstaan.

Die lewe is 'n oorlogvoering, u moet die stryd van die geloof beveg om in die lewe te slaag. Niks kan 'n biddende Christen keer nie. Geen duiwel kan suksesvol op jou pad kom nie. U moet opstaan ​​en veg vir u heerlike lot. U bestemming is nie in die hande van die mens nie, dit is nie eens in die hande van God nie, dit is nie in u hand nie. Totdat u stappe neem, gebeur daar niks nie. Vir die noodlottige moordenaars, moet u liggaamlik opstaan ​​en u drome doen, nie deur u spotters ontroer word nie; die Tobias en sanballats van hierdie wêreld moet u nie ontmoedig nie, soos Nehemia in die Bybel nooit u drome prysgee nie. Neem ook hierdie oorlogvoerings-gebedspunte teen noodlotters dood om hulle geestelik en liggaamlik te stil. Moenie oorwin word deur die kwaad nie, maar moet die kwaad deur die goeie oorwin, en as u aan hierdie oorlogsgebede deelneem, doen u goed deur God. Ek sien dat God al die noodlotmoorders verneder op u weë in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

30 Oorloë vir oorlogvoering teen noodlotters

1. O God, staan ​​op en versprei al my vyande in Jesus Naam

2. Vader, ek beveel totale vernedering aan vir alle noodlottige moordenaars wat op pad is in Jesus Naam

3. Geen wapen van ontmoediging wat teen my ontwerp is, sal voorspoedig wees in Jesus se naam nie.

4. Ek veroordeel elke tong wat teen my lot in Jesus Naam praat

5. Mag almal wat my skaamte soek in die Naam van Jesus 'n openbare skande gebring word

6. Mag almal wat bly is oor my ondergang met droefheid gedoop word in die Naam van Jesus

7. Mag almal wat na my lewe is om my ontwil in Jesus Naam val

8. Laat u magtige hand die ruggraat van die vyande van my lot in Jesus Naam breek

9. Laat almal wat my aanval aangeval word deur oorlogsengele in Jesus Naam

10. Laat elkeen wat in my lewe as God posisioneer, in die Naam van Jesus ontneem word.

11. Ek besluit dat ek in die Naam van Jesus tot die toppunt sal kom

12. Ek besluit dat geen land vir my te moeilik sal wees om in Jesus se naam te verower nie

13. Ek besluit dat my vyande my sal dien in hierdie lewe in Jesus Naam

14. Ek besluit dat geen wapen wat teen my gevorm is en my bestemming sal voorspoedig wees in Jesus Naam nie

15. Ek besluit dat mislukking my nie in Jesus se naam kan keer nie

16. Ek besluit dat ek onstuitbaar is in die Naam van Jesus

17. Ek besluit dat ek in Jesus se naam onkundig is

18. Ek besluit dat ek onverskoonbaar is in Jesus se naam

19. Ek besluit dat niemand in my Naam in die Naam van Jesus suksesvol teen my kan staan ​​nie.

20. Ek besluit dat ek te midde van my vyande in Jesus Naam sal oorheers en regeer.

21. Ek verklaar dat al my destydse moordenaars, net soos dit in die dae van Josef was, voor my sal neerbuig in Jesus Naam

22. Ek staan ​​te staan ​​teen elke krag van weerstand teen my deurbraak in Jesus naam

23. Ek staan ​​te staan ​​teen elke sataniese sterkman van my grondslag in Jesus Naam

24. Ek beveel 'n einde aan enige verkwistende gewoontes wat teen my lot in Jesus naam veg

25. Ek is nat deur die bloed van Jesus

26. Ek was myself skoon deur die bloed van Jesus! Skoon van alle voorvaderlike verbindings in Jesus se naam

27. Deur die bloed van Jesus oorkom ek elke krag van weerstand teen my bestemming in Jesus naam

28. Ek versterk myself met die heilige spook in Jesus naam

29. Ek versterk my huisgesin met die heilige spook in Jesus Naam

30. Ek besluit dat my toekoms in Jesus se naam skyn.

Dankie Jesus.

 


3 KOMMENTAAR

  1. Man van God, steun my asseblief in gebede. Bid vir my teen noodlotmoordenaars, fundamentele probleme, droomvernietigers, sterk mans en vroue in my gesin. God seën u soos u dit doen.

  2. Ek het in 2021 'n baie kommerwekkende droom gehad wat my hartseer wakker gemaak het en dit in die naam van Jesus bestraf het, en ek het God gevra om my te help oor 'n oorlogsgebed teen hierdie donker drome, aangesien ek 'n gelowige is, maar ek weet nie hoe nie om met vuur en passie teen hulle te bid.

    Ek het toe op my YouTube ingeskryf oor die droom dat ek 'n onheilige droom gehad het.

    Ek het op verskeie video's oor pastoor Chinedum afgekom en die presiese video gevind wat my onbeskofte ontwaking om 9:XNUMX oor hierdie droom preek.

    Dit is nou 14:18 en ek is volledig verdiep in die woorde, onderrig en onthullings van hoe om in gebedsoorlog te bly teen pogings van my vyande. My gees is nou weer in vrede met die wete dat ek nie alleen is in hierdie stryd nie, want my Heer en redder is in beheer solank ek alles aan hom oorgee en moedig en doelbewus is in my lewenswandel.

    So bly ek het u gevind Pastoor Chinedum. Wees geseënd en bly God se vat.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.