20 kragtige gebede teen onsedelikheid

1
23595

1 Korintiërs 6: 16-20:
16 Wat? Weet julle nie dat hy wat 'n hoer is, een liggaam is nie? want twee sal een vlees wees, sê hy. 17 Maar hy wat by die Here aansluit, is een gees. 18 Vlug hoerery. Elke sonde wat 'n mens doen, is sonder die liggaam; maar hy wat hoerery doen, sondig teen sy eie liggaam. 19 Wat? Weet julle nie dat julle liggaam 'n tempel is van die Heilige Gees wat in julle is, wat julle van God het, en dat julle nie jul eie is nie? 20 Want julle is duur gekoop; verheerlik God dan in u liggaam en in u gees, wat God s'n is.

seksuele onsedelikheid is 'n baie verskriklike sonder. In werklikheid gee God se woord ons opdrag om daaruit te vlug, ons moet daarvan weghardloop. Alhoewel alle sondes gelyk is, hou nie alle sondes dieselfde gevolge in nie. As u seksuele onsedelikheid geniet, sondig u teen u liggaam. Vandag gaan ons aan 20 kragtige gebede teen onsedelikheid deelneem. Jesus het gesê dat ons moet bid, sodat ons nie in versoeking kom nie, Matteus 26:41. Hierdie gebede sal ons gees in staat stel om ons vlees te onderwerp. Laat ons eers vasstel wat onsedelikheid is voordat ons aan hierdie gebed gaan.

Wat is seksuele onsedelikheid?

Volgens die Bybel, dit is seksuele dade wat deur God ongemagtig is. Hieronder is 'n Skrifgedeelte wat die verbode seksuele oefening waarteen 'n Christen moet waak, verlig. Ek moedig u aan om dit deur te lees, en terwyl u hierdie kragtige gebede teen onsedelikheid bid, weet u dat dit slegs die Heilige Gees is wat u kan help om hierdie seksuele sonde te oorkom.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Levitikus 18: 1-30.
1 En die Here het met Moses gespreek en gesê: 2 Spreek met die kinders van Israel en sê vir hulle: Ek is die Here julle God. 3 Na die handelinge van Egipteland, waarin julle gewoon het, mag julle nie doen nie; en volgens die handelinge van die land Kanaän waarheen ek julle bring, mag julle nie doen nie; en julle mag nie wandel in hulle verordeninge nie. 4 Julle moet my verordeninge doen en my verordeninge onderhou om daarin te wandel. Ek is die HERE julle God. 5 Julle moet dan my insettinge en my verordeninge onderhou; as iemand dit doen, sal hy daarin woon: Ek is die Here. 6 Niemand van julle sal na iemand naasbestaandes nader om hulle naaktheid te ontbloot nie: Ek is die Here. Die skaamte van u vader of die skaamte van u moeder mag u nie ontbloot nie; sy is u moeder; haar skaamte mag jy nie ontbloot nie. Die skaamte van die vrou van u vader mag u nie ontbloot nie; dit is die skaamte van u vader. 9 Die skaamte van u suster, die dogter van u vader, of die dogter van u moeder, of sy nou tuis gebore is of in die buiteland gebore is, hulle skaamte mag u nie ontbloot nie. 10 Die skaamte van u seun se dogter of u dogter se dogter; hulle skaamte mag u nie ontbloot nie; want aan hulle behoort u skaamte. 11 Die skaamte van die dogter van u vader, gebore uit u vader; sy is u suster; u mag haar skaamte nie ontbloot nie. 12 Jy mag die skaamte van jou vader se suster nie ontbloot nie; sy is die naaste van jou vader. 13 Jy mag die skaamte van jou moeder se suster nie ontbloot nie, want sy is die moeder van jou moeder. 14 Jy mag die skaamte van jou vader se broer nie ontbloot nie; jy mag nie na sy vrou trek nie; sy is jou tante. 15 Die skaamte van u skoondogter mag u nie ontbloot nie; sy is die vrou van u seun; haar skaamte mag jy nie ontbloot nie. 16 U mag die skaamte van u broer se vrou nie ontbloot nie; dit is die skaamte van u broer. 17 Jy mag die skaamte van 'n vrou en haar dogter nie ontbloot nie, en haar seun se dogter of haar dogter se dogter mag jy nie neem om haar skaamte te ontbloot nie; want hulle is haar naasbestaandes; dit is goddeloosheid. 18 Jy mag ook nie 'n vrou na haar suster neem om haar te bekommer om haar naaktheid te ontbloot nie, behalwe die ander een in haar leeftyd. 19 Ook mag jy nie na 'n vrou nader om haar skaamte te ontbloot nie, solank sy van haar onreinheid afgesonder is. 20 En jy mag ook nie vleeslik gemeenskap hê met die vrou van jou naaste om jouself met haar te verontreinig nie. 21 En niemand van u saad mag deur die vuur na Molek laat gaan nie, en die Naam van u God mag u nie ontheilig nie. Ek is die Here. 22 Jy mag nie met die mensdom lieg soos met die vrou nie; dit is 'n gruwel. 23 Jy mag ook nie by enige dier lê om jou daarmee te verontreinig nie, en geen vrou mag voor 'n dier staan ​​om dit te lê nie; dit is 'n verwarring. 24 Verontreinig julle nie deur al hierdie dinge nie, want deur al hierdie lande is die nasies verontreinig wat Ek voor julle uit verdrywe. 25 En die land is verontreinig; daarom besoek ek die ongeregtigheid daarvan, en die land self spoel haar uit. inwoners. 26 Julle moet dan my insettinge en my verordeninge onderhou en nie een van hierdie gruwels doen nie; Niemand van u volk of 'n vreemdeling wat onder u vertoef nie. 27 Want al hierdie gruwels het die landmanne gedoen wat voor u aangesig was, en die land is verontreinig; 28 sodat die land u ook nie uitspuug nie. as julle dit verontreinig, soos dit die nasies voor u uit gespot het. 29 Want elkeen wat een van hierdie gruwels doen, die siele wat dit pleeg, sal onder hulle volk uitgeroei word.

Ek weet dat hierdie teksverse baie lank is, ek wou net hê dat die woord van God ons moet wys wat seksuele onsedelikheid is. Dit is omdat die wêreld waarin ons leef vandag 'n definisie van seksuele onsedelikheid het. Laat God waar wees en almal anders 'n leuenaar. Die doel van hierdie artikel is nie om vrees in u op te wek nie, maar om u in die Here aan te moedig. Dit maak nie saak met watter soort seksuele sonde jy worstel nie, God is nie kwaad vir jou nie. Onthou dat die wet net vir ons sê wat sonde is, maar dit is genade wat ons red. As u 'n kind van God is en u steeds sukkel met seksuele sondes, wil ek hê dat u moet weet dat die genade van God vir u voldoende is, dat hy u liefhet en dat hy u nooit sal ophou hou nie. Doen net hierdie kragtige gebede teen onsedelikheid en verwag dat God jou sal genees en red. Moet nooit opgee op God nie, want Hy het nog nooit van u afgestaan ​​nie. God seën jou.

20 kragtige gebede teen onsedelikheid

1. Vader, ek dank U vir u verlossende krag in Jesus Naam

2. Vader, met vrymoedigheid kom ek in u troon van genade en ontvang ek genade vir al my sondes in Jesus Naam.

3. Ek skei myself van alle onwinsgewende vriendskappe, in Jesus se naam.

4. Ek kom te staan ​​teen elke mariene mag wat my lewe manipuleer in die naam van Jesus.

5. Ek bind alle demoniese owerhede wat my in seksuele sondes druk in die Naam van Jesus.

6. Ek beveel dat alle bose seksuele beheerders 'n houvas op my geneentheid in die naam van Jesus sal verloor.

7. Ek bevry my uit die greep van elke betowerde verhouding, in die naam van Jesus.

8. Deur die bloed van Jesus verwyder ek my van enige vreemde outoriteit wat ooit oor my uitgeoefen is.

9. Ek verwyder alle bose sielsbande en -liefdes, met die gees van die lys, in die naam van Jesus.

10. Ek kom te staan ​​teen elke begeerte en verwagting van die vyand om my in enige vorm van seksuele sonde in die Naam van Jesus te betrek.

11. Ek verbreek elke goddelose verhouding met vuur, in die naam van Jesus.

12. Ek verbreek en verloën slegte sielsbande wat ek gehad het of mag gehad het met egbrekers in Jesus se naam.

13. Ek verloën alle verborge bose konneksies in die Naam van Jesus.

14. Ek verloën, verbreek en maak my vry van alle demoniese onderwerping aan enige seksuele sonde, in die naam van Jesus.

15. Ek verbreek alle bose verbindings en was dit weg met die bloed van die Here Jesus.

16. Ek verwyder myself van enige vreemde outoriteit wat oor my uitgeoefen word, in die Naam van Jesus.

17. Ek verwyder alle gedagtebeheer manipulasies tussen my en enige vriend of familielid, in die naam van Jesus.

18. Ek eis bevryding van enige negatiewe liefde teenoor iemand, in die naam van Jesus.

19. Laat slegte toegeneenthede teenoor my uitgewis word van die demoniese verleiers in die naam van Jesus.

20. Here Jesus, ek gee my toewyding, emosies en begeertes oor en ek vra dat hulle onderdanig moet wees aan die Heilige Gees.

Vader, ek prys U vir beantwoording van die gebede.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.