30 Gebedspunte om almal te herstel

10
41946

1 Samuel 30: 8:
8 En Dawid het die HERE geraadpleeg en gesê: Sal ek hierdie bende agtervolg? sal ek hulle inhaal? En hy antwoord hom: Jaag, want jy sal hulle sekerlik inhaal en alles sonder versuim herstel.

Vandag gaan ons na 30 gebedspunte kyk om alles te herstel. Wat beteken dit om alles te herstel? Dit beteken eenvoudig om alles wat die duiwel van jou weggeneem het, terug te neem. Dit beteken om al u besittings van die duiwel terug te besorg. Obadja 1:17. Het u iets verloor in die lewe, het u terugslae gehad in die lewe, is daar dinge in u lewe waarvoor u nog goddelike ingryping benodig, indien wel, dit is die gebedspunte vir u. Terwyl u die God van God aanroep herstel, Hy sal opstaan ​​en jou help om jou te oorwin vyande en u sal al u gesteelde goedere in Jesus Naam verhaal.

Ons dien 'n God van bonatuurlike herstel, het Hy in 1Samuel 30: 8 aan Dawid gesê, "sonder versuim alles terug te kry" as u hierdie gebedspunte gebruik om die hele vandag te herstel, sal u al u gesteelde seëninge in Jesus naam verhaal. Die God wat u dien, sal vandag u gebede verhoor, en u sal al u getuienisse in Jesus naam verhaal. Bid hierdie gebed vandag met geloof. Ons God is nie 'n afgod nie, Hy hoor, Hy sien, Hy praat, Hy voel en Hy antwoord. Roep Hom vandag in geloof aan en verwag onmiddellike antwoorde in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

30 Gebedspunte om almal te herstel

1. Ek herwin al my beslag gelê en gesteelde goed, in Jesus se naam.


2. U duiwel, neem u hande van my familie af in die naam van Jesus.

3. Ek bind elke sterkman vas wat my erfenisse gevange hou, in die Naam van Jesus.

4. Ek haal al my gesteelde eiendomme uit die gate van die duisternis, in Jesus se naam.

5. Laat die engele van God skrikwekkende geluide opdoen om alle hardnekkige en nie-samewerkende sakevennote uit die verlede uit te jaag, in die naam van Jesus.

6. Ek besit al my besittings, in die naam van Jesus.

7. Here, herstel sewevoudig alles wat geestelike diewe van hulle gesteel het.

8. Ek bind elke gees wat in my besit sit, in die Naam van Jesus.

9. Ek jaag al my seëninge in, haal dit in en neem dit terug uit die hand van die sterkman, in Jesus se naam.

10. Vader, ek stuur u vuur in die kamp van die vyand neer om hulle goed in die Naam van Jesus te vernietig

11. Ek beveel dat my geld deur die vyand hok om vrygestel te word, in die naam van
Jesus.

12. Ek breek die ruggraat van elke geestelike dief in my familie in die naam van Jesus.

13. Vader, help my om my foute en foute raak te sien en om alles in my vermoë te doen om dit te oorkom en reg te maak, in die Naam van Jesus.

14. Vader, wys my wat om te doen, sodat 'n sakekrisis nie weer in my besigheid, in die naam van Jesus, sou ontstaan ​​nie.

15. Here, gee my die arendsoog en oë van Elisa om marktoestande te voorsien.

16. Here, gee ons wysheid om uit ongunstige sake-situasies te loop.

17. Vader, help my om 'n plan van herstel te formuleer om ons aan die bopunt te hou, in die naam van Jesus.

18. Here, stuur vir my goddelike raadgewers wat my in Jesus Naam kan help met my besigheid

19. Here, help my altyd om kwaaddoeners in Jesus se naam te identifiseer

20. Here, help my om voorsorgmaatreëls op te stel om die mislukking van die saak in Jesus Naam te voorkom

21. Laat my voorstelle te warm wees vir die vyand om in te sit in die Naam van Jesus.

22. Laat die rykdom van die heidene in Jesus se naam aan my oorgedra word

23. Ek haal my seëninge uit water, bos en sataniese inhamme in die naam van Jesus.

24. O Here, skep nuwe en winsgewende geleenthede vir my in Jesus Naam

25. Elke gesteelde en satanies oorgedra deugde, word herstel in die naam van Jesus.

26. Elke mag wat op 'n bose mat teen my voorspoed sit, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

27. Ek besluit dat die engele van voorspoed die rykdom van die goddeloses sou onttrek en na my oorgedra het, in die naam van Jesus.

28. Elke onberouvolle teenspoed wat teen my voorspoed werk, ontvang die vuurstene in die naam van

29. Ek sal my tiendes nie aan Egipte betaal nie. Ek sal nie 'n dienskneg wees in die Naam van Jesus nie.

30. U jaag terug na my boesem, in die Naam van Jesus, elke satanies-afgeleide geld.

Vader, dankie dat u my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

10 KOMMENTAAR

 1. Pastoor Ike bedank vir die gebede en leringe, ek het alles verloor wat ek my besigheid gekry het, my aftrede, my vrou is siek en kan nie werk kry nie. As ek werk kry, bel hulle my en sê vir my dat hulle nie het my nodig, ek het deurmekaar geraak, maar ek het berou gehad, ek vra God om my leier te wees en ek sal volg. Bid asb vir my familie, dankie aan God van God. God seën jou

 2. Bonjour mon pasteur
  Mon fils a épousé la femme mariée d'autrui sans le savoir. De cette union, il ya eu 2 enfants.
  Quand nous avons su la vérité, mon fils a engagementé la procédure judiciaire pour annuler cet acte de mariage.
  Mais ce qui est grave, ce que mon fils est devenu esclave de cette femme dangereuse. Il ne veut plus se débarrasser d'elle, alors que le mari de cette femme la réclame.
  Mon fils est dans un mauvais endroit avec une femme afskuwelik, rusée, trompeuse, manipulatrice, sorcière, destructrice des familles. Mon fils est son 5 ieme victime.
  Soutenez-nous dans la prière pour que mon fils se debarasse de cette gangrène. Et que cette femme soit chassée de chez mon fils et qu'elle rentre dans son foyer.
  Dankie pasteur.

 3. Ek het alles verloor, insluitende my persoonlikheid, insluitend my geloof, al my geskenke is weg, my temperament is alles weg. O God. Kyk na my met die oë van barmhartigheid en bring my tot herstel in Jesus naam Amen

 4. Hallo dominee, dit hou van u gebede, bid asseblief vir my man, my huwelikslewe gaan nie goed nie, my man is 'n alkoholis. Ek het alles verloor in my lewe. Ek voel ellendig in my lewe. Pastoor hou my in u gebede

  • Ek spreek vandag die vrede van die almagtige God in u huwelik in die naam van Jesus. Mag die plan van God dat die huwelik in die naam van Jesus gevestig word. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat u man insig in die hemel in die naam van Jesus sal kry.

 5. Ek het my gebedslewe verloor en dinge werk nie goed uit in my lewe nie. Ek is heeltemal agter. Heilige Gees neem asseblief oor. Here Jesus, herstel my heerlikheid terug

 6. Bonjour-pasteur
  Dankie pour la prière
  S'il vous plaît je voudrais vous solliciter à prier pour récupérer tous mes diplômes et ma richesse qui ont été volés par les ténèbres
  Dankie
  Merci

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.