Bevryding Gebed punte oor die oorwinning van die gees van godsdiens

0
14837

2 Korintiërs 11: 3-4:
3 Maar ek vrees dat, soos die slang Eva op geen manier verlei het deur sy subtiliteit nie, so julle gedagtes verderf sou word van die eenvoudigheid in Christus. 4 Want as hy wat kom, 'n ander Jesus verkondig wat ons nie gepreek het nie, of as u 'n ander gees ontvang wat u nie ontvang het nie, of 'n ander evangelie wat u nie aanvaar het nie, kan u wel met hom saamdra.

'N Godsdienstige gees kan gedefinieer word as om God te dien sonder die Heilige Gees. Kan u wonder, is dit moontlik? Natuurlik is dit. Godsdienstige Christene is gelowiges wat die Christendom sien as 'n godsdiens van reëls en regulasies. Hierdie stel gelowiges is meer besorg oor die hou van reëls as om Jesus te leer ken. 'N Godsdienstige gees is 'n gevaarlike gees, dit bou nie 'n verhouding met God nie, dit streef slegs na lofbetuigings vir homself. Vir u om God effektief te dien, moet u hierdie godsdiensgees uit u lewe oorkom. Ek het 'n paar gebedspunte oor bevryding opgestel oor die oorkom van die gees van godsdiens. Die Fariseërs in die dae van Jesus is 'n baie goeie voorbeeld van mense met die gees van godsdiens. Hulle het so gespook dat hulle die wette onderhou dat hulle nooit geweet het hoe ver dit van God af is nie. Hulle het God se wet meer liefgehad as wat hulle van God gehou het. Daar het godsdiens hulle so verblind dat hulle God (Jesus) nooit daarin herken het nie.

'N Godsdienstige gees is 'n geeslose of hartelose gees. In die dae van Jesus het Hy mense op die sabbat by verskeie geleenthede genees, maar in plaas van die Fariseërs om bly te wees dat iemand genees is, het hulle kwaad geword omdat Jesus die wette oortree. U sien, hulle gee nie om dat die siekes genees word nie, hulle gee nie eers om as hulle sterf nie, hulle gee net om die wette van God te onderhou. Hulle glo dat God, as hy die wette van God onderhou, bly sal wees, hoe verwarrend. Terwyl u hierdie bevrydingsgebed gebruik om die gees van godsdiens te oorkom, sien ek hoe God u vrymaak in Jesus se naam.

Is daar iets verkeerd met die onderhouding van die wette van die Here?

Maar 'n mens kan vra: is daar iets verkeerd daarmee om die wette van God te onderhou? Die antwoord is 'n geluid. Niks is daarmee verkeerd nie, maar dit is die probleem met godsdiens, die onvolmaakthede van die mensdom. Na die val van die mens uit eden, verloor die mens die vermoë om die wette van God perfek in die vlees (die menslike liggaam) te hou. Niemand kan God behaag deur die wette te gehoorsaam nie, niemand kan kwalifiseer vir geregtigheid deur die wette te gehoorsaam nie, hoe goed ons ook al dink, ons is vuil voor God. Ons geregtigheid op sy hoogste piek is vuiler as die vuilste vodde voor God. Sien Romeine 3: 1-31, Romeine 4: 1-25. Dit is waarom dit onmoontlik is om God te behaag of die hemel met 'n godsdienstige gees te maak. As u die evangelies lees, sal u sien dat Jesus dikwels hard was met die skrifgeleerdes en Fariseërs; dit was omdat hulle met sy eie geregtigheid na Hom toe gekom het; hulle was vies voor Jesus en die Heilige reageer daarop. Hy het hulle skerp bestraf, hulle aders genoem, geveinsdes, ens. Sien Lukas 11: 37-54, Matteus 23: 1-39. Die goeie nuus is dat daar 'n genesing vir die gees van godsdiens is.

Genees vir die gees van godsdiens

Jesus Christus is die genesing. Niemand kan geregverdig of regverdig verklaar word sonder om in Jesus Christus te glo nie. Hy is die weg, die waarheid en die lewe; geen mensdom kom sonder God na God nie. Ons geloof in Jesus is die enigste manier waarop ons gered kan word, syne geregtigheid is die enigste geregtigheid wat ons voor God kan bekwaam. U moet weer gebore word en 'n persoonlike verhouding met Jesus hê. Leer ken die persoon van Jesus en sy onvoorwaardelike liefde vir u. God is nie mal daaroor dat ons sy wette onderhou nie, Hy wil hê dat ons sy seun moet leer ken en sy Heilige gees sal ontvang, as ons Jesus ken, sal ons op Hom verlief raak en as ons op Hom verlief sal wees, sal ons van nature lewe soos Hy. Net soos u nie sukkel om die een wat u liefhet, te behaag nie, sal u nie sukkel om God te behaag as u die persoon van Jesus ken nie. Ook oorwin ons die gees van godsdiens deur bevryding gebede. Ons moet opstaan ​​in gebede namate ons die gees van godsdiens verwerp, ons moet die heilige gees inskakel om aan te hou om ons te lei terwyl ons ons Christelike wedloop in die lewe voer.
In hierdie gebede gaan u u vryheid van alle vorme van godsdienstige geeste verklaar. My gebed vandag vir u is dit: terwyl u hierdie verlossingsgebedspunte oor die oorkom van die gees van godsdiens beoefen, sal elke godsdienstige houvas oor u vir ewig in Jesus se naam verbreek word.

Bevryding Gebed punte oor die oorwinning van die gees van godsdiens

1) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van wettisisme in Jesus Naam
2) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van skynheiligheid in die naam van Jesus
3) Ek verklaar dat ek vry is van elke vorm van godsdienstige moord in Jesus Naam
4) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van wellus en ambisie vir erkenning in Jesus Naam
5) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van veroordeling in Jesus naam amen
6) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van afgodedienaar in Jesus Naam
7) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van trots in Jesus Naam
8) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van wellus en ambisie vir posisie in Jesus naam
9) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van die wellus, die oë en die trots van die lewe in Jesus Naam
10) Ek verklaar dat ek vry is van valse liefdesmag en beheer in godsdienstige aangeleenthede in die Naam van Jesus
11) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van valse nederigheid in Jesus
12) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van hardheid van hart in Jesus Naam
13) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van valse deernis in Jesus Naam
14) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van valse profesie in Jesus Naam
15) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van die valse woord van wysheid in Jesus Naam
16) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van godsdienstige oorheersing in Jesus Naam
17) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van selfdiens in Jesus Naam
18) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van selfsug in Jesus Naam.
19) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van hebsug in Jesus Naam
20) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van Geen liefde in Jesus Naam
21) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van geen deernis in Jesus Naam nie
22) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van Pretense in Jesus Naam
23) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van roof in Jesus Naam
24) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van bedrog in Jesus Naam
25) Ek verklaar dat ek vry is van die gees van godsdienstige koudheid in Jesus Naam

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.